top of page

Wie is Sanny Verhoeven?

Bijgewerkt op: 22 okt. 2023


Jarenlang heeft Sanny er alles aan gedaan om haar grote droom te verwezenlijken. Ze was 24, toen ze klaar was met de acteursopleiding en meerdere tv-programma’s bij de TROS, RTL4 en NET5 op haar naam had staan. Ze had haar droom 'behaald', maar gelukkig was ze niet. Sterker nog, ze was compleet uitgeblust.

Sanny merkte dat ze continu auditie moest blijven doen en zichzelf moest bewijzen (voor wie?). Ze kreeg wekelijks te horen wat er niet goed aan haar was. Haar manier om hiermee om te gaan, was super streng zijn voor zichzelf. Nóg meer trainingen volgen, nóg meer netwerken en vooral nog harder blijven ploeteren. Op een gegeven moment kreeg ze in de gaten dat ze een masker droeg en te veel aan het pleasen was.

In 2013 dook ze daarom in de wereld van geluk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, en startte ze in hetzelfde jaar met haar YouTube-kanaal 'Sanny zoekt Geluk'.

Hoe zij haar geluk inmiddels wel heeft gevonden, lees je in dit artikel.


Wie is Sanny?

Sanny verruilde 2,5 jaar geleden het snelle Amsterdam voor het groene Loosdrecht. Deze verhuizing bleek een schot in de roos te zijn. Tijdens haar vrije uren geniet ze van boottochtjes op de plassen, wandelt ze over de hei, of brengt ze tijd door op de manege met haar twee dochters van 4 en 5 jaar.

Samen met haar man, Jorg Ruis (die we uiteraard ook allemaal kennen) deelt ze dezelfde passie. Ze hebben beiden wel uiteenlopende achtergronden; hij komt namelijk uit de techwereld en Sanny uit de televisiebranche. Desondanks delen zij inmiddels 3 jaar hun passie in het creëren van cursussen over geluk en mindset. Tot op heden hebben zij samen al 6500 mensen begeleid in hun reis naar een positievere mindset en het waarmaken van hun dromen.


Een dag uit het leven gegrepen... Sanny is inspirator op het gebied van mindset, en dat heeft vele vormen. Ze ontwikkelt meditaties en cursussen. Dit jaar lanceerde zij haar eigen uitgeverij, Powerhouse Press, waar ze de 'Sanny Side Up planner' aanbiedt. Deze planner fungeert als een agenda, doelen werkboek en takenlijst in één. Daarnaast is ze actief als spreker en content creator voor merken zoals Rituals, Omoda en Bookbeat.

Variatie is essentieel in haar werkzaamheden, aangezien afwisseling voor haar een kernwaarde is. De ene dag is Sanny filmpjes aan het schieten voor haar YouTube kanaal of Instagram, de volgende dag spreekt ze meditaties in, of is ze muziek aan het selecteren, spreekt ze op evenementen of geeft ze coachingsessies met haar man. Het promoten van hun producten is ook een groot onderdeel van hun werk, dus verzinnen zij regelmatig leuke acties.

Aan en uit Al van kinds af is Sanny gefascineerd door menselijk gedrag. Waarom wordt iemand wel succesvol en de ander niet? Waarom houden veel mensen zichzelf voor de gek? En hoe komt het dat sommigen wel voor hun dromen durven te gaan en anderen niet? Vanuit deze interesse werd ze actrice. Ze noemt het ook wel eens psychologie in de praktijk. Uiteindelijk is ze presentator en coach geworden. Nog steeds volgt ze cursussen over spiritualiteit om zich meer te verdiepen. Allergisch is zij voor spirituele ego’s die denken dat ze verlicht zijn, maar alsnog heel veel oordeel hebben over anderen en vooral denken in beperkingen.

Golden rule “Alle verzet is lijden”. Houd op met je verzetten tegen een situatie en het lijden stopt.

Sisterhood Sanny geeft aan dat ze heel erg gelooft in het empoweren van andere vrouwen. Als je bezig bent met spiritualiteit en bewustzijn, dan weet je dat we allemaal verbonden zijn, dan is er geen concurrentie. In plaats daarvan gaat het om het bevorderen van gezamenlijke groei, het vieren van elkaars successen en het ondersteunen van elkaar door dik en dun. Iedereen heeft haar eigen unieke levenspad, met specifieke mijlpalen en uitdagingen. Het idee van 'elkaar inhalen' is dan ook niet relevant.

Samen met Valentine gaat zij op 10 november spreken over dit thema in de vorm van een Q&A. Sanny en Valentine geven beiden aan heilig te geloven in het waarderen van elkaars reis en timing.


Hier wil je dus bij zijn! Bestel snel jouw ticket via: SOSU Club (eventix.io)


142 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page