top of page

Who is that member: Susanne van Hulten?

 


Susanne van Hulten is owner van Vonkkracht. Susanne gelooft erin dat iedereen diep van binnen weet wat het is waar ze van aan gaan, maar soms heb je gewoon even hulp nodig om het vuurtje weer aan te wakkeren, zodat je weer kunt vlammen. Zij is de aansteker ;)


Wie is Susanne?

Susanne is 4x11 en woont al bijna 20 jaar in Den Bosch.

Ze zet graag dingen in beweging. Alles draait om de persoon, het team en/of de business te laten ontvlammen.

Zelf zit ze ook vol fuego, heeft ze een gezonde dosis humor, is rete nieuwsgierig en betrokken, maar ook lekker eerlijk en to-the-point. Haar vuur verklapt al dat ze energiek is en gedreven. Streber die ze is. Suus is ook wat men noemt een 'anders kijker' en maakt graag het verschil.

Ze is ook lekker eigenwijs, stoot zichzelf aan alles, ook tegen de lamp, praat met haar handen, wil dingen zelf ervaren (maar geef gerust advies), wil altijd blijven leren, is trotse tante. Tevens is ze een sucker voor spelletjes, houdt ze van dansen, speelt trompet.

Ons Suus ziet schoonheid in kleine dingen en is een ware positivo en ‘alles’ mag er van haar zijn. Heer-lijk.

Ze vindt dat we onszelf vaak veel te serieus nemen. We zouden volgens haar ons hele leven mogen blijven spelen. Verbinding is hierbij key. Ze vindt dat iedereen meetelt en een podium mag pakken. Kwetsbaarheid ziet zij als iets krachtigs en zelf kiezen maakt je de baas over je eigen leven.Werk & missie?

Met ᴠᴏɴᴋᴋʀᴀᴄʜᴛ® helpt zij (young) professionals, ondernemers & bedrijven hun eigen vonkkracht te (h)erkennen, in te zetten en te vieren. Dit doet ze graag op verschillende manieren. Met in 1-op-1 coaching sessies als loopbaan, leiderschap en life-coach, maar ook in teamtrajecten m.b.t. communicatie, leiderschap & werkgeluk. Of in een project gerichte brainstorm, strategie of creatieve sessie als vuur-aanjager of kick-starter.

 

Susanne zegt dat in beweging komen soms alles is wat je hoeft te doen. Als je gaat voor echte Verbinding, op Ontdekkingstocht gaat, Nieuwsgierig blijft en krachtig Kwetsbaar durft te zijn, is alles mogelijk. Daar zit volgens haar de Vonkkracht!

 

Haar missie: "Spreading smiles and sparkling eyes, creates joyful lifes."

Het allermooiste vindt ze een echte lach, open gesprek, de twinkeling in de ogen van iemand die helemaal zichzelf is. Dat zijn voor haar de vonken die zorgen voor het vuurwerk. Daar geniet ze met volle teugen van en gelooft dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Soms heb je alleen even hulp nodig met dat ene vonkje, om het vuurtje weer aan te wakkeren en je weer vlammend verder kunt.


BEWEGING, INSPIRATIE, CREATIVITEIT & LEIDERSCHAP

Ze gelooft in Lef Leiderschap, zelf kiezen ook als het afwijkt van de gebaande paden, dan juist zeker je eigen keuzes maken. We doen zoveel dingen omdat we denken dat het zo heurt… Jammer! Just do you.

Ze ziet dingen graag als een experiment, zodat je kunt ontdekken of iets past en nieuwsgierig mag blijven kijken… De beweging inzetten levert al nieuws.

Ook vindt ze dat we wat liever voor onszelf zouden mogen zijn.  Wat als we onze eigen bff kunnen zijn? Ze las laatst deze uitspraak en die kwam wel binnen. "Als je tegen je vrienden zou praten zoals je (soms) tegen jezelf praat, zou je weinig vrienden hebben." - daar brengt ze graag verandering in, hierin wil ze graag het verschil maken.Wat zou ze never nooit niet kunnen doen en waarom niet?

Suus zegt: "Nou zeg nooit nooit, haha." Ze heeft de neiging om zichzelf altijd stoerder te zien dan dat ze eigenlijk is. Denkt bij veel: "dat doe ik wel even!" en als ze het dan doet vindt ze het toch ook spannend.

Ze heeft wel redelijk last van hoogtevrees. Ze daagt zichzelf wel graag uit, dus het meeste doet ze wel, ook als ze het spannend vindt.

Als Susanne meer kijkt naar het sociale aspect, dan zou ze nooit iemand bewust, moedwillig buitensluiten. Dat voelt zo gemeen en daar kan ze echt niet tegen.


Waarom koffie drinken met Suus?

Ze is sowieso een koffieliefhebber, dus ze is er altijd voor in .

Als je zin hebt in een goed gesprek met een nieuwsgierige blik van een onafhankelijke denker. Dan moet je haar zeker bellen, ze denkt graag met mensen mee.

Maar is ook in voor een borreltje en slappe klets :) Dat vindt ze net zo belangrijk!

 

Wat vindt ze van netwerken?

Ze vindt het leuk! Het gaat haar over het algemeen ook goed af. Ze is van nature nieuwsgierig en heeft geen moeite om mensen aan te spreken. Ze kan soms wel ‘moe’  worden van de standaard vragen en antwoorden. Ze wil vaak meer weten waarom iemand juist daar terecht is gekomen. Ben je blij, wat was moeilijk, maar ook dingen als: "Wat is het laatste wat je voor de eerste keer hebt gedaan?" Dat maakt het netwerken wat verrassender!

Dat vindt ze ook het mooie van SOSU, ieder event is gekoppeld aan een thema, spreker of iets anders i.p.v. alleen puur netwerken.


Workshop "Wat een Werkgeluk!"

Op 3 februari gaan we de diepte in met Susanne, want zij gaat namelijk een workshop geven. Dan gaan we op zoek naar jouw eigen werkgeluk!


Want ja, wat is dat dan, werkgeluk? Daar gaan we het over hebben. Ook kijken we naar hoe hoog je op dit moment scoort qua werkgeluk; haal je veel voldoening & plezier uit je werk? Wellicht scoor je al heel hoog, vaak is er nog ruimte voor verbetering.

Je besteedt een groot deel van je tijd aan je werk. Hoe mooi zou het zijn als dat meer gaat over harT werken in plaats van hard werken? Als je weet hoe dit voor jou zit en aan welke knoppen je kunt draaien om ‘werk’ nog leuker te maken!

Zelf de regie pakken over je eigen werkgeluk. Daar gaan we deze ochtend mee aan de slag.

 
106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page