Netwerkfestival 'LET'S MEET!'

Bijgewerkt op: 30 aug. 2021

Welkom bij het leukste netwerkfestival van het jaar en 'LET'S MEET' op 18 september van 11.00-15.30 of van 16.00-20.30 uur bij Station Brandstof!

Dit is een open event, dus iedereen is welkom! Of je nou member bent, member wilt worden of niet.... Kom gezellig naar deze dag vol inspiratie.

Je krijgt van ons een welkomstdrankje, je kunt een keuze maken uit 2 interessante workshops en de keuze is reuze! Er zullen verschillende netwerkmogelijkheden aangeboden worden, onder andere tijdens de diverse minimarkten. Je krijgt iets super lekkers van Cuizien en een lunch/diner van Mommy's food en een hoop gezelligheid om nog heel lang op te kunnen teren!Workshops


Rōsalie du Quesne van Bruchem (Rōse & San)

Rosalie is een zorgzame, positief ingestelde dame die houdt van de natuur. Op een bepaald punt in haar leven is ze niet geheel toevallig gestuit op de etherische oliën van dōTERRA. Inmiddels helpt ze er ook anderen ook mee.


  • Workshop: “Make & Take”

Ben jij geïnteresseerd in een gezonde en gelukkige leefstijl? Je zorgt al heel goed voor jezelf (en je geliefdes) op het gebied van bewegen, voeding, stress/ontspanning, mindset en slaap. Maar…. ben je benieuwd naar meer?

Realiseer jij je ook dat we heel veel chemicaliën binnenkrijgen? Ben je ook al op zoek gegaan naar pure producten (huidverzorging en reigingingsproducten) zonder chemicaliën, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Ben je er ook eigenlijk klaar mee, dat we zo makkelijk omgaan met medicijnen? Hoe zou het zijn als we naast de nodige reguliere medicatie ook ondersteuning kunnen krijgen op een natuurlijke manier (fysiek en mentaal)? Of dat je voor allerlei kleine ongemakken altijd de juiste natuurlijke ondersteuning bij je hebt. Of wil je je preventief op een natuurlijke manier aan je weerstand wilt werken, zodat je gezond blijft? Of dat je graag kookt of bakt en daar wel eens natuurlijke oliën in wilt verwerken?

Houd je van heerlijke geuren, waar je helemaal vrolijk of juist rustig van wordt, maar wil je wel zeker wilt weten dat deze geuren echt puur zijn.

Nou, zou je wel eens willen weten hoe moeder natuur ons kan helpen met haar pure etherische oliën, die gewonnen worden vanuit die magische plantenwereld, die zichzelf altijd zo goed kan herstellen? Onze voorouders, die zo dicht bij de natuur leefden, die wisten dit allemaal allang en gaven deze schatten altijd door naar volgende generaties. Alleen wij zijn ze nu onderweg kwijtgeraakt.

Herken je dit? En ben je nieuwsgierig geworden naar andere mogelijkheden? Kom dan naar deze workshop waar je gaat ontdekken, beleven, proeven en zelf gaat ervaren hoe deze natuurlijke ondersteuning voor jou kan gaan werken.

Je gaat naar huis met veel informatie, antwoorden op je vragen, wat proefjes, ervaringen rijker, maar ook met een combinatie van oliën, die jij zelf maakt voor jou specifieke vraag en die je dan thuis kan gaan ervaren.

Tijdens de workshop is het ook mogelijk om een handmassage te krijgen. Dit gaat namens het goede doelenprogramma Home - Helping Touch (helping-touch.com), die op dit moment mensen uit het rampgebied van de overstromingen in Nederland, België en Duitsland helpen.


Claudia Vesters

Zo lang als Claudia zich kan herinneren voelde zij zichzelf niet goed genoeg. Op een gegeven ogenblik besloot Claudia om het roer compleet om te gooien, deed diverse studies en veranderde haar hele levenswijze. Inmiddels coacht Claudia andere vrouwen op afvallen zonder dieet en een gezonde relatie met eten en zichzelf te creëren, wat hen (h)eerlijk gelukkig maakt.

  • Workshop: hormonen & voeding

Wat is de invloed van je brein op je hormonen en je relatie met eten

Tijdens deze workshop duikt hormoontherapeut Claudia Vesters dieper met je in de magische wereld van afvallen zonder dieet. Welke rol speelt je brein? Wat is de invloed van je geluks- en stresshormonen op je eetgedrag? Hoe ga je het diëten voorbij en zet je je brein in om een dieetvrije relatie met eten en jezelf te creëren die je echt gelukkig maakt.

Kijkend naar je gedachtes dan hebben ze allemaal invloed op je gevoelens, emoties. Kijkend naar je brein dan is het fascinerend dat eten een ‘overlevingsstrategie’ is om je beter te voelen. Ieder brein is anders en zo heeft iedere vrouw haar eigen relatie met eten opgebouwd.

Ben je nieuwsgierig geworden, deze workshop over hormonen, je brein en voeding zal je verrassende informatie geven over de invloed van je hormonen op je leefstijl. Claudia kijkt er naar uit om je te ontmoeten en te inspireren.Julia Quist (Karmalijn)

Julia heeft ruim 5 jaar haar praktijk Karmalijn - handanalyse & coaching. Ze werkt op verschillende plekken in het land, maar is toch het liefst in Den Bosch te vinden, waar ze maandelijks consulten geeft bij De Salon.


  • Workshop Handlezen: it’s all-in your hands!

In deze interactieve workshop neemt handlezeres Julia Quist van Karmalijn je mee op reis door je handen. Waar komt het handlezen eigenlijk vandaan; wat staat er dan allemaal in je handen geschreven? Is het je toekomst, is het je verleden, is het hocus pocus of kan het echt inzicht geven? En kijkend naar je eigen handen: heb je je altijd al geërgerd aan je kleine – of je te grote handen, die scheve vingers, of je te stevige duim? Het heeft allemaal een betekenis. Een paar voor de hand liggende voorbeelden zullen aangehaald worden.

Ben je nieuwsgierig of toch nog wat sceptisch? Laat je verrassen door wat je handen je te vertellen hebben en meld je aan voor deze workshop.


Katja Markelova (Re-align coaching)

Het duurde 15 jaar aan boeken, cursussen, coaching, seminars, vallen en opstaan, voor Katja snapte hoe je met jezelf in verbinding kan staan. Katja is opgegroeid in Rusland, verhuisd voor werk naar Estland en woont nu voor de liefde (en zichzelf) in Nederland sinds 2019.

Katja, kan jou leren hoe je zenuwstelsel en je lichaam in jouw voordeel kunnen werken en hoe je hiermee je leven makkelijker en leuker kan maken. Ze leert je de kracht van je eigen lichaamsintelligentie en van je ademhaling. Je gaat je body-mind verbinding versterken, met jezelf volledig in verbinding komen, je emoties (weer) herkennen en ervaren, je lichaam voelen. In haar re-align methode combineert zij neurowetenschap en ervaringsgericht werk.

  • Workshop: Ademlab

Tijdens deze Ademlab-workshops ga je ervaren hoe het is om jezelf te voelen, ervaren, emoties toe te laten, ontspannen van binnen en van buiten door middel van ademhaling. Elke emotie en elke gemoedstoestand heeft een kenmerkende ademhaling, of je je er bewust van bent of niet. We gaan het proces omdraaien. Je gaat ervaren hoe bepaalde ademhalingstechnieken je toestand beïnvloeden. De workshop wordt afgesloten met een ademhalingsserie die jou helemaal tot rust zal brengen.


Hans Jansen (Open Doors Academy)

Hans is oprichter van en succesvol trainer en coach bij de Open Doors Academy. Hij heeft in zijn loopbaan diverse succesvolle bedrijven opgezet. Hij heeft een enorme passie voor sales en deze deelt hij graag met ondernemers en managers om ze te helpen groeien. Hij leert je op een natuurlijke manier situaties te analyseren, om zo het beste te halen uit jezelf, je personeel en je klanten.

  • Workshop: pitch it!

Jezelf presenteren, ‘out there’ zijn, zodat mensen weten waar jij voor in te zetten bent. Personal branding is voor iedereen belangrijk. Voor ondernemers, maar zeker ook als je in loondienst werkt, of als je werkzoekend bent natuurlijk. Veel vrouwen vinden het soms lastig om ‘zichzelf te verkopen’. Hans kan jou tijdens deze workshop helpen met het maken van een stevige pitch, die een ander echt bij blijft.


Kelsey Immersheim (Kuukskes & Kroepoek)

Kelsey schrijft sinds 7 jaar en persoonlijke blog met een grote liefde voor lekker eten. 3 jaar geleden kwam hier een tweede blog bij over Den Bosch, waarbij ondernemers de kans krijgen om te adverteren en hun online zichtbaarheid op social media te vergroten. Daarbij geeft Kelsey trainingen aan ondernemers die graag met Instagram willen werken, maar niet goed hoe en waar ze moeten beginnen.

  • Workshop: social media content

Social media is momenteel een populaire en succesvolle manier om jezelf als ondernemer zichtbaar te maken en vergroot de kans op de verkoop van je product of diensten.

Toch zijn er nog veel ondernemers die het lastig vinden om met social media te werken. Content maken lijkt zo eenvoudig, maar wanneer is het effectief? Wat zijn de mogelijkheden? Welke platformen moet je gebruiken? Wat is eigenlijk content? Hoeveel tijd gaat het kosten? Moet je zelf ook in beeld?

Tijdens de workshop neemt Kelsey je mee in haar wereld van social media en legt ze uit waarom deze wereld onmisbaar is geworden als je ondernemer bent. In de workshop zal voornamelijk Instagram worden behandeld. Hierbij vertelt Kelsey wat de voordelen en valkuilen bij Instagram zijn en geeft ze je een aantal handige tools waar jij direct mee aan de slag kunt.

Ben jij nieuwsgierig geworden of wil jij graag weten hoe je kunt groeien op Instagram? Meld je dan zeker aan voor deze workshop!Jacobien Meijering (Oorspronkeling)

Jacobien is personal healer bij Oorspronkeling. Veel van haar klanten hebben hun leven aardig op orde. Leuke partner, mooi huis en een goeie carrière. Toch vragen zij zichzelf af: ‘is dit nou alles?’ Jacobien helpt ze om weer terug te gaan naar hun oorsprong. Daarbij maakt ze gebruik van zakelijke en ‘zweverige’ technieken.

Hard werken om je doelen te behalen of je dromen te verwezenlijken. Dat krijgen we meestal met de paplepel ingegoten. Waarschijnlijk doe jij dat ook. Work hard, play hard, right?

Hoe zou het zijn om juist op een eenvoudige manier je doelen en je dromen te behalen? Work easy, play hard, zeg maar. Wanneer dit als muziek in je oren klinkt, is de volgende workshop iets voor jou:

  • Workshop: doelen manifesteren

Onder begeleiding van Jacobien leer je hoe jij je doelen al kan voelen èn hoe je de belemmeringen tussen jou en je doel eenvoudig kan weghalen. Zo manifesteer je jouw doelen en dromen.

Jacobien: “Vaak denken we heel moeilijk en werken we keihard, terwijl het zo veel makkelijker kan. In deze workshop krijg je de tools om je doelen eenvoudig te manifesteren. Een fijne boost voor de laatste maanden van 2021 and beyond!”


Sanne den Ouden (SOSU Den Bosch)

De 'voorkant' van SOSU, Sanne is internbegeleider op vso de HUB in Oss. Ze weet ontzettend goed structuur en rust te bewaren, is soms zo gek als een hoepel, houdt wel van een flinke uitdaging en reuring op zijn tijd. Ze krijgt veel energie van organiseren, anderen helpen en in de kracht te zetten!

  • Workshop: constructief netwerken

Netwerken is soms net werken! Het kan ongemakkelijk zijn, je moet even een drempel over of een zetje krijgen, maar misschien is het voor jou gesneden koek?

SO gaat aan de slag met jou aan de hand van energizers, om op een ontspannende manier te netwerken. Dus, lijkt het jou leuk om andere vrouwen uit de omgeving, op een relaxte manier beter te leren kennen..... Kom dan naar deze networkshop!Minimarkten


Jacobien (BIEN)

Jacobien Overeem is er aanwezig met een gedeelte van de collectie tweederhands kleding! Ze heeft al bijna 20 jaar haar winkel in tweedehands (dames) merkkleding. Heel graag ziet ze jou bij BIEN, want tijdens dit festival kan zij natuurlijk maar een hele kleine greep uit de collectie laten zien. Maar dan krijg je in ieder geval een leuke indruk!

Jacobien zal tijdens het festival aanwezig zijn om 16.00-20.30 uur.Julia Quist (Karmalijn)

Julia heeft ruim 5 jaar haar praktijk Karmalijn - handanalyse & coaching. Tijdens de minimarket is het mogelijk om op basis van een kleine vergoeding een mini- sessie handlezen te boeken bij Julia. Een must do!Diede van der Loo (Creatief met een missie)

Creatief met een Missie geeft betekenis aan creativiteit. We maken woonaccessoires van restmateriaal, zo dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie en ben jij verzekerd van een uniek product!

Op het SOSU netwerkfestival presenteren we de nieuwste collectie en hebben we leuke prijsjes. Ook zal er een inschrijflijst voor kerstpakketten liggen, door en voor ondernemers, leuk toch?! Zien we je daar?


Marloes Kemps (Studio Luz)

Studio luz Art maakt uitdagende, felle en scherpe fotokunstwerken. Door de bijzondere onderwerpen, uitdagende teksten en unieke manier van afwerken is de fotokunst van Studio Luz Art een echte gespreksstarter!

Bij Studio Luz Customized ben jij en maak jij je eigen kunstwerk! Het thema, de styling en de locatie bepalen we samen. Een meer bijzondere en unieke manier om je eigen kunstwerk te creëren bestaat niet!

Waar ga jij voor? Van zowel de Art als de Customized heeft Studio Luz voorbeelden die ze laat zien tijdens de minimarket van het SOSU netwerkfestival.


Brendy (Coco Balu)

Bij Coco Balu Jewelry, kun je terecht voor hippe, kleurrijke sieraden. Brendy is een energieke millennial die naast haar baan in het onderwijs sieraden maakt. Daarnaast verzorgt ze ook workshops en kinderfeestjes 'sieraden maken'

Tijdens het festival is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding zelf een armbandje te ontwerpen en maken!Mariette Postma: minute make-up

Mariëtte is de Persoonlijkheids Stylist. Haar specialiteit als visagist is een natuurlijk ogende make-up die je -na enige oefening- binnen 5 minuten zelf kan aanbrengen. Zo zie je er iedere dag fris en stijlvol uit, zowel life als online.

Mariëtte werkt met producten van Face Stockholm. Dit merk staat voor het Scandinavische schoonheidsideaal: natural, sophisticated, simple, clean, gorgious and fun! Neem plaats in haar stoel voor een snelle, gratis touch-up en ervaar het zelf.


Sharon Thijssens-Besems (De Schatten Van)

De Schatten Van verkoopt tweedehands (merk)kinderkleding en speelgoed.

Je kunt ook jouw kinderkleding inbrengen, dit wordt hier voor jou verkocht. Zo kost het je geen werk, je houdt er wat aan over en een ander maak je er weer blij mee. Hoe fijn is het als een ander kind weer plezier kan hebben van jouw kleding?

Tweedehands shoppen trekt de laatste jaren steeds meer aan. Zeker kinderkleding wordt soms maar kort gedragen en verdient een tweede leven. Sharon is aanwezig tijdens het netwerkevent om 11.00-15.30 uur. Je kunt hier merken vinden als: ٭ Mini Rodini ٭ Bobo Choses ٭ Tiny Cottons ٭ CarlijnQ ٭ One more in the family ٭ Konges Slojd ٭ Ammehoela ٭ Mingo ٭ Nixnut ٭ Phil&Phae ٭ Lil Atelier ٭ Marmar Copenhagen ٭Maed for Mini ٭ En nog véél meer ٭


Locatie

Het SOSU DB Netwerkfestival op 18 september vindt plaats bij Station Brandstof

Station Brandstof wordt sinds 2 jaar beheerd door Iris Bolk. Iris is sinds 3,5 jaar ondernemer en werkt ook als yogadocent (yoga met Iris) en freelance assessmentpsycholoog. Dit doet zij regelmatig bij Station Brandstof, maar deze plek verhuurt zij ook aan ondernemers en bedrijven. Onder andere als trainings- en vergaderlocatie, flexplek en coachingruimte is het mogelijk om deze bijzondere locatie af te huren. Op 18 september kun je kennismaken met deze geweldige locatie, welke eerder diende als tankstation met bovenwoning. Laat je inspireren op deze plek en kom bijgetankt weer thuis.


Styling

Onder StylingBaas verzorgt Nadja interieur- & projectstyling. Daarnaast organiseert ze Wedding- & Eventstyling door het hele land, onder de naam To the moon and back. Dat doet ze inmiddels al 5 jaar. Zij is die ontzettende gekke creatieve professional die helemaal los gaat met kleuren, vormen en materialen om de meeste toffe beleving neer te zetten. Styling is an Experience!

Toen ze werd gevraagd om het SOSU-festival te stylen was zij gelijk enthousiast en er gingen al gelijk wat visuele designs door haar hoofd bij deze te gekke locatie. Nadja gaat altijd heel goed op een niet-standaard locatie. Haar signature is een mix van Boho, Edgy en Modern. Als tipje van de sluier voor 18 september: ze zal de styling lekker laten shinen!


Lunch & diner

Deze dag zal 'Mommy's food' de lunch en het diner gaan verzorgen! Dat SOSU fan is van de bovenste plank was waarschijnlijk al duidelijk. De mama's bereiden authentieke, multiculturele gerechten, in de keuken van mama en af te halen bij mama thuis. Maar nu komen de mama's naar ons toe en dat vinden we wel heel bijzonder!


Sweet:

Marjolein Janssen is al sinds 2014 de trotse eigenaar van Cuizien. Koken is altijd haar passie geweest. Hoe fantastisch is het dan als je van je hobby je werk kunt maken?!

Tijdens het netwerkfestival zal ze een zoete lekkernij verzorgen om nooit te vergeten.

Organisatie:

Dit event is mede georganiseerd door Anke van Erven Dorens- De Laat van AnkEvents.

Kun jij je dat gave evenement nog herinneren? Dat evenement dat helemaal klopte? Er was een te gek ontvangst, het eten en drinken was tot in de puntjes verzorgd en enorm lekker. Weet je ook nog dat je zo genoot van die goede artiest of spreker?

Kortom dit evenement was top geregeld. Wil je dat jouw gasten ook zo’n te gekke beleving krijgen? Anke zorgt voor structuur, heeft een enorm groot netwerk en regelt alles tot in de puntjes. Van ontvangst tot locatie, van artiest tot fotograaf, van eten en drinken tot aankleding zodat jij gast kunt zijn op je eigen feest of evenement.


Tickets

De tickets zijn verkrijgbaar via www.sosudenbosch.nl/events

Voor de minimarket kunnen in sommige gevallen nog extra kosten in rekening worden gebracht en de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Neem dus voor de zekerheid extra dough mee! Let op, want er zijn maar een beperkt aantal ticktets beschikbaar ivm de COVID-maatregelen.

Prijzen:

Ticket voor members en niet-members: €35.


273 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven