SOSU-EVENT: 'LE NEXT STEP' - 1 MEI 2019

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

1 mei was een prachtige, zonnige dag om een uitgebreid ontbijt te verorberen bij Côte Bar Bistro met een stelletje knappe koppen. Heerlijk. Even tijd voor jezelf, tijd om na te denken over je toekomstdromen en over welke 'Next Step' je zelf kunt zetten. De sfeer zat er eigenlijk meteen goed in. We heetten iedereen welkom op een manier zoals de deelnemers van ons gewend zijn.

Vervolgens kregen we het ontbijt voor onze neus en toen werden we helemaal blij! Potverdeurie, wat werd er goed gezorgd voor ons.

Voor het allereerst werd het SOSU-spel ingezet. We hebben wat mooie (levens-)vragen samengesteld, die men elkaar kon stellen aan tafel, om meteen te zorgen voor wat diepgang.

Na het ontbijt gaf Maike van Meulen haar fantastische talk! Maike sprak er die ochtend vanuit haar bedrijf Maike van Meulen & Company (www.maikevanmeulen.nl). Daarnaast heeft zij Creatie Academy en Stichting Next Step.

Als spreker, trainer en coach wordt zij ingezet binnen profit- en nonprofit organisaties zoals Univé, Nyenrode, de Rabobank, Avans Hogeschool en Philips. Ook coacht zij BN'ers.

Haar missie is de Benelux een kennis- en dienstenplatform bieden voor het creëren van future-proof projectsucces. Ze doet dit met heel veel passie!

Zij heeft een Master Sociaal Organisatorische Bedrijfskunde behaald en heeft 16 jaar ervaring in projectmanagement. Zij staat bekend om haar gedachtegoed van de 'Creatieve Veranderaar' en '1% succes per jaar is 365% per jaar.'


Maike maakte gebruik van het gouden SOSU belletje om de aandacht er even bij te krijgen en ze beseft zich dat ze dit belletje ook wel in huis wil halen ;) Ze startte haar talk met haar eigen persoonlijke verhaal, waardoor ze iedereen direct betrokken kreeg.

Deze doortastende dame liet ons vervolgens nadenken over wat we willen bereiken, wat onze (stoutste) dromen zijn, tevens over wat de beren op de weg zijn. Waarom we nog niet zijn waar we willen zijn en wat we dus nog nodig hebben om te komen waar we willen zijn.

Tevens heeft onze gastspreekster een demo gedaan met Kris Borstel. Gewoon voor de hele groep, dat vonden wij zo stoer! Jouw verhaal vertellen en jezelf kwetsbaar opstellen...

Haar verhaal heeft iedere vrouw in de zaal geraakt. We konden onszelf er eigenlijk allemaal op onze manier in vinden. De conclusie is dat we met z'n allen soms tegen bepaalde dingen aanlopen, maar dat we zelf invloed hierop hebben. Maike gebruikt de benaming 'de Creatieve Veranderaar' en dat ben JIJ! Daarnaast kwamen we tot de conclusie dat we elkaar ook nodig hebben om prangende kwesties bespreekbaar te maken en elkaars ervaringen te horen om er van te leren. We kunnen elkaar hierin enorm bekrachtigen, en ook van elkaars fouten leren.

Wij zijn enorm benieuwd wat dit netwerkontbijt iedereen hierna nog gaat brengen! We houden jullie in de gaten via socials en wellicht zien we elkaar weer tijdens de volgende SOSU Den Bosch events! We hopen dat je die next step gaat maken en dat Maike en de andere vrouwen je een duwtje in de rug hebben gegeven!


"Don't take the elevator, take the stairs!"


Nu heb je onze ervaring gelezen, vanuit Sanne en Sanne van SOSU Den Bosch.

Was jij er 1 mei bij en wil jij jouw ervaringen delen? We horen het graag!


Op 29 juni is het eerstvolgende SOSU Den Bosch netwerkontbijt. Deze keer is Zygi de Haes onze gastspreekster. Zij is eigenaresse van Lucy Lane Boutique. Het vindt plaats in Côte Bar Bistro. You don't wat to miss it!


Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 20 mei via sanne@sosudenbosch.nl,

meer info volgt op sosudenbosch.nl47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven