top of page

Who is that member: Mindy Martosoedjono?

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023


Bij Mindy denk je: mooi mens, media, muziek, good vibes and way more! Als je iemand zoekt die het op muzikaal vlak tot in de puntjes mag regelen, of wanneer je onvergetelijke muzikale momenten wilt ervaren...


Who is Mindy? Mindy is 'gebouwd' in de jaren 80, da minde nie?! Ze woont met manlief Jim en hun vier fantastische kinderen in het idyllische Mill (of nowhere ;). Ze moet er nog een beetje aan wennen, maar de oudste zit al op kamers zit in Nijmegen, maar aangezien zij de was iedere week braaf komt brengen telt ze nog gewoon mee als huisgenoot.

Mindy houdt van lekker eten en eindeloos met vriendinnen kletsen. Voor het laatste heeft ze het vaak net iets te druk, maar als ze eenmaal met vriendinnen erop uit is dan moet er uiteraard goed bijgekletst worden. Samen sparren, elkaar inspireren en van elkaar leren, daar gaat ze van aan. Maar haar allergrootste hobby is El musica, waar ze ook haar werk van heeft gemaakt.

Mindy is namelijk zangeres, maar ze is ook ondernemer. Haar ondernemerschap bestaat uit twee delen: het commerciële gedeelte en haar passie gedeelte.

Commercieel gezien verkoopt ze live muziek voor bruiloften, events en bedrijfsfeesten. Iets wat ze te gek vindt om te doen, van het begin (de aanvraag) tot het einde (het uitvoeren). Live spelen en samen met de muzikanten als team een bijdrage leveren aan de beleving van de gasten daar wordt zij helemaal gelukkig van. Dat ze uiteindelijk het evenement verlaten met ‘good vibes’, dat is het doel! Na de lockdowns is Mindy ook begonnen met The Memories Sessions, een voorstelling waarbij de aanwezige gasten van te voren input geven. Welk liedje is belangrijk en welke herinnering kleeft daar aan? Een super bijzondere avond die elke voorstelling anders is. Steeds is het weer een nieuwe verrassing. Hierover later meer... Tevens is Mindy sinds een aantal jaren weer begonnen met het schrijven van eigen muziek, samen met Benjamin en Bob . De eerste nummers staan al in de steigers. Samen zijn ze nu aan het onderzoeken hoe zij het theater in kunnen met een combinatie van The Memories Session en daarbij vertellen ze ook hun verhaal met eigen nieuwe muziek.

Missie?

Het is haar missie om mensen te verbinden met hun eigen gevoel, maar ook met elkaar, door middel van muziek! Als je haar hebt zien optreden of ontmoet, dan weet je wat we bedoelen.

Hoe ziet een dag eruit? Een klus dag ziet er als volgt uit: opstaan en ochtend ritueeltje met de jongste: flesje drinken, aankleden en lekker knus naar beneden. Dan tegen de middag de bus inpakken met alle spullen. Meestal neemt ze zes verschillende outfits mee (you never know) en drie paar schoenen. Van apparatuur, props, visitekaartjes, blouses voor de band: het is een hele volksverhuizing!

Samen met de geluidsman zetten ze alles klaar op de locatie voor de band. Dan speulen!! Ze vindt het HEERLIJK, even de boel op stelten zetten, de gasten laten genieten en dan tussendoor in de pauze lekker met band bijkletsen.

Is de klus klaar? Dan gaat Mindy als laatste de deur uit, nadat de band en het geluid weg is. Dan rijdt ze met haar bus en een lekkere true crime podcast op naar huis. De volgende dag kei fijne family q-time. Al met al: lekker veel ballen hoog te houden ;)

Make a wish! Mindy zou zo graag hun eigen theatershow / tour hebben waarin ze verhalen mogen vertellen, van de gasten en henzelf en dat dan met hun muziek de verhalen versterken.

Ze willen het publiek verbreden en onze missie verder uitdragen: verbinden door middel van muziek.

Golden rule

Het is volgens haar erg belangrijk om genoeg Mindy-time in te plannen, gewoon goed voor jezelf blijfven zorgen. Een gelukkig en gezond mens, kan ook krachtiger ondernemen. Ze zet zelf ook muziek in om haar eigen mindset op peil te houden: https://open.spotify.com/playlist/2gnimY4wASI0cEwZBun0M5?si=VkQBfOuDR_aYlabo-p4M-Q

Coffee met Mindy

Mindy is SOSU member en ze wil binnen de community graag benaderbaar zijn en zorgen dat iedereen elkaar kan versterken. Als je wilt sparren, een frisse blik wilt krijgen op iets of gewoon even lekker wilt kletsen? She is yow girl.

GREAT NEWS!

Op 14 januari vindt er een SOSU memories sessions plaats. Whut?!

Mindy gaat samen met Benjamin en Bob muziek maken speciaal voor onze SOSU members bij foodmarket The Fam.


Memories Sessions:

Toen in 2020 door de lockdowns de agenda’s leeg raakten, is Mindy begonnen met Muziek op Bezoek. Persoonlijke boodschappen bezorgen met een live gezongen lied. Het leek haar een spannend idee, maar het mondde uit in iets heel waardevols.

Prachtig voor de ontvanger, bijzonder voor de verzender en dankbaar voor Mindy om te doen. Het was voor haar zo bijzonder om te doen, dat ze ‘The Memories Sessions’ heeft ontwikkeld. Een privé voorstelling, waar ze samen met een muzikant muzikale herinneringen ten gehore breng in de tuin of woonkamer.


Dit gaat op 14 januari ook weer gebeuren, maar nu met toetsenist Bob erbij en gitarist Benjamin.


Een belangrijk onderdeel van deze voorstelling is de input van jullie, de gasten! Mindy wil jullie daarom ook vragen om haar jouw herinneringen / anekdotes gekoppeld aan liedjes te sturen.


Welk liedje roept een bijzondere herinnering op? Welk lied heeft een bijzondere betekenis?


Graag ontvangt Mindy de beschreven herinnering / anekdote (mag beknopt) en de titel van het lied VOOR 19 november in haar mailbox mindy@mindymusic.nl.


Uit de inzendingen zal Mindy dan een selectie maken, die op deze dag door hen live zullen worden vertolkt.


Mochten er herinneringen/liedjes zijn die niet aan bod kunnen komen door bijvoorbeeld tijdsgebrek, geen zorgen. Na de Memories Sessions komt er een playlist op Spotify beschikbaar dus, nog even resume....


Mocht je een impressie willen zien van een Memories Session, kijk dan gerust op de social media kanalen:


91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page