THIS BRAND IS ON FIRE: SALON B

Bijgewerkt op: 3 jan. 2020


Salon B werd opgericht in 2005 in Amsterdam Oud-Zuid en opende haar deuren in Den Bosch op 16 november 2019.


Salon B

B beautiful, B sexy, B individual. Zo luidt het hair motto van Salon B.

Naar de kapper gaan bij Salon B is echt een feestje! Je wordt heerlijk in de watten gelegd en het is een hele beleving.

Iedereen wil natuurlijk glanzend, soepel en natuurlijk vallend haar, dat technisch goed geknipt is, zodat het vol oogt en vanzelf goed zit. Volgens de stylisten van Salon B kan het niet de bedoeling zijn dat je thuis urenlang voor de spiegel moet staan om hetzelfde resultaat te bereiken als in de salon.

De gezondheid van jouw haar staat bij Salon B voorop; haar is op zijn mooist als het gezond en sterk is. Daarom zullen zij jou nooit een behandeling adviseren die jouw haarkwaliteit drastisch achteruit laat gaan. Nee, er wordt samen op zoek gegaan naar een geschikt alternatief, of er wordt een behandelplan ontworpen om naar het gewenste resultaat toe te werken.

Bovendien kijken zij altijd naar de persoon achter het haar: wie ben jij, wat wil je uitstralen en wat past bij je levensstijl? Daar stemmen zij hun advies op af.


Er is dus veel dat Salon B bijzonder maakt, maar het allerbijzonderst (én belangrijkst) zijn de haarstylisten zelf. Zij zijn namelijk allemaal zelfstandig ondernemer en dat maakt het verschil.

Salon B was een van de eerste salons die begonnen met stoelhuur: het ‘verhuren’ van stoelen aan zelfstandig ondernemende haarstylisten.

De zelfstandige ondernemers van Salon B zijn echte hair lovers met passie voor hun vak en hebben veel aandacht voor hun klanten. Dat geldt zeker ook voor de haarstylisten van Salon B Den Bosch en wij spreken uit ervaring. Wij hebben deze fantastische en kundige dames Marnie, Ravenna, Noa en Welmoed tijdens de opening van Salon B Den Bosch ontmoet.


Wil je meer weten over Salon B Den Bosch: https://www.salonb.nl/salons/kapper-den-bosch/


Salon B Den Bosch. Marnie, Ravenna, Noa, Welmoed.


Wat zijn de mogelijkheden voor de klanten?

Als klant kun je bij Salon B terecht voor alle behandelingen die je bij een professionele haarsalon mag verwachten. Vanzelfsprekend kun je je haar laten knippen of kleuren. Tevens kun je er terecht voor verschillende haarproducten, waaronder herstellende haarmaskers, of voor hair-extensions, maar je kunt ook je haar laten doen voor een speciale gelegenheid.

Sinds kort heeft Salon B een eigen kleurlijn, Salon B Colour, waar zij ontzettend trots op zijn! Deze lijn is namelijk volledig veganistisch, zit bomvol natuurlijke ingrediënten en is vrij van schadelijke stoffen die wel in veel andere haarkleuringen zitten.


Wat Salon B heel belangrijk vindt – en wat misschien ook een goede tip is voor andere ondernemers – is om hun klanten écht goed te leren kennen en om op die manier een sterke band met hen op te bouwen. De haarstylisten kenmerken zich door hun oprechte interesse in anderen en vinden het belangrijk om te weten wat hun klanten bezighoudt en drijft. Zo kun je hen de best mogelijke ervaring bieden, elke keer weer.


Waar kunnen we Salon B vinden?

Op dit moment heeft Salon B maarliefst acht salons in Nederland, namelijk in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-Zuid, Arnhem, Hilversum, Utrecht en – last but not least – in Den Bosch, op Vughterstraat 72.


Online zijn ze onder andere te vinden op www.salonb.nl, op https://www.youtube.com/user/SalonBnl en op www.instagram.com/salonbnl.


We wensen alle onderneemsters van Salon B veel succes met dit mooie concept!


91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven