THIS BRAND IS ON FIRE: DSOCIALSDebra van der Heijden helpt ondernemers om op een authentieke manier hun bedrijf online te laten groeien, zodat zij de perfecte klanten aantrekken. Daarnaast leert zij ondernemers op een laagdrempelige manier hoe social marketing werkt, zodat zij samen met hen een strategie kan ontwikkelen die werkt. Geen poespas hoor bij Debra! Zij is nuchter, maar wel gek op een biertje. Zoals je haar online ziet, zo is zij in real life ook. What you see is what you get. Debra heeft jarenlang elke dag online content gemaakt, waardoor zij alle do’s en don’t weet en jou daar heel goed mee kan helpen.


Debra heeft een online Instagram training (basis) en een online strategie training voor gevorderden, met of zonder begeleiding. Daarnaast geeft ze ook losse een op een strategiesessies over Instagram & social adverteren.


Debra zou alle ondernemers het volgende mee willen geven:

"Ondernemen is vooral een kwestie van doen. Vallen en opstaan hoort bij ondernemen, maar stilstaan hoort daar niet bij. Investeer in de juiste middelen en personen om zo uiteindelijk meer vrijheid en omzet te genereren."

Op 1 mei spreekt Debra tijdens ONLINE netwerkevent 'Let's (re)member!'

Zorg dat je je ticket nog weet te bemachtigen!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven