top of page

LET'S MEET: RAVENNA VISSER

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020
Wie is Ravenna?

Relaxte Ravenna Visser is 27 jaar en woont in Nieuw-Lekkerland, een klein dorpje tussen Dordrecht en Rotterdam. Haar hobby’s zijn boksen, shoppen, dansen en quality time hebben met haar vriend en vriendinnen en haar uber cute hondje!


Hoe verliep haar loopbaan?

Na de middelbare school is zij naar het Zadkine College in Rotterdam gegaan, hier volgde zij de Allround Kappersopleiding. Toen ze klaar was met deze opleiding, vond zij zichzelf te jong om direct aan het werk te gaan in een kapsalon. Daarbij vond zij de standaard kapsalons (no offence ;) ook niet bij haar passen.

Toen heeft zij besloten om door te leren voor paraveterinair/dierenartsassistente. Na vier jaar ging zij werken als paraveterinair bij het dierenziekenhuis in Rotterdam. Na een tijdje wilde Ravenna toch weer graag terug naar het haar en besloot ze The Allround Hairstylist-opleiding bij B Academy in Amsterdam te volgen. Vervolgens heeft zij ook nog de vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gedaan en tegelijkertijd startte zij haar eigen kapsalon in huis. Dat was supertof, maar ze miste collega’s om zich heen. Toen besloot zij om een try-out te doen voor Salon B.

Dat ging heel goed en voor ze het wist werkte zij bij The Graduates in Utrecht en Amsterdam. Dit is de salon waar iedereen getraind wordt, vóór zij als eigen ondernemer bij Salon B aan de slag gaan. Nu is Ravenna sinds 16 november franchise hairstylist bij Salon B Den Bosch.


Wat is haar droom?

Haar droom is een succesvolle business op te bouwen bij Salon B, met een klantenkring die helemaal bij haar past. Daarnaast lijkt het haar heel leuk om ooit nog iets met coaching te doen.


Waar kunnen we haar vinden?

Ravenna loves di pasta! Haar zul je vaak vinden bij Happy Italy. Drie dagen

in de week bis zij te vinden bij Salon B Den Bosch: op maandag, woensdag en zaterdag.


Wat is haar gouden tip?

Ravenna zegt: "Blijf altijd dichtbij jezelf. Geloof in jezelf, dan is álles mogelijk. Ik

geloof in de ‘law of attraction’: wat je geeft, krijg je terug."


Waar kunnen we haar online vinden?

Op Instagram: @hairbyravenna.

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page