Natuurgeneeskunde praktijk Stephany de Vlam

Bijgewerkt op: 23 dec. 2020

Waar denk je aan bij natuurgeneeskunde? Misschien denk je wel: spiriwiri, oeziewoezie, zweverig, niets voor mij? Wellicht heb jij positieve ervaringen opgedaan met natuurgeneeskunde en ben je helemaal om, misschien sta je er wel open voor, maar heb je geen idee!?

SOSU heeft niet zoveel ervaring met natuurgeneeskunde, maar we vinden het wel rete-interessant. Bovendien werden we uitgenodigd door Stephany de Vlam om even een kijkje te nemen in haar natuurgeneeskunde 'keuken'!


Stephany de Vlam is haar eigen praktijk gestart na het volgen van verscheidene opleidingen en cursussen op het gebied van natuurlijke geneeswijzen en persoonlijke groei.

Zij kan iets wat ze niet uit kan leggen in woorden en daarom proberen wij dat voor haar te doen. Dit was wel een uitdaging!


Stephany is oorspronkelijk een echte Brabantse, maar ze heeft de afgelopen 20 jaar in Alkmaar gewoond en sinds een paar maanden woont zij weer in het Brabantse Vlijmen. Zij wil nu heel graag ook hier haar klantenkring opbouwen. Ze wil dus lekker gaan vlammen in Vlijmen.


Hoe komen SO & SU bij deze bijzondere dame terecht? Dat zullen we jou eens even haarfijn uitleggen. Stephany is de moeder van onze Goldmember Nathalie Bharos. We kregen het aanbod van Stephany om een kijkje te komen nemen bij haar en we konden het niet aan ons voorbij laten gaan. Daarvoor zijn we iets te nieuwsgierig.


We werden door Stephany ontvangen bij haar thuis, waar zich tevens haar praktijk bevindt.

Ietwat ongemakkelijk deden we onze jas uit. Wat kunnen we nu verwachten? Ergens vinden we het gewoon best spannend. Wat als ze nu dwars door ons heen kijkt, of ons dingen gaat vertellen wat erg confronterend is.


Stephany had al een theetje voor ons ingeschonken en ze zorgt er eerst voor dat je lekker mag zitten om vervolgens een scan te doen. We kijken elkaar aan "een scan"?

Even een technisch verhaal: de Biofysische wetenschappers Professor Peter Fraser en Harry Massey hebben in een tijdsbestek van 25 jaar een techniek ontwikkeld om het Human Body Field te scannen. Het is een veilige en snelle scanmethode uitgaande van de principes van kwantumfysica . Het Human Body Field is een grotere versie van een QED-veld (communicatie op atoomniveau) en beheerst de communicatie door het hele lichaam. Het Human Body Field is verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van levensprocessen en lichaamsfuncties.

Met behulp van Nutri Energetic Systems (NES) kan in zeer korte tijd het zogenaamde Human Body Field via de computer geanalyseerd worden. Dit menselijk lichaamsveld is het hoofd regulatiesysteem binnen het lichaam en regelt alles m.b.t. hormonen, emoties, mineralen, ontgifting en dergelijke. Met behulp van NES worden binnen enkele seconden 145 gezondheidsindicatoren vastgesteld. Deze bevatten details over mineralenhuishouding, toxinen, orgaan-meridiaanbalans, voedselvertering, emoties, gewrichten en nog veel meer. Aan de hand van deze scan wordt een ondersteunende behandeling voorgeschreven met behulp van de zogenaamde infoceuticals. Deze druppels werken zeer direct in op de informatieoverdracht binnen het energetisch systeem in ons lichaam.


Je legt je hand op een apparaat en vervolgens komt er een berg informatie uitgerold? We keken samen verbaasd naar alle cijfertjes, maar niet voor lang, want Stephany vertelt ons direct allemaal interessante informatie.

Voor SO kwamen er totaal andere dingen dan voor SU. Het was allemaal goed te herleiden en de dingen die Stephany zei klonken ons bekend in de oren. Zo kon zij bijvoorbeeld aan de scan zien van SO dat ze zojuist een heftige sport heeft beoefend (bevalling) en bij SU kon ze zien dat ze een heftig buikgriepje achter de rug had.


Na afloop van deze scan mag je rustig gaan liggen op een bankje en wat voor bijzondere dingen er dan gebeuren, dat kunnen we ook gewoonweg niet uitleggen. Nu begrijpen we wat Stephanie bedoelde. Het valt gewoon niet uit te leggen, je moet het ervaren. Het heeft in ieder geval alles te maken met energie. "Dit is voor mij heel normaal, zo ben ik geboren", zei Stephany. Zo kreeg SO onder andere een kraakheldere beschrijving van haar vader en SU van haar dochter. Daarnaast ontving ze ook nog gratis opvoedkundig advies, wat SU overigens meteen heeft toegepast en guess what: it works!.


Als je trouwens niet tegen de waarheid of confrontatie kunt, dan kun je beter niet gaan. Want Stephany is recht door zee, ze windt er geen doekjes om. Maar als je een traan moet laten (yup, us), dan heeft ze wel een doekje voor je. "Deppen, niet vegen, want dan krijg je rimpels.." Aldus Stephany. Het is Stephany gelukt om een goede spiegel voor te houden, maar die conclusies, die houden we even voor onszelf ;)


Stephany moedert en zorgt graag. Ze laat je niet naar huis gaan als je er nog niet klaar voor bent. Ze zorgt goed voor je, dus dat is erg geruststellend. Maar denk niet dat je er helemaal bent als je een keer langs bent geweest, want dan kun je zelf natuurlijk ook nog aan de bak, om de adviezen van Stephany ter harte te nemen. Zo is het natuurlijk met alle geneeswijzen, je moet niet alleen aan symptoombestrijding doen, maar zelf ook blijven reflecteren en jouw handelen eventueel aanpassen op wat jij echt nodig hebt.


We willen Stephany bedanken voor haar tijd en energie en wensen haar super veel succes met haar onderneming! Als je nu nog steeds denkt dat het 'zweverig' is, dan heb je het wel mis, want ze zet je echt even met beide benen op de grond.


Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen die eens even tijd wil nemen voor zichzelf om echt naar zichzelf te kijken. Of als je steeds terugkerende klachten hebt, zoals: stress, overprikkeld zijn, gedragsproblemen zoals ADHD en hyperactiviteit, leer- en concentratieproblemen, slaapproblemen, huidklachten, trauma's, fysieke en mentale problemen, hoofdpijn, vermoeidheid of burn-out klachten.

Ben jij nou ook super nieuwsgierig geworden? Je kunt ons altijd vragen stellen over deze sessie en ook altijd vrijblijvend contact opnemen met Stephany!


Praktijkadres:

De Roverestraat 5

5251RN Vlijmen

Telefoon : 06-48313512

E-mail : svlam@sdevlam.nl


212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven