top of page

Who is that member: Susan Hoogland?


Foto's: Isabella Verduyn


Dit is Susan Hoogland! Als er iemand hard werkt om haar dromen te bouwen (letterlijk en figuurlijk) dan is zij het wel. Al 8 jaar is ze owner van co-workspot Monqui, maar deze plek heeft zij de afgelopen jaren uitgebreid tot een inspiratieplek waar je "U" tegen zegt!

Bij MonQui bieden ze zelfstandig ondernemers een sfeervolle, eigen werkplek én ruimtes om te vergaderen of te overleggen.


Who is Susan?

Susan Hoogland ('81) is getrouwd met Jaap die ook veel bij MonQui te vinden is. Ze is mama van Daisy van 7 en Rosalie van 4 en woont in Vught.

Ze houdt van maken, bedenken en creëren. Joh, zou je niet zeggen met al die verschillende verbouwingen. Ze houdt ook heel erg van digitaal tekenen, sketch-uppen en wordt blij van gezelligheid. Dat laatste gaat vaak gepaard met chocola.  



MonQui business

Met MonQui wil zij een plek creëren waar je in een inspirerende omgeving zorgeloos kan werken, vergaderen en ontmoeten. Het leven is leuker wanneer je in verbinding staat met anderen.

Zij proberen een saaie vergaderdag leuker te maken met een fijne omgeving, heerlijk eten, en altijd net even iets onverwachts toevoegen aan aandacht.

En voor hun co-workers willen ze een plek bieden waar je je thuis voelt en dat je aan de aanwezigen tevens collega's en/of vrienden over kunt houden. Iemand waar je een koffietje mee kunt doen, samen mee kunt lunchen, maar ook kan sparren of wie weet wel samenwerken.



Grootste les van het afgelopen jaar? 

Susan zegt: "Soms is langzamer ook goed genoeg," ze voegt eraan toe dat je niet mag vergeten te genieten van je route op weg naar je doel." Verder zegt ze: "Op, naar een mooi 2024!' :)



Netwerken

Netwerken vindt Susan vre-se-lijk! Ze heeft er moeite mee om 'zomaar' op iemand af te stappen. Daarom is ze altijd blij met een creatieve invulling van de avond door SO & SU, waardoor dat awkward eerste momentje een stuk minder eng is. 



Podcast of boekentips

Ze heeft te weinig tijd en geduld gehad dit jaar om te lezen. Haar leven bestond voornamelijk uit het nemen van loopings van achtbanen. Stilzitten is bovendien niet haar sterkste kant. Ze heeft Engelse Literatuur gestudeerd, dus ze heeft haar punten wel verdiend, vindt ze ;) I

Susan is mega FAN van de Storytel app met audioboeken. Tijdens iedere huishoudelijke handeling luistert ze met draadloze doppen naar een lekker romannetje. Ze heeft 'de 7 zussen' net helemaal afgerond als belangrijkste vorm van 'Escapisme'.  



Workspacen

Heb jij je eigen space wel eens nodig, maar lijkt het jou ook fijn om naast interessante ondernemers te werken op een vette plek? Qua werkplekken heeft ze nog een paar fulltime plekken beschikbaar waar je echt je eigen vaste plekje kan kiezen. De kosten zijn 295 exl. btw per maand. Take a seat: op=op!



Wil je meer info, neem een kijkje op de website of mail Susan!



P.S. Susan, via deze weg willen we jou ook heel erg bedanken voor het bedenken van creatieve oplossingen en jouw positiviteit en punctualiteit! Zo blij met jou in de club ♥



105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page