LET'S MEET: KIRSTEN & LOES VAN MUVOGA

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021


MUVOGA? Een nieuwe vorm van Yoga? Dat is het eerste wat in ons opkwam toen we hoorden van deze naam. Maar niets is minder waar. Kirsten en Loes, zussen én vriendinnen, met roots in Berlicum, openden in september 2018 MUVOGA; dé kledingwinkel voor vrouwen die houden van eenvoudige, draagbare, trendy kleding met verrassende details en fijne kwaliteitsmerken. In de winkel vind je naast mode ook hun andere liefde terug: muziek!


MUVOGA is al heel wat jaren geleden ontstaan en bestaat nu officieel 3 jaar. De zussen Loes Geurts (25) en Kirsten Geurts (28) hadden een Instagram-pagina opgezet met het concept waarin hun grootste passie samen kwam: muziek en mode. Vandaar dus ook de naam MUVOGA.

Loes en Kirsten waren toen beiden nog druk met hun opleiding. Loes heeft Kunstacademie Vormgeving gestudeerd en Kirsten heeft Business Innovatie & Marketing gestudeerd. Na deze studie hadden de dames alle ingrediënten en kennis binnen om hun droom verder te verwezenlijken.


Het is altijd al hun wens geweest om meer te doen dan alleen te inspireren via Instagram. Loes en Kirsten wilden graag een fysieke kledingwinkel in combinatie met webshop, zodat ze nog meer hun passie konden delen met anderen en hen ook daadwerkelijk verder te kunnen helpen op het gebied van styling.Visie & missie van MUVOGA

Het is hun missie om de klant echt fan te laten worden van MUVOGA. Dat beogen zij door veel aandacht te geven en extra services te bieden zoals: gratis kleding vermaken. Ze geloven in eerlijk advies en een ongedwongen, goede sfeer. Dit staat bij hen op nummer 1.

We hebben het zelf ook ondervonden, want we zijn niet meer weg te slaan uit deze mooie winkel.


Wat ons meteen opviel aan de winkel is de sfeer. Je voelt je er gewoon echt thuis en bent meteen geïnspireerd. Wanneer je een stap in deze winkel zet komen er allemaal positieve vibes jouw kant op. De inrichting, de kleding, de lekkere muziek... Maar wat ook niet onbelangrijk is: de manier waarop je wordt geholpen. Je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan, gastvrijheid is hen met de paplepel ingegoten. Nou vraag je je af hoe wij dat nou weer weten. Nou, moeders staat ook wel eens in de winkel. Je kunt aan de oprechtheid van al deze dames merken dat zij echt het beste willen voor jou als klant. Je krijgt een heerlijk kopje koffie aangeboden en je kind krijgt een doosje rozijntjes of een koekje. Met kind shoppen kan ook heel gemakkelijk, ze hebben er zelfs een apart kindvriendelijk hoekje voor ingericht.


MUVOGA biedt veel Scandinavische kwaliteitsmerken. Er wordt vaak gewisseld van collectie, zodat er altijd nieuwe items te vinden zijn. Je kunt dus met gemak iedere week even binnenlopen. By the way: het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur, ideaal!


MUVOGA in beweging

Loes en Kirsten geven aan dat het belangrijk is om continu in beweging te blijven. Als ondernemer moet je mee gaan met de veranderingen. Doordat er continu verandering is in onder andere de collectie, blijft het interessant voor de klant en willen ze blijven ontdekken.

In de toekomst willen Loes en Kirsten nog meer hun passie voor muziek delen met de klant door dit meer terug te laten komen in hun kledingwinkel. Ze willen nog meer services aanbieden en hierbij nog beter in te kunnen zoomen op de persoonlijke wensen van de klant.Foto's: Sanne van Uden


De winkel MUVOGA bevindt zich in Berlicum (Hoogstraat 150A), maar op de website en Instagram kun je ook je dagelijkse dosis inspiratie krijgen. Loes en Kirsten geloven in deze combinatie. De vrouw kan zich thuis oriënteren en eventueel in de winkel komen passen. Als ze hier geen tijd voor hebben sturen zij de items uiteraard op.


Tot slot zeggen ze: "Bij het inkopen halen we alleen onze favo merken en kledingstukken in huis. Dat moet, want met een ‘mwah’-collectie willen we niet werken."


https://www.muvoga.nl/

234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven