THIS BRAND IS ON FIRE: NANNEKE VAN DRUNEN COPY, CONTENT & STORYTELLING

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Haar naam is Nanneke van Drunen, ze is 41 jaar en woont in het Brabantse Berlicum, dat onder de rook van Den Bosch ligt. In april 2020 vierde zij het tienjarig bestaan van haar bedrijf.

Nanneke heeft een duidelijk doel: zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers laten ervaren dat ook zij SENSAtionele teksten kunnen schrijven en een verhaal hebben waarmee ze anderen kunnen inspireren. Daarnaast ze zo veel mogelijk mensen laten ontdekken dat ze dankzij schrijven energieker, gezonder en gelukkiger kunnen leven. Het is haar droom om het reizen en werken nog meer te kunnen combineren dan dat ze al deed voor de Coronasituatie.

Waarvoor kun je bij haar terecht?

Je kunt bij haar terecht om SENSAtionele teksten te leren schrijven en jouw verhaal te ownen, zodat jij je contentmarketing met gemak doet, zichtbaarder wordt en jouw ideale klanten aantrekt.

Daarnaast biedt ze mensen met 'Schrijf jezelf beter' een manier aan om dingen te verwerken, zodat zij deze achter zich kunnen laten en zich energieker, gezonder en gelukkiger voelen. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter het stroomt in je bedrijf.
Nanneke zegt heel duidelijk: "Ga geen klanten najagen, maar deel jouw kennis, expertise en persoonlijkheid, om zo klanten die bij jou passen aan te trekken. Omring jezelf met like-minded people, die jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je uit je comfort zone laten stappen.

Op haar website tref je om de week een nieuwe blog aan over contentmarketing, copywriting of storytelling. Luister je liever? Check dan haar Podcast Nanneke’s Copy & Content Café. Je vindt deze onder andere in Spotify en Apple Podcasts.Wil jij meer weten op het gebied van content creatie? Op 10 juli geeft Nanneke om 10.30 uur een webinar tijdens SOSU DB netwerkevent 'Content met je content!'


Waar loop jij tegenaan bij het maken van content en hoe haal je er meer uit door bijvoorbeeld het gebruik van sterke woorden en winst-taal in plaats van verlies-taal. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan gauw aan via www.sosudenbosch.nl


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven