top of page

Foodmarkt de FamBij Foodmarkt de Fam kom je samen. Samen met je familie, collega's, vrienden en vriendinnen. Bij de Fam komen verschillende werelden samen. Je eet hier allerlei heerlijke kleine gerechten die vers worden bereid, in de open keukens van de Fam. Wanneer schuif jij aan?


We hebben onlangs twee SOSU events georganiseerd bij Foodmarkt de Fam. Ze zijn erg ruimdenkend bij de Fam, vrijwel alles is er mogelijk. Van een evenement met live muziek tot een gezellige netwerkborrel met heerlijke hapjes. Het is een mooie, ruime plek and we are in love with the pink & neon. De service is echt top. Je kunt via een QR code bestellen, maar dat is niet noodzakelijk, want je kunt gemakkelijk iemand aanspreken en men staat je altijd vriendelijk te woord.Foto's: Anne op 't Hoog Fotografie


Naast dat er allerlei evenementen plaatsvinden bij de Fam, kun je er van vrijdag tot en met zondag de hele dag terecht. Om te beginnen met een lekker ontbijtje. Weinig zaken in Den Bosch zijn al zo vroeg open, 8.30 uur welteverstaan. Op dinsdag tot en met donderdag zijn ze open van 15.00-22.00 uur.


Welke keukens?

DeBab verzorgt unieke Oriëntaalse hapjes van moderne kebab, meesterse Mezze, Lahmacun en fetasigaren.Je kunt diverse brute burgers eten bij Bar RawR. Tevens voor fantastische frietjes kun je hier terecht.

Finny’s Seafood serveert oesters en ander lekkers. Denk aan sashimi, gamba's, soepen en pulpo.

Bij Queso Cabana haal je Mexico naar Den Bosch. Schuif aan voor soft shell taco's, cubano's, nacho's en empanada's.

Verder vind je Asian food bij Mister V voor Bahn mi, curry's, bao buns, loempia' en pho.

Tapas, pintxos en andere Spaanse lekkernijen eet je bij Mar Mar.Misschien heb je er nog niet aan had gedacht, maar je kunt hier ook terecht om te flexwerken, of organiseer je jouw teamuitje hier.


Foodmarkt de Fam krijgt van ons 5 sterren!

⭐ Diversiteit in kleine gerechten (yum!)

⭐ Leuk en gezellig zitten

⭐ Lekkere drankjes

⭐ Communicatie & mogelijkheden

⭐ Look and feel
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page