top of page

Brownies&DownieS. Hier worden we allemaal elke dag een beetje beter.Bij Brownies&downieS willen ze dat íedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarom draaien mensen met een beperking bij hen mee in een echt bedrijf. Elke dag een beetje beter worden, dat willen we allemaal. Reno van Zanten is onder andere Franchisenemer van Brownies&DownieS Den Bosch en Uden en zorgbegeleider Chrissy Venrooy werkt op de prachtige locatie in Den Bosch. Wij vroegen hen wie zij zijn en wat hun werk zo bijzonder maakt.Brownies&Downies

Elke dag allemaal een beetje beter willen worden. Dat willen we allemaal en dat gebeurt ook bij Brownies&Downies. Verse, pure ingrediënten, eerlijke en ambachtelijke gerechten, tussendoortjes om je vingers bij af te likken. Een menukaart met de laatste trends in food. De gasten komen niet voor ingewikkelde culinaire fratsen. Waarvoor dan wel? Gewoon heel goed eten, of wat lekkers met een drankje. Een lunch die je deelt (of eigenlijk liever niet). Serieus echt lekker eten en drinken in een sfeer die je nergens anders vindt. Bijzonder is bij hen heel gewoon. De deuren staan altijd open voor gasten en medewerkers. De medewerkers draaien mee op een manier die bij hen past, zodat ze groeien als mens. Net als zij, groeit het team met hen mee. Elke dag. Als vestiging en als formule. Je vindt hen inmiddels door het hele land. Ze maken lunchen nog leuker!Wie is Reno?

Reno van Zanten (34) woont samen met zijn vriendin Linda en haar 2 kinderen Joy en Luca in Uden. Hij houdt erg van een avontuur en grijpt graag een uitdaging met beide culinaire handen aan. Reno heeft namelijk een grote passie voor alles wat met eten te maken heeft. Het maakt hem intens gelukkig. Niet alleen het eten, maar ook het koken zelf brengt hem veel plezier.

Per 1 januari is Reno de trotse eigenaar van Brownies&downieS Den Bosch. Hij is in 2015 gestart met de prachtige onderneming Brownies&downieS Uden. In 2021 heeft hij er ook een heel gaaf streetfood & shared dining restaurant erbij geopend, Smaekmakers Uden. Dit alles doet hij samen met een van zijn beste vrienden, David Noy

Reno is kok en heeft ervaring opgedaan bij veel verschillende soorten restaurants, ook een restaurant met een Michelinster.  

Reno haalt veel ontspanning uit sporten, dus speel ook daarom graag een potje padel. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje padel en hij is ook behoorlijk competitief als het hierom gaat. Thuis heeft hij een heeerlijke hottub in de tuin, waar hij zeker toekomt aan zijn ontspanning. Reno vindt het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus staat positief tegenover netwerken.Wie is Chrissy?

Chrissy Venrooy (25) woont in de binnenstad van Den Bosch en werkt als zorgbegeleider bij Brownies&DownieS. Sommigen van jullie hebben haar al gezien tijdens de SOSU membersessie bij Brownies&downieS Den Bosch. Ze vond het heel leuk om te zien hoe deze avonden verlopen en hoe wij met elkaar netwerken. Lekker onstpannen.

Ze is er zelf nog niet zo bekend mee, maar vindt het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen!


Chrissy werkt nu 4,5 jaar bij Brownies&downieS. Aanvankelijk in de eerste Brownies&downieS vestiging in Uden, vanaf januari in het bourgondische Den Bosch.

Ze heeft de opleiding maatschappelijke zorg - persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg afgerond. Nadat zij op diverse dagbestedingsplekken heeft gewerkt en tevens in de horeca merkte zij dat juist deze combinatie erg goed bij haar past. Naast werken bij Brownies&downieS vindt ze het erg leuk om te eten en borrelen met haar familie en vrienden.

Ze is ook groot fan van carnaval in Oeteldonk. Wanneer je haar niet ziet bij Brownies&downieS zou je Chrissy kunnen vinden onder een heerlijk dekentje op de bank. Maar eerlijk is eerlijk, je zult haar eerder vinden op een van de gezellige terrasjes of kroegen in Den Bosch. Gezelligheid met de mensen om haar heen is voor haar erg belangrijk. Haar motto is: Pluk de dag en geniet van de kleine dingen. Daarom heeft ze ook een enorme hekel aan negativiteit en mensen die veel klagen.

Verder vindt ze het erg leuk om bezig te zijn met social media en ook dit doet zij bij Brownies&downieS.

Het tofste wat ze heeft meegemaakt in haar leven is een reis door Amerika. Ze is namelijk in Florida geweest, een aantal jaar geleden. Ze heeft nog zeker wel een aantal plekken meer op haar bucketlist staan! Als er dames zijn die tips hebben, hoort ze het graag.

Chrissy vindt dat ze momenteel een super leuke, nieuwe uitdaging heeft omdat ze nu in Den Bosch staat. Ze is erg blij met haar job. De dankbaarheid die zij terugkrijgt vanuit hun medewerkers en hoe ze ziet dat zij mee doen in de maatschappij geeft haar een erg fijn en trots gevoel. Vaak kunnen de medewerkers meer dan in eerste instantie wordt gedacht en blijven ze hun ouders, maar ook de collega's verbazen!


Na het lezen van dit artikel wil je niet anders dan gezellig genieten van een high tea of uitgebreide lunch bij Brownies&downieS in Den Bosch. Go to: Hinthamerstraat 57! 

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page