top of page

De Den Bosch cadeaukaart!

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023Dat de SOSU Club fan is van Den Bosch mag duidelijk zijn: SOSU 💛 Den Bosch! Ons bedrijf is hier gelokaliseerd en onze events vinden veelal plaats in deze prachtige, gezellige, bourgondische, stad. Dat is niet voor niets, wat deze stad heeft enorm veel te bieden en is een cadeautje op zich.


Dat dacht Den Bosch City ook. Wij zien beiden graag dat de Bossche bedrijven nog veel meer aandacht verdienen. Wat zou Den Bosch zijn zonder alle gastvrije horecazaken, mooie boetieks, streekproducten en activiteiten die er plaatsvinden?

Exact! Daarom is de Den Bosch Cadeaukaart in het leven geroepen door Den Bosch City.


Wat is de Den Bosch Cadeaukaart?

Dat is een cadeaukaart die je zomaar kunt geven aan iemand die jij het gunt om vaker gebruik te maken van lokale Bossche producten en diensten. Wellicht is dit iets voor het bedrijf waarvoor je werkt, bijvoorbeeld als personeels-, kerst- of relatiegeschenk?

Stuur Den Bosch City dan gewoon een mailtje!Heb je zo’n Den Bosch Cadeaukaart gekregen?

Dan kies jij zelf precies het cadeau dat bij jou past. Ga lekker shoppen voor je garderobe, huis of koelkast. Neem iemand mee voor een hapje en drankje in de stad. Een ervaring als cadeau is namelijk een herinnering die je bijblijft. Wat je ook kiest, op deze manier kies je iets wat bij jou past én je steunt er lokale ondernemers mee: win-win!


Aanschaffen die handel

Een Den Bosch Cadeaukaart aanschaffen gaat makkelijk en snel online. Deze gaat ook direct op de post, zodat je hem snel in huis hebt. De kaart zit in een leuke insteekhoes die geïnspireerd is op cadeaupapier. Inpakken (hoeft niet) en wegwezen;)

Inleveren kan gemakkelijk op de betreffende locatie bij de kassa. Kies je een lokaal product via een webshop? Dan vul je de code in volgende de instructies. Heb je een restant over of heb je extra karmapunten nodig? Doneer dan het bedrag via de website aan één van de lokale goede doelen. Zo kun je bijvoorbeeld een bijdrage doen aan het Vicki Brownhuis, die zich inzet voor leven met of na kanker. Of aan Quiet Den Bosch, om gezinnen die leven in armoede te steunen.

Time to Wine is een van de deelnemers aan de Den Bosch cadeaukaart. Hun aanbod blijft groeien, dus blijf vooral de website in de gaten houden voor alle deelnemende zaken.


Waar wacht je nog op! Gun iemand dit Bossche Lokale cadeautje! Den Bosch Cadeaukaart: website | mail | bestellen


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page