LET'S MEET: WELMOED PONTEN

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Wie is Welmoed

Deze stoere chica Welmoed Ponten is 28 jaar en woont in het kei-gezellige Eindhoven! Welmoed houdt van shoppen en van quality time met haar vriend, vriendinnen en familie.


Hoe verliep haar loopbaan?

Welmoed heeft een aantal opleidingen gedaan, onder andere een opleiding tot Pedagogisch Medewerker. Deze opleiding heeft zij afgemaakt, maar kwam er toch achter dat zij dit werk niet wilde gaan doen. Ergens wist zij toen al dat ze eigenlijk het kappersvak in wilde gaan. Ookal vindt zij kinderen hartstikke leuk!

Negen jaar heeft zij op een zorgboerderij gewerkt voor kinderen met een beperking. Na deze opleiding is zij twee keer naar Indonesië geweest om daar vrijwilligerswerk te doen. Daar is haar droom om het kappersvak in te gaan eigenlijk weer aangewakkerd.


Terug in Nederland is zij begonnen bij B Academy. Dit is een particuliere opleiding van anderhalf jaar. Tussentijds is zij assistent geweest bij Salon B Utrecht. Na deze opleiding is zij bij The Graduates gaan werken in Utrecht. Dat is een salon waar je gaat werken voordat je bij Salon B kunt gaan werken. Je krijgt daar veel coaching en trainingen. Nu werkt zij als zelfstandig ondernemer bij Salon B Den Bosch.


Wat is haar droom?

Een droom is nu al in vervulling gegaan! Namelijk om als zelfstandig ondernemer te starten. Hier wil zij zich nu dus ook volledig op richten. Het is haar droom om een klantenkring op te bouwen die volledig bij haar past en om zo een succesvolle business op te bouwen.


Waar kunnen we haar vinden?

She is is a sushi-loverrr, maar ook pasta’s vindt zij erg lekker. Dus als iemand nog een goede tip voor haar heeft in Dee Bee hoort zij het graag!

Welmoed werkt vier dagen in de week bij Salon B Den Bosch: op dinsdag, donderdag,

vrijdag en zaterdag. Kom haar daar een keer ontmoeten!


Wat is haar gouden tip?

Welmoed zegt meteen: "Live in the moment. We zijn altijd maar bezig met wat nog komen

gaat, maar vergeten om in het nu te leven."


Waar kunnen we haar online vinden?

Op Instagram: @salonb_welmoed.


Wij wensen Welmoed hartstikke veel succes & fun bij Salon B! Dat komt dik voor elkaar!

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven