SOSU-EVENT: 'LET'S MEET!' - 7 APRIL 2019

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

Heb jij je al ingeschreven voor het netwerkfestival "Let's meet!"bij Station Brandstof?


Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom en er wordt een heerlijke lunch aangeboden van Tijdink & Tijdink. Een broodje humus, groenten burrito en een abrikoos lavendel koek. YUM!


Om 12.30 uur beginnen we met de eerste workshoprondes.

Sporty spice Brenda de Bijl is voedingscoach (BGN) en gaat je laten zien hoe ze van haar droom werkelijkheid heeft gemaakt. Tevens geeft ze een inkijkje in haar (werk)leven door een heuse personal bootcamp aan te bieden. Wie durft?

www.eatjustawayoflife.nl/recepten/avondeten/


Fitte, ervaringsdeskundige Judith Roelvink vertelt je over haar loopbaan, onder andere over waarom ze (voedings)coach (BGN) is geworden en hoe je etiketten kunt lezen op verpakkingen. Ze is super sportief en leeft bewust en is ook nog stageconsulent bij het Koning Willem I college. www.fitenslank.nl/judith-roelvink


Carrièretijger Joelka van Daal vertelt een pakkend verhaal over haar huidige baan en haar overige ervaringen. Van office manager CPB HR, hopte zij als consultant naar Manpower, vervolgens naar Research Consultant bij Thema Group, daaropvolgend werd zij teammanager Experis Nederland. Op dit moment is zij verenigingsmanager bij bouwend Nederland. Powerrr! Oh en ze heeft voor geen enkele functie hoeven te solliciteren....

Ze gaat ook met jullie en jullie competentieprofielen aan de slag. Trouwens Joelka doet nog meer inspirerende dingen, ze zit niet graag stil. Kijk hiervoor op haar instagram: no_31_b.


De Londense professional Liz Riley is een personal branding fotografe en geeft aan dat goede authentieke foto's maken echt een kunst is. Tijden haar workshop illustreert ze hoe je een unieke appealing kan bewerkstelligen op bijvoorbeeld social media en jouw eigen website. Als je het niet erg vindt om haar workshop in het Engels te beluisteren, awesome! Wanneer je meer werk van haar wilt zien kijk dan op www.lizrileyphotography.com


Je kunt een voorkeur opgeven en kiezen uit 2 van de 4 workshops die hierboven staan omschreven.


Om 15.00 uur gaan we netwerkborrelen, waar iedereen ook voor gekomen is uiteraard. Dit wordt niet zomaar een netwerkborrel hoor dames... Er is namelijk ook een mini-market!


Je kunt onder andere een mini-macramé workshop volgen bij Isabelle Schoenmakers - Leijser van HAPPY CIRCLE. Tijdens deze workshop leer je de verschillende macramé basisknopen. Hiermee kun je uiteindelijk zelf een toffe sleutelhanger maken. Kosten voor speciaal voor deze workshop zijn 2,50 per sleutelhanger. Het is ook mogelijk om de HAPPY CIRCLE plantenhanger is tijdens het netwerkfestival ook verkrijgbaar. Pinnen is mogelijk, dat is handig!

Ondertussen vertelt Isabelle je tijdens de workshop ook over haar stappen in ondernemerschap en de lessen die zij tot nu toe heeft geleerd.

Check it all out: www.happycircle.nl


Renske de Leijer (By Rens studio) maakt - naast dat ze bij Zoetelief werkt in Den Bosch- gepersonaliseerde armbandjes. Je kunt hier je eigen armbandje kopen en op kleur samen laten stellen en deze dame maakt ze ter plekke! Je kunt haar op Facebook & Instagram vinden door te zoeken op: ByRensstudio.


Nelleke Dortmans werkt als beeldend therapeut met volwassenen met een licht verstandelijke beperking en maakt de meest prachtige unieke illustraties. Ze heeft al veel werk op de plank liggen, maar ze werkt ook in opdracht. Dus, heb je nog een geboortekaartje nodig bijvoorbeeld....? Kijk op haar instagram voor pica's: VanNelleke Illustraties.


Renske de Veld van Veldjuwelen heeft ook een plekje weten te bemachtigen op de mini-market. Het is mogelijk om een persoonlijk armbandje te maken, je kunt zelfs een eigen letter inslaan. Dat 'slaat in' als een bom ;) Renske verkoopt sieraden met een verhaal, check haar website: www.renskedeveld.com


Plof neer in een zitzak, hang aan een sta tafel, of zit aan een picknick tafel. Drink een drankje (of 2,3,4...), hopelijk in het zonnetje. Neem de visitekaartjes mee en strooi ermee!


Ook niet onbelangrijk, de befaamde SOSU Den Bosch goodiebag krijgen alle dames mee naar huis.


Hopelijk zien we je op 7 april! Cause we want to meet YOU!218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven