THIS BRAND IS ON FIRE: WANDERING THE FUTURE

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


Marleen Serné photography


Cécile Cremer, staat aan het roer van haar onderneming Wandering The Future. Zij is een Trend en Innovatie expert pur sang, keynote spreker en auteur. Als keynote spreker stond zij op meer dan 100 internationale podia en vormt wereldwijd een bron van inspiratie op het gebied van trends en innovatie.


Direct na haar studie Trend Research & Concept Development in 2014, richtte Cécile haar onderneming Wandering The Future (WTF) op. Ze werkt door heel Europa, maar haar prachtige kantoor bevindt zich aan de Tramkade.

WTF is een future-based innovation agency die zich focust op en expert is in het delen van trend insights en het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom internationale trends als basis voor kansen (o.a. J.P. Morgan, Volkswagen en E.ON, diverse gemeentes & Ministry of Education UAE ).

WTF analyseert, maar transformeert dit ook naar passende tools waar bedrijven direct iets mee kunnen. De motivatie om in te spelen op trends is bij bedrijven vaak aanwezig, maar mist de kennis en knowhow om dit bedrijfsmatig te implementeren. WTF presenteert daarin een totaalplaatje, zij bieden een uitkomst voor de toekomst. Om direct van start te gaan heeft WTF een tool ontworpen die bedrijven ondersteunt bij het maken van keuzes. De keynote is daar slechts de kick-off van.
Cécile mag zichzelf ook de eerste vrouwelijke én jongste president ooit van LaFutura Global Trend Network noemen, een organisatie die wereldwijde trends en innovaties een platform biedt. Door haar expertise in het vertalen van toekomstige trends naar op maat gemaakte concepten, heeft haar carrière als trendexpert een vogelvlucht genomen en weet zij zowel organisaties als particulieren te inspireren én voor te bereiden op de dag van morgen.
“We cannot relate on the Future as something that is just happening to us, but we should start seeing it as a consequence of the choices we make every single day.”Cécile geeft een webinar op 5 juni 10.30 uur,

tijdens SOSU Den Bosch netwerkevent

'LET'S INNOVATE!'

Dit wil je echt zeker niet missen, dus schrijf je nu in via: www.sosudenbosch.nl/events!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven