THIS BRAND IS ON FIRE: PRAKTIJK TALA

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


Fenna Bolkestein is precies zoals je haar hier op de foto ziet: zacht, vrouwelijk en bijzonder, maar down to earth. Fenna heeft een eigen bedrijf 'Praktijk Tala,' waar zij vrouwen begeleidt en een combinatie maakt tussen het wetenschappelijke en het spirituele. Kunnen deze dingen hand in hand gaan? Ja zeker!


We stellen je even voor aan deze vrije geest: Fenna Bolkestein. Ze heeft een bijzondere kijk op de wereld en houdt er mooie ideeën op na! Ze is in ieder geval niet standaard....


Met haar achtergrond in de gedragswetenschappen, neuropsychologie en cognitieve gedragstherapie heeft Fenna jaren lang gewerkt in de reguliere zorg. Ze heeft gewerkt met mensen met een (licht) verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en niet aangeboren hersenletsel.

Ze voelde dat zij zich meer wilde gaan verdiepen in bepaalde zaken die zij daar tegenkwam. Zij verdiepte zich in energetisch en systemisch werk en maakte kennis met de spirituele kant van de wereld.

Op een bepaald punt in haar carrière merkte zij dat ze iets miste. Ze had zo sterk een eigen visie op hoe zij graag zou willen dat de zorg eruit zou zien en zij werkte super intuïtief. Volgens haar is dit niet zo 1,2,3 uit te leggen aan anderen, maar wel super effectief. Omdat wat Fenna zocht in een baan niet te vinden was en zij niet meer paste in het 'systeem' waarin zij zat, is zij het zelf gaan creëren.


In februari 2017 is zij officieel met haar praktijk gestart. In eerste instantie begeleidde zij kinderen en jongeren. Al gauw merkte zij dat de kinderen als spiegels fungeerden voor hun moeders. Dus na krap een jaar gooide zij het roer definitief om en ging ze zich alleen nog richten op vrouwen.

In haar praktijk begeleidt zij vrouwen met 1 op 1 sessies, in de vorm van trajecten, daarnaast geeft zij masterclasses en trainingen én heeft zij een online academie.

In haar praktijk houdt zij zich bezig met bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei bij vrouwen.

Haar missie is om vrouwen te laten ervaren hoe het voelt om echt in diepe verbinding met jezelf te zijn. Om bewustwording te creëren en je te laten begrijpen waarom dingen in je leven zich aandienen. Alles begint met bewustzijn, het voelen wat je intuïtie je wil zeggen vanuit je leven vorm te geven. Alles wat gebeurt, gebeurt voor ons. Fenna houdt van totaalplaatjes en bekijkt alles dus op alle niveaus, zowel fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel. "Alles is één", zegt Fenna.

Wat wil Fenna anderen mee geven? "Ga vol voor datgene waar je hart ligt, datgene wat je makkelijk af gaat. Dat is waar jouw talent ligt en waar je het meest gelukkig van wordt."

Fenna is getrouwd en heeft twee zonen en een dochter die al heerlijk aan het puberen zijn.

Sinds 1 augustus is zij verhuisd met haar praktijk naar een heel mooie, fijne en lichte ruimte op de van Dissellaan 3 in Bladel.


Op 17 november gaat Fenna een interactieve talk geven bij SOSU Den Bosch in vergader- en inspiratieruimte de Salon.


Yes, we gaan "No" zeggen!

Het klinkt zo makkelijk om je grenzen te voelen, te bewaken en aan te geven, maar dat valt niet altijd mee. Allerlei systemen in je lijf en je mind worden getriggerd wanneer je "nee" zegt. Soms zit je ineens midden in een situatie waarvan je denkt: "hoe was ik hier ook alweer in beland?" Soms heb je alweer "ja" gezegd, voordat je goed hebt kunnen checken bij jezelf of het eigenlijk wel oké voelt voor jou.

Ben je je eigenlijk wel bewust van wat voor jou echt goed voelt? Hoe werkt dat nou precies in je brein? Waarom kom je in bepaalde situaties terecht?  Hoe kun je je eigen grenzen nou goed bewaken en datgene doen waar je blij van wordt?  Hoe blijf je bij jezelf in tijden van chaos en ruis om je heen?

Dat zijn vragen die we deze avond onder de loep gaan nemen. We gaan niet alleen maar luisteren, maar vooral ook ervaren en lekker praktisch aan de slag, zodat je eenmaal thuis ook de tools hebt om ermee aan de slag te blijven en daadwerkelijk bij jezelf te blijven. Ja-zeggen tegen jezelf, dat is waar het om draait.


Tickets kun je bestellen vanaf 12 oktober! Ben je member? Dan kun je vandaag al tickets bestellen via: www.sosudenbosch.nl/events

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven