top of page

Who is that member: Zahra Valke?


Deze foto is gemaakt door Suzan Alberts.


Zahra Valke is een ontwapende interviewer, presentatrice en podcastmaker. Niet zomaar eentje. Met haar achtergrond bij justitie en de jeugdbescherming kan ze moeiteloos schakelen tussen lichtere momenten en serieuze discussies. Dit warme mens brengt verhalen echt tot leven. Op een dag nodigen wij Zahra uit voor een SOSU event, waarop een businesscall volgde. Achteraf hebben we nog steeds spijt dat we deze call niet auditief hebben vastgelegd, want man man man wat kwamen er mooie gesprekken op gang. Dat is haar kracht. Van deze doortastende dame wilden wij graag nog veel meer weten, daarom besloten we om haar te interviewen. Je leest meer over deze getalenteerde dame in dit artikel.


Wie is Zahra?

Zahra (34) woont met haar hondenkind Luna, een vierjarige Frenchie in de buurt van Rotjeknor. Ze vindt het heerlijk om te lezen en nieuwe plekken te ontdekken. Zahra hecht veel waarde aan quality time met familie en vrienden. Ze is een grote dierenliefhebber. Daarnaast besteedt ze tijd aan het ondersteunen van anderen en goede doelen die haar aan het hart liggen.

Op dit moment is ze druk bezig met het vormgeven van haar business op een manier die echt bij haar past. Ze werkt eraan om haar ambitieuze dromen - die vaak als ‘on-Nederlands’ worden bestempeld - te verwezenlijken. Deze visie inspireert haar om groots te denken en unieke, grensverleggende stappen te zetten in haar ondernemerschap.

Ze is een ontwapenende interviewer, presentatrice en podcastmaker, die met haar bubbly

energy en een scherp oog voor detail op een warme en empathische manier verhalen tot

leven brengt en onvergetelijke ervaringen creëert. We know, een hele mond vol. Ze heeft ook altijd wel haar woordje klaar. Heerlijk.

Zahra begeleidt daarnaast hartgedreven vrouwelijke ondernemers en C-level executives bij het ontwikkelen van authentiek leiderschap, door hen te ondersteunen in zelfbewustzijn, strategisch denken en effectieve communicatie. Haar mentoring helpt hen hun carrièredoelen te bereiken en een impactvolle, ethische leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Welk cijfer geeft ze haar werk en waarom?

Ze geeft haar werk op dit moment een 7.5. Hoewel ze enorm veel voldoening haalt uit de positieve veranderingen die ze in het leven van anderen en in haar eigen leven kon realiseren - en haar werk haar passie is - gelooft ze dat er altijd ruimte is voor groei. Ze weet dat er nog veel meer potentieel in haar zit om te ontdekken en te benutten.


Hoe zorgt ze (enigszins) voor balans?

Deze opgewekte dame vindt het heerlijk om bezig te zijn en heeft de afgelopen jaren geleerd dat “de balans” niet echt bestaat. Daar blijf je voortdurend naar op zoek. Het is volgens haar essentieel om te doen wat het beste werkt voor jou. Voor haar werkt het bijvoorbeeld om ’s ochtends te beginnen met minimaal 30 minuten me-time, waarin ze mediteert en leest. Aan het eind van haar werkdag mediteert ze weer of doet ze ademhalingsoefeningen en voordat ze gaat slapen mediteert ze ook nog. Dit helpt haar om gedurende de dag dicht bij zichzelf te blijven en ervoor te zorgen dat ze niet wordt geleefd. Daarnaast heeft ze één vaste dag in de week waarop ze mag werken, maar plant dan geen afspraken op deze dag, zodat ze lekker de ruimte heeft om te creëren. Ze maakt een duidelijk onderscheid tussen werk en privé, waardoor ze beide vlakken zoveel mogelijk in balans kan houden.

Waar kunnen we haar vinden in real life en online?

Ondanks haar publieke profiel is ze echt een private person. In real life zul je haar niet

zomaar ergens tegenkomen, omdat ze zorgvuldig kiest aan welke evenementen ze deelneemt.

Ze deelt ook alleen specifieke delen van haar leven op social media om haar privacy te

waarborgen. Online is ze te vinden onder haar eigen naam: Zahra Valke.


Hoe kijkt ze tegen netwerken aan?

Zahra vindt netwerken een essentieel onderdeel van persoonlijke en professionele groei. Ze

gelooft in het opbouwen van betekenisvolle relaties vanuit oprechte verbinding. Netwerken

is een mooie manier om waardevolle connecties te creëren, kennis te delen en wederzijdse

ondersteuning te bieden. Helaas ziet ze ook vaak dat de win-win uitblijft en sommige mensen alleen netwerken om er zelf iets uit te halen. Voor haar gaat netwerken niet alleen over wat je kunt krijgen, maar ook over wat je kunt geven. Ze ziet netwerken als een wederkerig proces dat niet alleen draait om het uitbreiden van potentiële klanten, maar om het opbouwen van diepgaande en waardevolle relaties.

Waar heeft ze een schurfthekel aan?

Ze heeft een ontiegelijke hekel aan liegen en oneerlijkheid, een negatieve houding, gebrek aan respect (vooral het gebrek aan respect voor jezelf, wat vaak leidt tot respectloosheid tegenover anderen), ondankbaarheid, gemakzucht, jaloezie, geen verantwoordelijkheid nemen. Zahra streeft ernaar om een positieve, eerlijke en respectvolle omgeving te creëren, zowel in haar persoonlijke leven als in haar business.


Wat is haar grootste hobbel van de afgelopen tijd?

Zahra zegt: "Poeh, dat zijn er wel een aantal geweest. De afgelopen tijd heb ik verschillende uitdagingen moeten overwinnen." Hoewel ze vanwege privacy redenen niet in detail kan treden, heeft ze helaas ervaren hoe destructief mensen kunnen zijn wanneer geld en ego’s een rol spelen. Deze situaties hebben haar geleerd hoe belangrijk het is om je te omringen met integere en betrouwbare mensen met dignity.


Wat is voor haar het belangrijkste in life?

Voor haar draait het leven om authenticiteit, dankbaarheid en voortdurende groei. Ze hecht

grote waarde aan zelfkennis en eerlijk leven. Dienen en giving back zijn voor haar essentieel.

Ze streeft naar een betekenisvol leven, waarbij ze haar invloed gebruikt om positieve

veranderingen te bewerkstelligen.


Wat is het tofste wat ze heeft meegemaakt, ever?

Het tofste wat ze ooit heeft meegemaakt was haar event op 10 oktober afgelopen jaar. Het

was magisch om haar visie tot leven te zien komen. Dat event overtrof echt al haar stoutste

dromen en gaf haar het besef dat ze niemand nodig heeft om in haarzelf te geloven om haar dromen waar te maken. Zolang ze zelf gelooft in haar eigen mogelijkheden, kan ze alles bereiken ze voor ogen heeft.


Gouden tip voor de lezer!

Haar gouden tip is: "Ken jezelf, ken de ander." Zelfbewustzijn vormt de basis voor diepgaande en authentieke relaties. Door je eigen waarden, overtuigingen, sterke en zwakke punten te kennen, kun je oprechter en meer emphatisch met anderen omgaan. Zelfkennis leidt tot begrip en respect voor de ander, wat essentieel is voor persoonlijke en professionele groei.

Guess what?

Zahra en wijzelf houden nogal van gelijkwaardigheid. Daarom krijgt Zahra nu ook de eer om ons nu te interviewen ;) en HOE! Op 31 augustus gaat ze ons het hemd van het lijf vragen. Wil jij the real SOSU story horen? Be our guest at the kick-off party!!!! WHOOOOHOOO!


Tickets via: www.sosudenbosch.nl/events P.S. Je mag gratis een twin-naamgenoot meenemen. Laat dit even via sanne@sosudenbosch.nl weten. Als niet-member mag je altijd een keertje proeven.

23 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page