top of page

LET'S MEET: SHARON OVERWEG

Bijgewerkt op: 13 mrt.


Dit is Sharon Overweg, relatiecoach en owner van 'Stapelgek'. Het is haar missie ondernemers te helpen, om thuis hun relatiecrisis te overleven en weer stapelgek op elkaar worden en blijven. Ze heeft al veel koppels mogen helpen, waarvan zij dachten dat er geen andere uitweg meer was, dan scheiden.


Wie is Sharon?

Sharon (47) woont met haar man Olivier en twee zonen Nathan (19) en Gidon (17) in Vught.

Zij vindt het belangrijk om iedereen te zien voor wie hij/zij is en dat had zij als kind blijkbaar al. Sharon heeft er een hekel aan om mensen in hokjes te plaatsen en daar een oordeel over te hebben. Iedereen heeft namelijk een hart en een verhaal en niks is wat het lijkt. Sharon luistert graag naar het verhaal achter het plaatje. Don't judge a book....

Loopbaan

Sharon was nooit erg carrière gericht. Ze noemt zichzelf redelijk traditioneel. Haar droom was om een leuke, lieve en knappe man te ontmoeten om met hem een mooi gezin te stichten. Dat is gelukt! Ondertussen heeft zij wel verschillende commerciële banen gehad in de binnendienst en als accountmanager. Tevens heeft zij altijd vrijwilligerswerk gedaan. Zo heeft ze onder andere 10 jaar als rondleider bij Nationaal Monument Kamp Vught gewerkt. Dat was zeer boeiend, belangrijk werk en heel vervullend om te doen.

Pas enkele jaren geleden vond zij haar ware passie: relatiecoaching!

Wat zij doet heeft te maken met het mooiste en misschien wel het meest gecompliceerde dat er bestaat…de liefde!

Als relatiecoach ondersteunt Sharon bij het proces om de liefde (=energie) tussen partners weer (of beter) te laten stromen. Haar bedrijf heet 'Stapelgek' en het is haar missie ondernemers te helpen, om thuis hun relatiecrisis te overleven en weer stapelgek op elkaar worden en blijven.


Dromen & doelen

Op privévlak is het haar allergrootste eindgoal om samen met Olivier als twee oude gerimpelde bessen op een bankje te zitten, in de zon. Dat zij elkaar dan even aankijken en weer voor zich uit staren. Dat woorden dan niet nodig zijn, omdat zij allebei hetzelfde voelen. Dat ze terugkijken op een geweldig mooi leven. Met ups en downs, maar wel alles samen beleefd. Berusting ervaren met hun jongens en (achter)kleinkinderen om hen heen. Nou als Sharon daar ooit komt is haar grootste wens in vervulling gekomen!


Businesswise wil Sharon nog véél meer stellen begeleiden in het proces om weer stapelgek op elkaar te worden én te blijven! Ze wil zichzelf blijven ontwikkelen door middel van opleidingen, boeken lezen en trainingen volgen.

Ze heeft nog zoveel ideeën, maar die kunnen nog elke dag veranderen geeft ze aan. Ze houdt er juist erg van om mee te gaan in de stroom van het leven en te zien wat er op haar pad komt…


Gouden tip

Sharon geeft de lezers de volgende tip in life: "Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op!" Doe er je voordeel mee ;)

LinkedIn: Sharon Overweg-Slap Instagram: Stapelgek Academy

195 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page