top of page

THIS BRAND IS ON FIRE: SO YUMMY

Bijgewerkt op: 4 apr. 2020Nicolette Stumpel en Leo Martens, geliefden en business partners: hoe cool! Ze hebben samen een jaar geleden 'So Yummy' opgericht! So Yummy verzorgt een heerlijke gezonde lunch op jouw werk. Alleen voor jou of voor het gehele kantoor. Niets is hen te gek. Ze pakken de lunch in als een cadeautje en komen het altijd persoonlijk bij jou afgeven.


Vanuit eigen ervaring leerden Nicolette en Leo dat het vasthouden van een gezonde leefstijl best uitdagend kan zijn in een hectische kantoor omgeving, met grotendeels ongezonde gerechten in de bedrijfskantine. Om het maar niet te hebben over de oh zo gezellige, maar minder gezonde pizzasessies als er overgewerkt moest worden. Een gezonde leefstijl verdwijnt op deze manier langzaam maar zeker naar de achtergrond.

So Yummy vindt dat dat beter kan en zo zijn zij 'So Yummy' gestart. Het bedrijf bezorgt inmiddels meer dan een jaar, maar daarvoor zijn ze bijna een jaar bezig geweest met het smeden van alle plannen. Ze bereiden verse en verfrissende gerechten, het is net alsof je ‘uit lunchen’ bent. Gezond én heel erg lekker. Er is zelfs nagedacht over de verpakkingen, er wordt rekening gehouden met duurzaamheid.
So Yummy heeft voor ieder wat wils. De lunchboxen zijn bijvoorbeeld erg populair! Dit is ook ideaal voor vergaderingen, meetings en trainingen. Ze hebben ‘standaard’ lunchboxen, maar deze kunnen ook op maat worden aangepast naar de wensen en het budget van de klant. Er is overigens ook een ruim aanbod voor de vegetariërs en vegans onder ons.


Als je voor 11.00 uur bestelt, heb je de So Yummy lunch nog diezelfde dag in huis en er kan gewoon lekker met een Tikkie worden betaald, handug! SO & SU hebben al een keer genoten van de lunch-gerechten en het is echt een aanrader!


Je lunch kun je deze maand gratis thuis laten bezorgen met de code: thuiswerken! Voor de SOSU-members hebben heeft So Yummy een extraatje: als je bestelt met een speciale code, dan krijg je een overheerlijke zoete lekkernij erbij. YUMMMMM!53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page