top of page

LETS MEET: GABY SUHRGaby Suhr is essentialist en woont nu alweer zo’n 15 jaar in 's-Hertogenbosch. Ze is opgegroeid in een dorpje vlakbij, maar na de middelbare school heeft zij overal en nergens

gezeten: in Groningen, Valencia, Toronto, Amsterdam, op Aruba en tussendoor heeft ze een wereldreis gemaakt. Hoe reislustig ze ook is, ze is ook een enorme huismus. Ze houdt ervan om thuis te zijn en steekt als hobby heel wat uurtjes in het stylen van haar interieur. Een muurkleur houdt het vaak niet langer dan een half jaar bij haar thuis.

Daarnaast is ze geregeld in de natuur te vinden. Introvert als ze is, laadt ze zich namelijk op aan stilte, in plaats van aan drukte. Het liefst is ze dan ook heel vroeg in de bossen aan het wandelen, lekker wanneer de hele wereld nog lijkt te slapen.

In 2015 is Gaby begonnen met Essentialiving. Essentialiving biedt tools die je helpen focussen op wat voor jou belangrijk is. Je kunt hierbij denken aan: een Planner, Journal, een Focus Book of een Business Focus Book.

Gaby is heel geleidelijk in het ondernemersvak gerold: van productmanager in loondienst, via gedetacheerd worden als projectmanager, naar werken als zelfstandig projectmanager (ZZP’er) en uiteindelijk naar het hebben van haar eigen onderneming.

Al jaren wilde zij haar eigen bedrijf starten, maar ze wist nooit waarin. In de zomer van 2014 zegde zij haar lopende opdracht (die inmiddels meer op een vaste baan leek) op. Ze dacht: "En nú ga ik eens uitzoeken wat ik precies wil!"

Gaby is als een dolle aan het lezen geslagen, keek naar inspirerende filmpjes, deed cursussen en liet zich coachen, om er achter te komen wat zij wilde. Er kwamen best wat levensvatbare ideeën naar voren, maar dat was niet voldoende voor haar. Ze wilde niet zomaar iets gaan doen waar ze haar brood mee zou kunnen verdienen. Ze wilde iets doen waar ze echt blij van zou worden en iets waar ze in gelooft, iets waar ze zelf goed in is en iets waar ze mensen mee kan helpen.

In een gesprek met een vriend van haar viel ineens het kwartje. Op een gegeven moment zei hij de magische woorden: "het lijkt wel of jij heel goed bent overal de essentie uit te halen." Ze hoort het hem zo nog zeggen. Dat woord: ES-SEN-TIE, dat kwam zó binnen!

Ze wist hierdoor in één keer dat ze daar iets mee wilde doen. Nog nooit had zij gehoord van het woord essentialisme, maar de naam Essentialiving was geboren!

Gaby heeft een droom om heel, heel, héél veel mensen met haar tools te bereiken, om hen te helpen aan een stukje rust en ruimte in hun leven. Ze krijgt zoveel energie als ze van een klant hoort die aangeeft eindelijk structuur te hebben door één van haar producten.

Essentialiving is gestoeld op het volgende: “Focus op wat voor jou belangrijk is. Lós van wat anderen daarvan vinden”. Gaby kan je verklappen dat je daar een gelukkiger mens van wordt!


Wil jij nou ook meer grip krijgen op jouw planning en meer overzicht en structuur? Meld je dan aan voor SOSU netwerkevent 'Baas over je agenda'. Het event vindt plaats op 21 juli om 14.00-15.30 uur.
153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page