top of page

De beste Bossche lunchzaken volgens locals.We krijgen SOSUper vaak de vraag of we niet een leuk, gezellig, geweldig, mooi, bijzonder, heerlijk, knus, of hip eettentje kennen in Den Bosch. Dat bracht ons op een idee! Wat nou als we er een blog over schrijven. We vroegen jullie wat de beste tenten waren van Den Bosch en hebben deze restaurants genomineerd via onze SOSUials. Hierop konden jullie stemmen et voilà, dit is de BIG 5 geworden op het gebied van ontbijt, lunch en diner. Dit blog gaat over de 5 beste lunchtenten.

Bedankt voor alle tips, wij kunnen voorlopig vooruit ;)


Lunch


Met stip op nummer 1: Gusto Den Bosch

In hartje Den Bosch kun je dé Italiaanse lunchroom en trattoria vinden waar je zeker moet zijn geweest. Gusto is namelijk volgens jullie een enorme verwennerij voor je mediteraanse smaakpapillen. Je kunt hier kraakverse panini's, belegd met de heerlijkste delicatessen eten, maar er is nog zoveel meer. Neem een duikje in deze keuken met een frisse insalata of heerlijk pastagerecht. Ontdek de geweldige gastvrijheid en bella Italia aan de Kolperstraat 9.Noemme een foodie, Noemme staat op 2:

Bij Noemme nemen ze jou graag mee op een flexitarisch avontuur. Voor de echte carnivoor serveren ze ook een lekker stuk vlees of vis, maar ze hebben oneindig veel vega(n) opties die finger-licking-good zijn. Volgens jullie kun je hier terecht voor een bijzondere lunch. Geen 12 in een dozijn lunch dus. Noemme een foodie, maar hier kom je sowilgensniet bedrogen uit. Go to: Korteputstraat 1-G.Not fishy at all: Visch op nummer 3:

Als je van vis houdt dan kun je lekker uitgebreid lunchen bij Visch. Je kunt hier volgens jullie gezellig aan de visbar zitten of juist op het terras. Van oesters en champagne tot een luxe visplank en pulpo a la plancha. Lunchen kun je bij deze vistraiteur doen onder het genot van een goed glas wijn. Reserveer je plekje bij Kolperstraat 14.Hallootjes, op nummer 4: Hello my friend

“Hello My Friend!”zeg je tegen je vrienden (en familie en collega's) als je zin hebt in all day comfort- & streetfood. Waar moet je dan aan denken? Het zijn volgens jullie de allerbeste streetfoodgerechten van over de hele wereld verzameld op een plek. Wil je weten wat comfortfood is? Wij noemen het ook wel food voor de soul die je (mocht je willen) gewoon lekker met je handen kunt eten. Maar je moet het niet lezen, je moet het gaan ervaren. Hier staan de medewerkers volgens jullie altijd voor je klaar voor gezelligheid en een praatje. Je kunt ze vinden in de Uilenburg. Ga naar de Kruisstraat 31.Op nummer 5: Eetbar de Stadt

Hun terras is het zonnigste middelpunt van de binnenstad. Je kunt vanuit deze plek het leven op gang zien komen. Inclusief fietsers die elkaar bijna aanrijden op het extreem verwarrende kruispuntje. Binnen ben je ook helemaal welkom bij de knappe heren (ssht niet doorvertellen). Je kunt hier volgens jullie lekker Aziatisch lunchen. Bestel snel van hun mooie streetfood kaart. Ga naar de Verwerstraat 44.

Niet vergeten!


Uiteraard zijn er nog meer geweldig mooie zaken, we horen het graag van jullie. Alle tips zijn altijd welkom via sanne@sosudenbosch.nl Ben jij een mooie zaak en zie jij wel voor je dat we er een SOSU evenement komen draaien. Neem even contact met ons op, let's work together!
63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page