top of page

Who is that member: Anouk van Berlo?

Bijgewerkt op: 25 feb.Anouk van Berlo is sinds 2011 actief op social media. Dat begon onder andere met een lifestyle- & fashionblog genaamd 'Sushi Saved Me' en ze had samen met een vriendin een eigen vlogkanaal over festivals. Ze heeft zoveel mooie dingen gedaan op het gebied van socials. Haar ervaring en passie voor creatieve content en social media bleef groeien. Echter na de geboorte van haar dochter in 2021, wilde ze niet langer meer op de voorgrond staan hiermee. Dit heeft ertoe heeft geleid dat ze inmiddels andere ondernemers helpt met hun socials. Haar missie is: ervoor zorgen dat social media ook voor jou een feestje wordt en jij gaat shinen!''

 

Wie is Anouk?

Anouk van Berlo is 29 jaar en woont samen met haar man Jorik en hun dochter Holly Mae (2021) in Den Bosch. Naast haar eigen bedrijf heeft ze ook nog een parttime job bij Zindelijkheidsbox, waar ze veel creatieve gedeelte, waaronder de socials doet. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om weekendjes weg te gaan met het gezin en is ze gek om er lekker op uit te gaan, uit eten, maar ook op een hardstyle festival is ze graag te vinden.Work it baby!

Met haar eigen bedrijf Anouk van Berlo - Social Media Beheer & Coaching, helpt ze andere ondernemers met het beheren van hun social media kanalen. Daarnaast coacht ze ondernemers die zelfstandig willen shinen op hun socials door middel van 1:1 trajecten en workshops. Hier komt binnenkort nog wat leuks bij, but she will keep us 'posted'!

Haar dagen zijn vooral gevuld met contact met klanten, content maken en de hele dag creatief bezig zijn.


Behind the scenes:Belangrijkste les

Haar belangrijkste les van afgelopen jaar is dat ze dicht bij zichzelf mag blijven en ook dat ze soms wat liever voor zichzelf mag zijn. Als moeder, vrouw, ondernemer, dochter, vriendin en welke rollen ze nog meer heeft.

Daarom plant ze nu echt momenten voor zichzelf in en luistert ze wat meer naar naar haar intuïtie in plaats van naar de mening van anderen. Ze merkt dat ze door deze stappen te zetten de energie sinds begin dit jaar pas echt lekker stroomt. Gaan met die banaan!

Waar krijgt Anouk nou energie van? Als eerste noemt ze de SOSU events (lekker meid), maar ook muziek, fijne mensen om zich heen, een heerlijke meditatie of work-out, een goed boek of een wandeling in het zonnetje en de momenten die we hebben met het gezin of hun families en vrienden. Hier krijgt ze het meeste energie van wat er dan weer voor zorgt dat ze ook inspiratie krijgt voor haar werk. 


Netwerken

Netwerken vindt Anouk HEER-LIJK! Als kind was ze echt een einzelgänger en vond ze het verschrikkelijk om in contact te komen met anderen, haar niet bellen.... Daar is behoorlijk wat verandering in gekomen toen ze ouder werd. Nieuwe mensen ontmoeten die bijvoorbeeld net zo gepassioneerd zijn over het werk wat ze doen, als zij, dat vindt ze echt fantastisch. Bij SOSU heeft ze al veel mooie mensen mogen ontmoeten en met een aantal spreekt ze tevens buiten de SOSU events om af met hen. Horen wij graag! 


Workshop FaalFun met je Socials

Op 14 mei verzorgt Anouk een workshop aangaande jouw Social Media! Ze gaat ervoor zorgen dat iedereen in actie komt deze avond bij NZ Seafood Bar. Iedereen gaat wat meer faalfun beleven in de online wereld. Let's shine together! 


Bestel je ticket via:64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page