top of page

Who is that member: Janneke van Oorsouw?

Bijgewerkt op: 28 jul. 2023


Fotograaf: Meral Soydas


Janneke van Oorsouw is winstadviseur, die ondernemers helpt om met hetzelfde werk meer winst én financiële rust te creëren. Dat doet zij met een scherpe blik op cijfers, strategie en mindset. Dat willen we natuurlijk allemaal...


Wie is Janneke?

Als financieel professional begeleidt Janneke jou bij alle financiële en strategische vraagstukken van jouw bedrijf. Ze is winstadviseur, financiële CEO en spreker.

De oneindig nieuwsgierige Janneke ziet haar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling al jarenlang als haar allergrootste hobby. Hoewel het in de laatste tijd een nek-aan-nek race is geworden met het tuinieren. Ze houdt echt van de natuur.

Money money money

Geld vond Janneke heel lang niet belangrijk. Sterker nog, ze riep vroeger regelmatig dat ze niet zoveel nodig had. Dat was op dat moment ook zo en dat vond ze erg bevrijdend. Zij was er zelfs trots op en had het idee dat ze het leven daardoor extra goed begreep. Haar perspectief veranderde totaal, nadat een ongeplande zwangerschap haar leven flink op zijn kop zette. Ze besefte op dat moment dat geld veel impact heeft op belangrijke beslissingen in het leven. Kun je bijvoorbeeld in volle vrijheid kiezen waar je wilt wonen, of welk werk je doet (en hoeveel)? Daar startte haar SUPER-fascinatie voor geld, waardoor alles in een ander daglicht kwam te staan. Een perfecte match met haar economische talent en werkervaring als bedrijfseconoom en fiscalist. Haar grootste goud is de combinatie van deze talenten. Janneke is scherp met cijfers en erg analytisch, maar werkt ook heel afgestemd en persoonlijk. Juist deze match missen ondernemers vaak op financieel vlak.

Rijkdom Echte rijkdom is voor Janneke de vrijheid hebben om altijd te kunnen kiezen voor wat echt belangrijk voor je is. Of dat nou het werk is wat jou gelukkig maakt, het doorbrengen van de tijd met je kinderen, of de mantelzorg voor je moeder bijvoorbeeld. Zelf kunnen kiezen en dat ook doen.

Blie bla bunder Janneke heeft een jaar lang een foodtruck gehad. Een super leuke oldtimer. Zo'n opknappertje. Het duurde dus tot ver in het festivalseizoen voor deze daadwerkelijk kant en klaar was, dus hiervoor stond Janneke om de haverklap met pech langs de weg. Ze was veel te afhankelijk van anderen daarin, achteraf gezien dus niet zo handig.

Oh, en Janneke serveerde koffie. Ze vond het fantastisch dat mensen daar zo gepassioneerd over konden zijn, dus zij wilde dat ook. Ze vergat alleen even dat het hún passie was, maar niet die van haar zelf.


Waar kunnen we haar vinden?

Janneke is vorig jaar vanuit Utrecht terug verhuisd naar Brabant, naar Oss om precies te zijn. In Brabant liggen haar roots, dus ze heeft een goede keuze gemaakt om weer terug te komen. Op horecavlak is Janneke nog niet helemaal thuis. Hoewel alle medewerkers bij CoffeeLab precies weten hoe zij mijn koffie drinkt.

Verder is Janneke altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen en daar krijgt ze enorm veel energie van. Daarom is zij sowieso te vinden bij SOSU en dan met name bij de speeddate-avonden.


Voor hetzelfde geld... Wil jij jouw geldblokkades doorbreken? Janneke geeft op 5 september een workshop om jou hierin even flink wakker te schudden. Je wordt je bewust van jouw onbewuste geldblokkades en de impact van je huidige geldgedrag op jouw leven. Geld heeft veel impact en toch praten we er nauwelijks over. Samen doorbreken we daarom het taboe op geld. Dat werkt enorm bevrijdend. De workshop is zowel voor ondernemers als niet-ondernemers een enorme verrijking!


Tickets

Wel eerst member worden! Dat kan via:


132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page