top of page

What's your brand, babe?

Bijgewerkt op: 2 mei

13 september 2018


Het eerste uitverkochte SOSU Den Bosch event was een groot succes! Diverse vrouwen uit de omgeving Den Bosch kwamen samen bij Zoetelief om te netwerken.

Sanne den Ouden en Sanne van Uden zijn de founders van SOSU Den Bosch en hebben deze avond afgetrapt met een introductie over zichzelf en waarom zij SOSU Den Bosch zijn gestart.

Vervolgens is Rosa Dammers aan het woord geweest over haar carrière. Rosa is tekstschrijver en journalist. Ze heeft onder andere teksten geschreven voor het boek 'Babe, you got this,' en is tekstschrijver voor verschillende tijdschriften. Doordat Rosa haar verhaal heeft gedeeld, heeft zij veel vrouwen geïnspireerd om 'gewoon te doen' en als je een droom hebt er echt voor te gaan.

Daarna was er een speeddate waarbij de visitekaartjes door de zaal vlogen. Er werden mooie nieuwe samenwerkingen gecreëerd en koffiedates gepland.

Aan het eind werd er tijdens de borrel nog even heerlijk genetwerkt en als afsluiter kregen alle dames een SOSU-goodiebag mee naar huis met te gekke producten en flyers van ondernemers uit Den Bosch en omgeving!


Een geslaagd eerste event, dat naar meer smaakt..!


141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page