LET'S MEET

SOSU Den Bosch is er voor jou, zodat jij nieuwe mensen kunt ontmoeten! Dat kunnen nieuwe klanten zijn, een nieuwe koffiefreund, een aanstaande werkgever, iemand die jou kan helpen op werkvlak of andersom!

 

Bovendien zorgt het hebben van SOSU-per waardevolle connecties voor een betere connectie met jezelf!

 

Wij zijn een gemêleerde club met toffe vrouwen: starters, ervaren ondernemers, vrouwen in loondienst, maar ook werkzoekende vrouwen! We geloven in de kracht van diversiteit en het aanvullen en versterken van elkaar. 

 

We ontmoeten elkaar tijdens onze events en online binnen de community. Het is geweldig om te zien welke connecties er al gemaakt zijn!!

 

WORK

SOSU Den Bosch is er voor jou, zodat we elkaar kunnen versterken. Dankzij onze laagdrempelige community leer je snel nieuwe mensen kennen, ontstaan er mooie samenwerkingen en krijg je nieuwe klanten.

 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen zoveel mogelijk putten uit hun nabije netwerk, daarom ook een lokaal netwerk in Den Bosch. Iemand is jou vaak al voorgegaan, je hoeft het wiel niet opnieuw of alleen uit te vinden. Je kunt een probleem oplossen in je eentje en hier weken over doen, of je vraagt elkaar om hulp tijdens een event of in de community. Zinvol en een stuk gezelliger!

Andersom geldt dat ook. Wie weet ben jij wel die fotograaf, kapper of copywriter waarnaar de ander op zoek is. 

Misschien loop jij nu wel tegen dezelfde dingen aan als iemand anders jaren geleden.

We kunnen altijd iets voor elkaar betekenen. Hoe dan ook. Misschien nu (nog) niet, maar wel in de (nabije) toekomst!

 

INSPIRE

SOSU Den Bosch is er voor jou, zodat jij geïnspireerd raakt en kunt groeien als mens. We bieden unieke netwerkevents aan op vette plekken en hotspots. Geen enkel event is hetzelfde, dus het blijft ook steeds verrassend.


We bieden vrouwen een podium en spotlights. Zij geven bijvoorbeeld een talk, pitchen zichzelf of bieden workshops aan. De events zijn altijd interactief, zodat je gemakkelijker kunt netwerken en echt kunt connecten.


We inspireren en versterken elkaar. We brengen jou in verbinding met de juiste mensen, zodat jij kunt groeien. Dit doen we zowel in real life als online.

WE'VE GOT

YOUR BACK!

 

SOSU Den Bosch wordt gerund door Sanne den Ouden (SO) en Sanne van Uden (SU), twee energieke en enthousiaste dames.

Vanuit hun gemis aan een tof vrouwennetwerk in de omgeving, zijn zij in mei 2018 gestart.

 

Hun eerste event in september 2018 was een groot succes. Daarop zijn zij door gaan pakken en op dit moment organiseren zij bijna maandelijks een netwerkevenement voor vrouwen uit de omgeving en bieden zij sinds 2020 een membership aan.

 

Met SOSU Den Bosch willen zij allerlei vrouwen samenbrengen op toffe locaties. Ze zien de kracht van een groot en divers netwerk. Maar hun missie is ook om het netwerken makkelijker en gezelliger te maken. Het moet vooral goed voelen.

SOSU-MEDIA

KLIK OP HET LOGO VOOR MEER INFO
logo omroep brabant.jpg
indebuurt.png
Brabants Dagblad.jfif
5ad258bfbae85.logo_vrouw.png

NIEUWSBRIEF
Ontvang maandelijks de SOSU DB News!

Bedankt voor de inzending!