LET'S MEET: SIMONE DE JONGH

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Simone de Jongh ontmoetten wij tijdens de netwerkparty in september 2019. Ze is op het eerste oog een zachte en sprankelende verschijning. Simone komt heel vriendelijk over op ons en al gauw komen we erachter, ze is ook nog eens erg doortastend...


Loopbaan

Simone de Jongh is 38 jaar en woont en werkt in Oosterhout (N-B) Ze heeft 13 jaar heb ik voor de klas gestaan als Docente Frans/Engels op een middelbare school in Dongen. Op 1 oktober 2018 heeft zij zich ingeschreven met haar business: Met Liefde Readings en Intuïtieve Coaching. Haar intuition was calling, in iedere vezel van haar lijf voelde ze, dat dit de stap was die zij moest nemen! Enorm veel energie krijgt ze van de prachtige vrouwen die ze mag coachen.


Wat zij nog wil bereiken

Vrouwelijke ondernemers uit hun comfortzone te laten stappen, zodat ze voelen dat ze het waard zijn om succes te behalen.

Simone zegt: "Ik wil vrouwen helpen om belemmerende gedachten en blokkades te doorbreken. Zodat ze vanuit hun intuïtie en zonder angst een succes kunnen maken van hun onderneming." Simone biedt 1 op 1 trajecten aan, events en een online programma. Het online programma is momenteel volop in ontwikkeling.


Waar kom je haar tegen in Den Bosch Simone roept: "Op de events van SOSU! Deze meiden zijn zo leuk en ze trekken ook allemaal geweldig leuke dames aan, the law of attraction."(Thanks girl!)

Simone is iemand die de hele dag zou willen eten, ze is geen fastfood liefhebber, alleen de friet van FF Frietje in de Molenstraat kan ze niet weerstaan. Heerlijk! Restaurants waar zij graag iedere week wel zou willen eten zijn 'Seasons' en 'Noble'.

Uiteraard kunnen de winkels in Den Bosch niet ontbreken en ja, de Markt! She loves it!

Gouden tip Simone geeft aan dat mensen die negatief reageren op een ander, zijn vaak ontevreden over zichzelf. Keep that in mind! Iedereen heeft wel eens een dag dat het minder gaat. Op zo’n dag reageer je net wat minder sympathiek op de ander. Dit staat los van die persoon, het is eigenlijk jouw ontevredenheid die je projecteert. Ja, we zijn menselijk! We kunnen niet altijd die Superwoman zijn. We willen soms veel te veel, waardoor we ons niet altijd even tevreden naar onszelf kijken. Belangrijkste is dat je beseft dat het niet de ander is die dit gevoel veroorzaakt. Nee, de basis van dit ontevreden gevoel ligt bij ons. Wij mogen hier iets mee! Hoeft NIET, mag WEL.


Simone, we weten zeker dat je nog heel veel vrouwen in hun kracht gaat zetten. Je voelt feilloos aan waar de 'blokkade' zit, maar laat hen toch zelf het onderzoek doen.

199 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven