LET'S MEET: SANNE VAN DOREMALEN

Bijgewerkt op: 27 feb. 2021


Dit is Sanne van Doremalen van Studio COOOL! Sanne is gespecialiseerd in onder andere kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, babyshowers, kleinschalige personeelsfeesten en familiedag activiteiten. Twee jaar geleden is zij hiermee gestart en inmiddels is ze vaak helemaal volgeboekt. Ze kan het zelf haast niet geloven...


Sanne woont in Rosmalen samen met haar man, oh nee, vriend.. Ze zijn niet getrouwd, al voelt het wel zo (manlief, als je meeleest: dit is een hint). Samen met deze lieve man heeft zij 2 kinderen: Jade, een dochter van 7 en Riff, een zoon van 4. Ze is een enthousiaste, vrolijke, spontane, kwebbelde vrouw, die het leven elke dag viert, letterlijk en figuurlijk.

Haar loopbaan

Jarenlang is Sanne werkzaam geweest in de kinderopvang, maar na de geboorte van hun zoon heeft ze veel uitdagingen hierin mogen meemaken. Hun zoon heeft veel verdriet gehad in zijn eerste paar levensjaren. De combinatie van kinderopvang en heel veel prikkels thuis deed haar niet ten goede, dus heeft ze uiteindelijk ontslag genomen bij haar werkgever in de kinderopvang.


Gelukkig kreeg Sanne ander werk als secretaresse, maar ze kwam er heel snel achter dat dat niet helemaal haar ding was, maar wat dan wel?

Na lang wikken en wegen en zichzelf even goed in de spiegel aan te kijken, heeft ze de stoute (kinder)schoenen aan getrokken.

Ze had constructieve gesprekken met haar ouders en greep uiteindelijk een fantastische kans met beide handen aan. Eerst nog even in overleg met de gemeente en de rest is geschiedenis! Studio COOOL, haar derde 'kind' is ontstaan.

Na de verbouwing werden de eerste feestjes geboekt en inmiddels staat er binnen 2 jaar een prachtig bedrijf, waar zij terecht mega trots op is.


Dromen & doelen

Op dit moment zit Sanne in een soort van sneltrein. Het gaat allemaal erg snel en soms kan ze het zelf nog niet helemaal bevatten wat er de afgelopen tijd is gebeurd.

Wat twee jaar geleden begon met een mooi idee is in een korte tijd uitgebloeid tot iets heel moois en maakt ze heel veel mensen blij. Ze wordt er zelf ook heel gelukkig van, maakt van iedere dag een feest en dat hoopt zij ook in de toekomst te kunnen blijven doen. Verder wil Sanne ooit nog verder groeien, maar voor nu is ze een heel tevreden mens.


Sanne is nog wel een tweede bedrijf gestart genaamd Lifecasting Brabant. Ze maakt blijvende 3D herinneringen voor jou en/of je dierbare(n). Neem vooral een kijkje op: https://www.instagram.com/lifecastingbrabant/

Gouden tip

Sanne heeft als tip: "Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen." Toen ze net was gestart, keek zij bij haar concullega’s. Hoe doen zijn het? Wat bieden zij aan? Al snel kwam zij erachter dat zij echt iets unieks neerzet met haar events.

Ze geeft een compleet eigen draai eraan, en denkt behoorlijk out of the box. Haar aanbod bestaat onder andere uit: unicorn speurtocht met een pony, glow in the dark feestjes, graffiti art maken, hutten bouwen, lasergamen…


Je kunt naar haar locatie, maar Sanne komt ook naar je toe (deze zomer;) met de COOOL mobiel (haar gepimpte caravan) en is te vinden op (kinder)festivals, campings en woonboulevards.


Bij Sanne is het een groot feest en je hoeft zelf dus niet de slingers op te hangen!


http://studiocoool.nl/

www.instagram.nl/studio_coool

www.facebook.nl/studiocoool

111 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven