top of page

Masterclass 'Creëer je personal Brandbook' door Christine Beijnen en Yeliz Çiçek.


Toen we zagen dat Christine Beijnen en Yeliz Çiçek hun superpowers bundelen in een Masterclass ‘creëer je personal brandbook’, stonden we op scherp. Hoe vaak krijg je de kans om 1:1 begeleiding te krijgen van zulke professionals? SOSU besloot deel te nemen.

We hadden hoge verwachtingen van deze Masterclass, maar deze werden overtroffen.

Als jij ook jouw dromen en doelen helder wilt krijgen en dit in de praktijk wilt brengen? Dan is de Masterclass misschien ook iets voor jou? Lees onze ervaring in het artikel.


Op 18 mei hebben we vanuit SOSU deze bijzondere Masterclass gevolgd. Het heeft een enorme boost gegeven. Het was een onvergetelijke dag, een moment voor jezelf op een prachtige plek met alleen maar open-minded vrouwen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.


Visualiseren & manifesteren

We lieten ons compleet onderdompelen in de wetenschappelijk onderbouwde, maar zeker ook magische wereld van visualiseren en manifesteren.

Iedereen kent het, maar niet iedereen kan het toepassen in het dagelijkse leven. Daarvoor moet je eerst goed weten wat je echt wilt en kijken naar de diepere laag van jouw wensen. Manifesteren is geen pure magie. We bereiken dromen niet door er vaak aan te denken of voor ons te zien. Zonder doel en plan en 100% geloof kom je niet.


Begeleiding

De stap die vooraf gaat aan het schrijven van de intentie is het visualiseren van jouw droomversie. Dit wordt in veel trainingen vaak overgeslagen, maar Christine en Yeliz besteden hier juist veel tijd en aandacht aan. That did the trick.

Dankzij de kennis, praktische voorbeelden en oefeningen kun je echt serieuze stappen zetten in het visualiseren en manifesteren.


Mindmap

Het maken van een mindmap heeft geholpen met het visualiseren van de droomversie van jezelf. Welke gewoontes heeft deze vrouw, welke overtuigingen, wat voor netwerk, wat voor waarden en lifestyle?


Visionboard

We hebben vervolgens een visionboard Magazine-style gemaakt, zodat we het nieuwe pad wat we in willen slaan daadwerkelijk visueel konden maken. Een mooie manier om te kunnen connecten met onszelf en elkaar. Zeg nou zelf, hoe vaak neem je nou echt de tijd om antwoord te geven op de vraag: wie wil je zijn?

 

Personal Brandbook

Vervolgens maakten we een Personal Brandbook. Een krachtige tool om je droomversie in praktijk te kunnen brengen, maar alles behalve gemakkelijk. Hier werd wat gestoeid met zichzelf. Gelukkig word je erg goed ondersteund. Ook na de training krijgen we nog een keer feedback op ons Brandbook. De andere deelnemers hielpen elkaar ook. Het voelde alsof je met alle aanwezigen een redactie bent die de klus, zowel individueel als gezamenlijk gaan klaren. De kracht van samen.
Styling & High end foto’s

Als kers op de taart mochten we high end profielfoto's laten maken door een geweldige fotograaf. Een meisjesdroom die uitkwam. Eerst werden we gestyled en vertroeteld in de visagie en daarna konden we de nieuwe versie van onszelf een gezicht geven.

 

Stok achter de deur

Het is prettig om ook nog een paar stokken achter de deur te krijgen, om het vertrouwen te blijven houden in dit proces. Een van de aanwezige dames zei: “Er is geen weg meer terug.” Je zult het allemaal zelf moeten doen, maar een beetje hulp kun je er wel bij blijven gebruiken.

In de zomer wordt er nog netwerkborrel georganiseerd door Christine en Yeliz waarbij alle deelnemers van de Masterclass worden uitgenodigd . Een follow-up. Daar waar een training normaal gesproken eindigt, gaat dit nog een compleet eigen leven leiden. Dat wil je!

 

Cadeau

Je geeft jezelf een immens groot cadeau door een hele dag, op een inspirerende plek met dito mensen, de tijd en ruimte te pakken puur voor jezelf en je dromen. Vooraf wisten we niet precies wat we konden verwachten, dat weet je nooit met een training. Je hoopt dat het de investering waard is. Achteraf gezien was het de investering meer dan waard.

We zijn Yeliz en Christine erg dankbaar dat ze wilden fungeren als spiegel en dat ze ons een duwtje wilden geven in deze goede richting. Wat een rolmodellen. Ze doen dit echt op een unieke, prettige, effectieve manier.

We gunnen het iedere vrouw om compleet te doorleven wie ze wil zijn en raden deze Masterclass dan ook aan, aan anderen.


The days after

Het klinkt misschien raar, maar je merkt direct een verschil bij jezelf. Het maken van keuzes gaat veel gemakkelijker. Je vraagt je nu vaker op een dag af: draagt het bij aan mijn focus? Er heeft echt een shift plaatsgevonden omdat je jezelf als startpunt neemt. Het strategisch handelen wordt aangescherpt. Daardoor krijg je het gevoel veel meer regie te hebben op een bepaalde situatie. Uiteindelijk merk je direct dat de manier van hoe je tegen jezelf praat ervoor zorgt dat je gaat komen waar je wilt zijn.

Het is bizar om te merken dat 1 Masterclass, zo'n enorm groot effect kan hebben op je persona, zowel op werkvlak als in je privésituatie. Dat je ineens specifieke complimenten krijgt en waardering. Dat mensen op straat veel vaker naar je lachen. Dat mensen ineens voor je stoppen als je wilt oversteken, terwijl er niet eens een zebrapad is. Dat je mensen gemakkelijker meekrijgt en beter kunt motiveren en enthousiasmeren. Dat je er in een week ineens geweldige droomklanten erbij krijgt. Dat je denkt: "Da f*ck!? Dit werkt!"


Mogelijkheden om de Masterclass te volgen:

Zaterdag 8 juni van 09:30 - 16:30 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

Zondag 9 juni van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

Woensdag 3 juli van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

Donderdag 4 juli van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

Zaterdag 6 juli van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

30 augustus van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.

31 augustus van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam.


Er zijn steeds 12 plekken beschikbaar


 

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page