top of page

Let's meet Sabine van der Hulst. A Million Dollar Networker.

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden


Wij waren vereerd toen wereldvrouw Sabine van der Hulst ons een poos geleden uitnodigde voor haar podcast! In dit artikel zijn de rollen omgedraaid en interviewde wij haar. Sabine is toegewijd, recht door zee, houdt van mensen en hen aan elkaar verbinden. Zij wil anderen helpen om hen te laten ontwikkelen tot sterke leiders. Ze helpt ondernemers daar te laten komen waar ze willen zijn. Als kind liep ze al op ongebaande paden, waarvan anderen tegen haar zeiden: "Zou je dat nou wel doen?" Ze heeft geleerd dat ze niet kan wat ze kan zonder een toegewijd netwerk. Sabine helpt je diegene te zijn die creëert wat je wilt mét jouw netwerk. We are intrigued! Lees meer over Sabine in dit artikel.


Wie is Sabine?

Sabine (35) woont met haar samengestelde gezin in Goirle. Ze heeft een zoon Guus (11) en haar vriend heeft twee kinderen Valentijn (11) en Frederique (13). Samen spelen ze avonden lang spelletjes en bezoeken ze graag pretparken en musea. Ze houdt er ook van om zoveel mogelijk plekken op de wereld te zien. Wanneer ze alleen is, schrijft ze, leest ze, of is ze creatief bezig met van alles in nog wat. Ze houdt zich bezig met diverse projecten, de ene groter dan de ander. Ze heeft een doel: dat is echt iets in beweging te zetten. Voor nu doet ze dat voornamelijk in Nederland en België.


Wat voor business heeft Sabine dan? Ze helpt mensen om veel meer resultaat uit hun netwerkactiviteiten te halen. Dat doet ze met programma’s waar wordt gedoken in de psychologie, strategie en het energetische rondom netwerken. Het is volgens haar belangrijk om betekenisvolle relaties te bouwen. Sabine spreekt, schrijft en deelt veel over dit onderwerp. Ze biedt allerlei super toffe programma’s en trainingen aan, waaraan je deel kunt nemen. Tevens coacht ze ook 1 op 1.Wat heeft Sabine met netwerken?

Netwerken is iets wat Sabine altijd al deed, maar zeker niet zonder slag of stoot. Ze vindt netwerken echt niet altijd leuk en heeft naar eigen zeggen snel haar sociale taks bereikt. Toch kan ze niks anders zeggen dat netwerken de beste en het juiste is om aandacht te geven. Niemand kan zonder toegewijd netwerk. Zonder relaties en strategische acties, geen groei.

Jaren lang heeft Sabine onderzocht wat wel en niet werkt, niet alleen voor haar, maar ook voor haar klanten. Van netwerken heeft ze inmiddels haar positionering van gemaakt. Ze heeft er super veel mee en tegelijkertijd vindt ze het dus ook niet niet altijd even leuk. Tot op de dag van vandaag komt ook zij nog in situaties dat ze denkt: gatver ;)

Netwerken is relaties opbouwen en onderhouden en dan wat haar betreft natuurlijk het liefst op een leuke en toch effectieve manier. Wat haar betreft is het ondenkbaar om netwerken weg te laten. Want haal je relaties uit je leven, uit je bedrijf en het heeft geen zin meer. Haal je relaties uit je business en je bedrijf heeft geen bestaansrecht. Lekker dramatisch, maar het is wel wat het is.


Golden rule

Sabine geeft aan dat tijd niet valt te managen. Prioriteiten wel. Als het om netwerken gaat: Never underestimate anyone. Stel je oordelen zoveel mogelijk uit als je iemand nog niet kent. You never know....Iemand kan je flink verrassen, maar je moet er wel voor openstaan.Good news! Sabine staat op the SOSU stage op 9 juli (19.30-22.30)

Sabine gaat natuurlijk spreken over netwerken! Specifiek gaat ze vertellen over het verdienen met verbinden. Want, je kan namelijk leuk geld verdienen met het verbinden van mensen. Verbindingen die zonder jouw komst niet of veel later pas waren ontstaan.  

Met haar boeiende spreekstijl en diepgaande kennis, weet Sabine het publiek te inspireren en te motiveren om hun eigen netwerkpotentieel te verkennen.


Buy your ticket here: Luister hier de Podcastopname #47 Sabine van der Hulst X SOSU Club:26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page