SOSU Den Bosch

Hét netwerk voor vrouwen die elkaar versterken!

© 2020 by SOSU Den Bosch

SOSU Den Bosch  | ’s-Hertogenbosch | sanne@sosudenbosch.nl | www.sosudenbosch.nl 
 
        BTW-nummer: NL859767711B01 | KVK-nummer: 74087223 | IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

ABOUT THE BRAND

SOSU WHO?

Een netwerk voor vrouwen die elkaar versterken in eigen stad!  

SOSU Den Bosch organiseert netwerkevents, biedt vrouwen een podium zowel online als offline en zorgt voor waardevolle connecties.  

 

De events hebben een spraakmakende programmering met persoonlijke en professionele thema's, daarbij kan je denken aan onderwerpen zoals werk, lifestyle, ambities en dromen. 

SOSU Den Bosch wil ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en connecties maakt met een nieuwe koffiefreund, een nieuwe collega, een leuke samenwerking of wellicht een leuke nieuwe job/opdracht!

Daarnaast bieden we memberships aan waarbij je als member extra voordeel krijgt, zowel online als offline. 

MISSIE

SOSU Den Bosch gelooft dat vrouwen elkaar kunnen versterken.

 

Of je nu net bent afgestudeerd, (startende) ondernemer bent, werkzoekend, een carrièretijger of dé ervaren professional, bij SOSU Den Bosch zien we de kracht van een breed netwerk met verschillende functies, leeftijden en ambities!

 

We hebben specifiek de keuze gemaakt om ons te 

richten op de vrouw. Er zijn bepaalde thema's die 

voor vrouwen heel herkenbaar zijn. 
Denk daarbij aan werkgerelateerde keuzes in combinatie met persoonlijke thema's. Dat kunnen dilemma's zijn zoals: ga je parttime of fulltime werken, op welke leeftijd zou je graag kinderen willen (als dit mag lukken), hoe houd je balans tussen je werk-en privéleven: een healthy lifestyle erop na willen houden, mooi voor de dag willen komen en een leuk sociaal leven hebben naast je werk en gezinsleven. Oh en ook nog mindful zijn, want tja die burnout met onze drukke levens ligt op de loer.

 

Denk ook aan thema's zoals salarisonderhandeling, loopbaancoaching, persoonlijk leiderschap en personal branding.
We richten ons op de werkende vrouw en daar mogen de ondernemers natuurlijk niet aan ontbreken. Hoe run je een toko? Stop met pleasen, hoe bouw je een website en hoe zet je social media effectief in.

Wij spelen met SOSU Den Bosch extra in op de trend dat er steeds meer jonge ondernemende vrouwen zijn. Wij willen hen een podium bieden. De vrouwen doen veel inspiratie op. krijgen nieuwe ideeën, soms zelfs nieuwe klanten, ontvangen feedback en weten zichzelf beter een richting te geven.

 

Tevens willen we een gemoedelijkheid en laagdrempeligheid creëren tijdens de events, zodat iedereen zich zoveel mogelijk op haar gemak voelt. Want... dit moet vooral ook gezellig zijn. Het leven is al serieus genoeg.

Soms vinden vrouwen het nog lastig om in de spotlights te staan. Hier willen ook wij verandering in brengen. Vrouwen mogen meer laten zien wie ze zijn, wat ze doen en dit ownen!

 

SO & SU

Sanne den Ouden (SO) en Sanne van Uden (SU), wij kennen elkaar al vanaf de middelbare school.

 

We zijn elkaar nooit uit het oog verloren, ook al volgden we ons eigen pad. We hebben diverse raakvlakken, we staan een beetje hetzelfde in het leven. We zijn enorme levensgenieters, multitaskers en ons motto is ‘schouders eronder en just do it’. Gedurende onze samenwerking kwamen we erachter dat we ook enorm verschillen (nooit eerder geweten), maar dat vult elkaar juist mooi aan.

 

Je vraagt je wellicht af hoe SOSU Den Bosch is ontstaan?We waren samen een wijntje aan het drinken in de stad, aan het brainstormen over hoe leuk het zou zijn als er een netwerk zou zijn in Den Bosch, waarbij we toffe vrouwen bij elkaar brengen door middel van inspirerende events en een online platform.


Met SOSU willen we allerlei vrouwen samenbrengen. We zien de kracht van netwerken bij diversiteit. Er is zoveel talent en ieder heeft zijn eigen unieke verhaal wat uitgedragen mag worden.

 

We vinden onszelf echte netwerkmakelaars en wij kicken erop om de juiste mensen met elkaar te verbinden om krachten te bundelen.

 

Daarnaast vinden we het tof om vanuit onze eigen visie een netwerk te bouwen, waarbij we onze creatieve ideeën kwijt kunnen!
 

SOSU-MEDIA

Brabants Dagblad.jfif
logo omroep brabant.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon