top of page

Who is that member: Nadja Meulensteen?Nadja Meulensteen is eigenaresse van StylingBaas en trotse moeder van kleine StylingBaas Jax. Nadja is een baas in het stylen van je huis, bruiloften en evenementen. Haar stijl is modern, boho en edgy. Niets is haar te gek.


Wie is Nadja?

Naja is geboren in 1987, het jaar dat Whitney Houston de top 40 lijst domineerde met ‘I wanna Dance with somebody’. Dansend door het leven gaan, dat is waar zij voor staat. Positief, flexibel, nuchter, denken in mogelijkheden en oplossingen.


Vanaf kinds af is zij al bezig met styling. Haar moeder werd helemaal gek van haar op dit vlak. Iedere maand was ze weer aan het schuiven met haar meubels in haar slaapkamer. Ze maakte daarna in haar tekenboek ook weer een nieuwe indeling voor de volgende maand. Moeders mocht regelmatig het behangetje wisselen op haar muren. Achteraf denkt ze vaak terug aan die vrijheid die haar moeder haar hierin gaf.

Haar ouders zijn altijd ondernemers geweest, zij verkochten stoffen en fournituren. Op haar 13de hielp ze haar ouders elke zaterdag mee en adviseerde zij klanten in de zaak. Dus jullie snappen nu wel waar haar liefde voor kleuren, materialen en structuren vandaan komt. Hier is de liefde begonnen voor het interieur- en stylingvak.

Ze heeft ook een liefde voor de eventbranche. Deze is 18 jaar geleden aangewakkerd bij haar allereerste stage bij de Arjan van Dijk groep (grondlegger in NL van de eventbranche). Nadat zij een event gedraaid had, was ze gelijk om, dit vindt zij een van de mooiste branches om in te werken.

Hierna is Nadja gaan werken bij @rocket_agency en hier was ze verantwoordelijk voor artiestenboekingen (oa. Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Frans Bauer en veel meer). Later mocht zij ook uitvoer gaan draaien op velen zakelijke events. Inmiddels heeft zij haar eigen bedrijf en is ze minimaal 100 events verder.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Dat is mega divers! Ze kan een ochtendje bezig zijn met een design uitwerken achter haar computer of voorbereidingen treffen in de opslag. Ze kan onderweg zijn naar een locatie voor een evenement of onderweg zijn naar een leverancier om materialen in te kopen.

Ook geeft ze interieuradvies bij mensen thuis. Ze draait uiteraard op locatie de uitvoer voor bruiloften en events. Wist je dat zij gemiddeld op dag van uitvoer ongeveer 14 uur aan het werk is met haar team?

Hobby’s?

Nadja vindt het heerlijk om te wandelen, lekker burgerlijk (maar zij is alles behalve). Dit is ontstaan tijdens de Coronatijd. Daarnaast is ze ik een sociaal dier en spreekt ze graag veel met vrienden af om te gaan borrelen. Een andere passie van haar is reizen. Ze vindt het super leuk om andere culturen, mensen en geschiedenis (ze noemt zichzelf een heuse geschiedenis nerd) te leren kennen. Uiteraard is de wereld voor haar als creatieveling een grote inspiratiebron.

Wat is belangrijk?

Ze vindt het moederschap erg belangrijk en uiteraard haar bedrijf, maar ook haar sociale netwerk en vrienden. Maar buiten dat vindt Nadja het ook fijn om me-time te hebben. Als dat niet voldoende heeft, wordt ze op zijn zachts gezegd niet gezellig. De sociale batterij en haar eigen batterij laadt ze dan weer op tijdens deze momenten. Je kunt dan denken aan yoga, meditatie, wandelen of het lezen van een goed boek. Nadja zorgt goed voor haar body en mind.

Golden rule

Nadja geeft aan dat het leven niet gaat om ALTIJD in balans te zijn, ze vindt dit mega onrealistisch. Het gaat om de mindset en hoe je omgaat met de golven van het leven. Soms heb je te maken met een Tsunami die voorbij komt en dan? Volgens haar is het een kwestie van leren accepteren en het er maar even laten zijn. Dat mag ook, want het leven is gewoon niet altijd alleen maar leuk. Haar mantra past daar mooi bij dat is ‘dansend door het leven’ waarvan het soms een regendans(je) is.

Waarom samenwerken?

Nadja is vaak vrolijk en optimistisch. Ze denkt in mogelijkheden. Ze geeft wel aan dat je vooral met haar moet samenwerken als het goed voelt. Ze benoemt dit bij haar opdrachtgevers ook altijd, de samenwerking start bij het wederzijdse vertrouwen.

Wanneer je op zoek bent naar een out-of-the-box creatieveling moet je bij Nadja wezen!


Wist je dat?

Wist je dat Nadja het SOSU evenement waarbij Yeliz Çiçek gastspreker was heeft gestyled en dat ze het podium tijdens het evenement met a Cup of Ambition gaat stylen op 26 oktober? Daarnaast is Nadja ook gastspreker geweest tijdens een SOSU evenement 'Hoe doede gij da?" waarbij ze het publiek heeft geïnspireerd met haar mooie en krachtige verhaal.
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page