SOSU-DEAL: SOSU-SELFIE MET NATHALIE BHAROS

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


Wil jij meer van jezelf, je dienst, product of werk laten zien middels video? Geef jezelf een flinke boost en het zelfvertrouwen, door samen met Nathalie Bharos aan de slag te gaan.

Zij helpt jou om je boodschap (nog) beter uit te dragen, geeft je styling- en presentatie advies en laat je echt van het scherm spatten!

Misschien vind je het enorm spannend en moet je hiervoor uit je comfort zone, toch beleef je gegarandeerd ook nog eens veel plezier aan dit hele proces.


Waarom video?

Mensen zijn visueel ingesteld en van nature aangetrokken tot bewegend beeld. De combinatie van het beeld en geluid houdt de aandacht langer vast.

Het is een uitermate geschikt middel om een boodschap over te brengen of om bijvoorbeeld een bedrijf of brand een gezicht te geven of een persoonlijk tintje.

Tegenwoordig kijken mensen als ze de keuze hebben eerder naar een filmpje als naar een handleiding bijvoorbeeld. Een kort videofragment trekt enorm de aandacht en is gemakkelijker om tot je te nemen.

Video is voor iedereen toegankelijk en de kwaliteit wordt steeds beter, dus mensen gaan er steeds vaker gebruik van maken.

Het maken van een video en het plaatsen wordt steeds gemakkelijker, er kot nu zelfs soms al geen kabel meer aan te pas. Daarnaast worden ze vliegensvlug verspreid. Er bestaan genoeg platforms en tools om websites en video's te plaatsen en te bekijken. Voor- en nadeel: binnen no-time sta je overal op.

Video is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Voor ieder bedrijf, dienst, product of persoon liggen talloze kansen om onderscheidend te zijn. Just go for it, want wie niet waagt....


Waarom Nathalie?

Nathalie is een professional. She knows what she is doing, she knows what she wants and she ain't afraid to show it. Ze is eerlijk en oprecht en laat je altijd in je kracht staan. Ze helpt je op een manier, zonder dat ze je afbreekt, laat je echt in je waarde. Maarrrr, ze is wel eerlijk en dat is belangrijk.

Met Nathalie vergeet je nooit om er echt lol aan te beleven. Je voelt je meteen op je gemak met haar en je laat al gauw je perfectionisme varen. Want....perfect is eigenlijk best wel een beetje saai. You can show your true colors!


SOSU-Selfie
More info:111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven