top of page

SOSU-EVENT: 'LET'S MEET' - 11 OKTOBER 2020

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


Tijdens netwerkbijeenkomst 'LET'S MEET' bij de Salon, hebben we van alles voor jou in petto! Tijdens dit event bieden wij verschillende workshops aan, jij kunt een workshop volgen over copywriting, inspiratie krijgen over hoe je je werkplek kunt inrichten en hulp bij de begeleiding van een kind om het meer zelfvertrouwen mee te geven. Daarnaast kun je de meest heerlijke wijnen proeven van Ben, en ja...zelfs alcoholvrije wijnen! Gastsprekers & Workshops

Nanneke van Drunen

Nanneke is Copy & Content coach bij haar eigen bedrijf: Nankracht Communicatie. Haar kwaliteiten zijn copywriting storytelling, (content)marketing en interviewen. Ben je op zoek naar een originele invalshoek voor jouw content? Nanneke deelt op een relaxte, sympatieke en persoonlijke manier haar expertise!

https://nannekevandrunen.nl/


Workshop Copywriting Vind je het lastig om (sales)teksten op papier te zetten? Tijd voor een kopje Copy! In deze workshop leer je hoe je in 4 eenvoudige stappen een SOSU-per tekst op papier zet waarmee jij in de roos schiet bij jouw ideale klanten! Wil jij dat masteren? Schrijf je dan nu meteen in voor deze toffe copywriting workshop. Zorg dat je je telefoon (of pen en papier) meeneemt, zodat je de tekst daadwerkelijk kunt opschrijven. 


Gwen Quant

Gwen is interieur ontwerper en stylist bij haar eigen bedrijf: Quant aan huis. Creativiteit is al zolang Gwen zich kan herinneren de kurk waar ze op drijft. Kleur is belangrijk voor haar, veel kleur voor de energie, maar ook weinig kleur kan een goed gevoel en rust geven.

www.quantaanhuis.nl


Workshop 'eigen plek'

Tijdens haar workshop wordt er op zoek gegaan naar je lievelingskleuren en je gaat daarmee een moodboard ontwikkelen voor je ‘eigen plek’ in huis. Dit kan een werkplek of echt een plek zijn waar je je uit de hectiek kunt onttrekken.

Met diverse tijdschriften gaan we scheuren, knippen en plakken, waarna je thuis aan de slag kunt met het inrichten van je eigen ruimte.

Gwen gaat mensen ‘aanzetten’ in hun creativiteit en vooral inspireren. Op gevoel kun je zelf al een mooi kleurenpalet maken en dat combineren met meubels, sferen en quotes. Een eigen plek in huis is belangrijk, of je nou een druk leven hebt, daar mag je echt aandacht aan besteden voor jezelf.


Leoniek Janssen Steenberg

Leoniek heeft een eigen bedrijf opgezet: LEF Dyslexie. Het is haar missie om het begrip rondom dyslexie te vergroten. Zij wil graag voorkomen dat mensen (met name kinderen) hun hele leven last blijven houden van gevoelens van onzekerheid, schaamte en faalangst. Haar doel is dat onzekerheid, schaamte, frustratie, faalangst en zich dom en anders voelen omgeturnd wordt naar intrinsiek zelfvertrouwen!

https://www.lefdyslexie.nl/


Workshop: Gun het kind LEF? Spiegel jezelf!

Jij als moeder/verzorger/professional staat in deze workshop centraal. Jij gunt jouw kind zelfvertrouwen. Jij wilt jouw kind zien stralen. Jij gunt het jouw kind dat het gelooft in zichzelf. In zijn of haar eigen kwaliteiten/eigenschappen. Jij gunt jouw kind rust. Ontspanning. Jij gunt het jouw kind dat het inziet hoe mooi het van zichzelf is.

Leoniek gaat op een actieve manier aan de slag met wie jij bent en wat je jouw kind gunt. Jij gaat voelen, beleven en ervaren. Aan het einde van deze workshop weet jij hoe je jouw kind wilt en kunt gaan helpen.


Nanneke van Drunen Gwen Quant Leoniek Janssen Steenberg

Ben's Favourites Wine & More

Wijn. Ben kan er letterlijk uren over praten en schrijven, maar dat doet hij niet (vandaag). Ben wil wijn toegankelijk maken, want zo’n mooi natuurlijk product moet voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar zijn. Dat doe je volgens hem niet met dure woorden, maar door kennis over te dragen waardoor wijn weer leuk wordt!

Ben is voordat hij afstudeerde als vinoloog, jarenlang werkzaam geweest als sommelier bij aansprekende restaurants. Je kunt bij Ben terecht met allerlei vragen over wijn en zijn wijnen! Tijdens het event kun jij (alcoholvrije) wijnen en vruchtendranken proeven, wine not?! https://www.bensfavourites.nl/
Tickets:

Inclusief:

-Welkomstdrankje

-Hapjes

-Spa/koffie/thee

-Proeven van (alcoholvrije) wijnen

-Minimaal 1 workshop


Regulier: €35

Pink member: €20

Gold member: gratis


Tickets zijn verkrijgbaar via www.sosudenbosch.nl/events92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page