LET'S MEET: SANNE VAN DER VELDEN

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020


We hebben Sanne van der Velden ontmoet via Albert Jan (AJ) Buitendijk. Hij zei tegen alle Sannes dat ze elkaar maar eens moesten gaan ontmoeten. And so we did. Klikte gelijk! Sanne van der Velden heeft een mooi verhaal. Daarom hebben SO & SU haar uitgenodigd voor een netwerkevent, zodat zij anderen vrouwen kan inspireren met haar verhaal.


Hoe is je carrière tot nu toe verlopen?

Sanne heeft eerst MBO Schoevers gevolgd, vervolgens HBO Management, een NLP Master behaald en Reiki I.


Sanne is 10 jaar in loondienst geweest bij 10 verschillende bedrijven, was een echte jobhopper en deed veel tijdelijke klussen. Ze bedacht zich daarna dat ze dat prima zelfstandig kon doen.

Ze is vervolgens ondernemer geworden, als Freelance Management Assistant. Toen kwam zij erachter dat ze dat ook fulltime vanuit huis (of Bali) kon doen als Virtual Assistant. Toen Sanne dat eenmaal een tijdje deed, voelde zij zich moederziel alleen. Ze zegt: "Achter m'n laptop aan de keukentafel startte ik Thrive Co-working om ondernemers om me heen te verzamelen."


Vervolgens kwam zij er achter dat het werken als VA haar helemaal geen voldoening meer gaf en is ze op onderzoek uit gegaan. Dat is zich nu verder aan het ontvouwen in een verschillende dingen. Sanne werkt nu voor 3 bedrijven als freelance Operationeel Manager & Online Business Manager. Daarnaast helpt zij starters met het vertalen van hun dromen en ideeën naar een lopend bedrijf. Tenslotte coacht zij bestaande ondernemers die toe zijn aan een volgende stap of andere richting met hun bedrijf.


Wat wil je nog bereiken?

Sanne zegt: "Ik wil graag een groter bereik gaan creëren en een grotere groep mensen raken en inspireren." Ze heeft de afgelopen 10 jaar onwijs veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en zelfs ook trainingen gevolgd om anderen daarin verder te helpen. Toch heeft zij dat podium nog niet eerder gepakt. "Ik vond dat ik daar nog niet klaar voor was..." Het is wel lekker veilig en comfortabel om het voor jezelf en vrienden te beperken. Toch merkt ze dat mensen naar haar toe trekken als ze vastlopen of inspiratie zoeken. Ook merkt ze hoe megaveel energie ze van die gesprekken krijgt. "Ik vind het fantastisch om met mijn ervaring en inzichten anderen verder te helpen, de rust en het vertrouwen te vinden of juist inspiratie, inzicht en zelfvertrouwen om de sprong te wagen en het ‘anders’ te gaan doen." Altijd op een lichte en luchtige manier, volgens hun eigen regels. Dat zijn wel haar stokpaardjes. Hoe zij dat precies gaat doen is nu volop in ontwikkeling. Dus ja, dit is dus eigenlijk best wel een scoop ;).


Waar komen we jou tegen in Den Bosch?

Ehhhh Sanne woont in het Brabantse, culturele Tilburg de gekste :P Dus even wat Tilburgse tips dan....


Zij gaat meestal eten bij @Cafe Bargus, @CafeNoir, @RooftopbarDoloris en @Locals.

Leuke netwerkplekken zijn volgens haar - het liefst dus gewoon in het café, met een wijntje of cappuccino. Oh.. en online.. Sanne heeft ook echt een aantal heel leuke mensen online leren kennen, die zij nog steeds nooit live heeft ontmoet, maar waarmee zij wel een sterk lijntje heeft.

En wat goede werkplekken betreft is dat natuurlijk - duhh… @ThriveCo-working waar zij eigenaresse van is.


Wat zou je onze lezers als gouden tip willen geven?

"Poeh… Moet ik nu echt gaan kiezen?" Wat voor haar een wereld van verschil heeft gemaakt, is meer in het hier en nu te gaan leven. Je grootste prioriteit is dat jij vandaag gelukkig bent, niet je partner, klant, collega, baas, buurvrouw. JIJ. Want dat is het enige wat we hebben en waar we direct invloed op hebben… Én tegelijk ook waarmee we het grootste verschil kunnen maken op de wereld om ons heen. Pfoeeeee.. super cheesy. Maar dat is het kutte (mag best, is Bosch) aan clichés, ze zijn dus gewoon waar. Alle plannen die je voor morgen maakt zijn slechts een richting. Ze komen toch nooit PRECIES zo uit zoals jij ze bedenkt. Waarom zou je ze dan ook niet licht en luchtig houden en meer als een richting of droom zien, in plaats van precies tot in detail uitgewerkt plan?


Dat is Sanne. BAM. Thank you Sanne for this interview, en we zien je 19 november!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven