top of page

THIS BRAND IS ON FIRE: GROEI
We stellen je even voor aan toffe dames Iris Brouwer en Jessica van der Burgt. In het dagelijks leven werkzaam als psychomotorisch therapeut op de Tolbrug (Iris) en leerkracht in het speciaal onderwijs bij HUB Noord-Brabant (Jessica). Dit vinden zij een goede combinatie om te werken aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind!


Twee jaar geleden tijdens een familiediner (ze zijn namelijk schoonzusjes), ging het over Iris haar opleiding tot psychomotorisch therapeut. Jessica herkende veel hulpvragen en thema’s terug die bij haar in de klas en op school speelden. Daar ontstond voor het eerst het idee om samen een bedrijf te starten. Tijdens dit familiediner is GROEI therapie & training ontstaan! Een bedrijf waar psychomotorische therapie aan kinderen wordt gegeven, waarbij Iris en Jessica door middel van doen en ervaren, gedrag proberen te veranderen. Dit doen zij in hun eigen gymzaal of op locatie, bijvoorbeeld op scholen. Kinderen kunnen komen voor individuele therapie, maar zij geven ook groepstrainingen rondom een centraal thema. Bijvoorbeeld: omgaan met emoties, zelfvertrouwen of weerbaarheid. "We willen zoveel mogelijk kinderen helpen om lekker in hun vel te zitten en te kunnen genieten van het kind zijn. Dit doen we door op een laagdrempelige manier in beweging te gaan en samen te werken aan thema’s die ze lastig vinden. Hierin vinden wij het heel belangrijk dat er goed contact is met ouders en andere betrokkenen," vertellen Iris en Jessica.

Het mooie is dat ze nog maar net gestart zijn, maar dat mensen hen toch echt al goed weten te vinden.


Hun ideale toekomst? Over 3 jaar allebei 2 dagen voor GROEI werken. Dan zijn we een succesvol bedrijf, dat bekend is in de regio. Ze willen graag dé aanbieder van PMT zijn, bekend bij mensen uit Oss en omgeving.


Wat zij anderen mee willen geven over ondernemen? "Als je enthousiast bent, moet je gewoon beginnen! Laat je niet afschrikken door alle zaken die je moet regelen, maar weet wel dat er veel bij komt kijken. Je kunt geen half werk leveren. Voor jezelf beginnen is verder echt een feestje, want je bent steeds heel trots op hetgeen je bereikt! Je eigen bedrijf voelt als een deel van jezelf, heel speciaal en kwetsbaar."

Verder vertellen ze: "Door te netwerken kom je uit bij mensen en doelgroepen waar je aanvankelijk niet aan denkt. Je kunt je eigen enthousiasme overbrengen op een ander persoon, simpelweg door erover te praten. Door te vertellen aan anderen, vertellen zij weer anderen en ga zo maar door. Zo ben je constant (misschien onbewust) bezig met het vergroten van je klantenkring."


We wensen Iris en Jessica veel GROEI in hun onderneming ;)

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page