top of page

Who is that member: Sharon Roest?


Member Sharon Roest weet sfeer over te brengen als geen ander. Sharon helpt met het ontwerpen van concepten en het stylen van producties voor magazines, interieur- en lifestylemerken en campagnes. Zij doet dat op locatie of in haar unieke daglichtstudio in Vught. Ze heeft alles (hiervoor) in huis...


Waar wordt ze enthousiast van?

Sharon werkt voor zichzelf als fotostyliste en setdresser- van mooie beelden, sfeer creator in een verschillende omgevingen. Een ruimte die goed voelt is zo belangrijk, evenals een foto die klopt. Dat maakt een wereld van verschil voor jouw merk, maar ook voor je beleving. Het kan in de kleinste details zitten. Sharon weet het allemaal samen te brengen in een beeld, of dat nu foto of film is, dat maakt niet uit. Sharon wordt hier ontzettend blij van. Als dat ook nog eens allemaal kan in haar eigen studio Roest, dan is het voor haar plaatje helemaal compleet. Deze studio is een plek waar alles samenkomt voor haar. De rust, sfeer, mogelijkheden, het is een heel fijne plek. Haar Happy Place, noemt ze het. Deze heeft iedereen minimaal één nodig, toch?

Fotograaf: Caroline Martinot


In haar vrije tijd doet Sharon aan YinYoga en gaat ze graag naar de bioscoop. Ze is overigens ook dol op het afstruinen van vintage markten. We weten allemaal waar dat goed voor is..

Haar guilty pleasure is heel hard meezingen in de auto met de soundtrack van 'the greatest showman', er is een topper van een musicalster die aan haar verloren is gegaan ;)


Waar kan positivo Sharon goed van balen? Van mensen die elkaar niet steunen en zelfs jaloers zijn. Je kunt zoveel meer wanneer je samenwerkt. Sharon gelooft in het verder helpen van elkaar. Sinds zij de studio heeft, leerde zij vet veel nieuwe mensen kennen. Ze wil graag een ’showroom’ zijn voor jonge ontwerpers.

Sharon biedt hen een omgeving waar hun ontwerp tot leven komt. Men mag hier foto’s maken, maar merken mogen ook in hun foto’s gebruik maken van de unieke designs die in de studio aanwezig zijn. Als ze elkaar maar taggen op social media en elkaar hier weer versterken. Het bereik wordt daardoor voor iedereen groter. Win-win wat Sharon betreft. Ze geloof niet zozeer in concurrenten, meer in collega’s, ook al vis je soms in dezelfde vijver.

Wat was haar leukste SOSU-event?

Sharon vond het exclusive event met Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue NL, heel erg leuk en inspirerend en ze kijkt uit naar het event over Sisterhood op 10 november.

Natuurlijk zal het SOSU evenement op 20 juli aanstaande ook een knaller worden, want dan gaan we speeddaten bij Studio Roest. Julia Quist, is vaak te vinden bij Studio Roest met haar handlezingen en hebben we uitgenodigd om te zorgen voor een originele twist tijdens het netwerken.


Koffie/thee met Sharon omdat....

Zij samenwerken het leukste vindt om te doen. Juist op gebieden die op het eerste oog niets met elkaar gemeen hebben. Je kunt elkaar altijd versterken, dat heeft ze door de jaren heen wel geleerd. De deur staat open!
80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page