LET'S MEET: PHYLLIS WINKENS-BESEMS

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2021


Dit is Phyllis Winkens-Besems, het gezicht achter Winkens Legal. Ben je op zoek naar juridisch advies over jouw algemene voorwaarden, AVG-verplichtingen of een overeenkomst die je van plan bent aan te gaan? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Phyllis houdt van het doorgronden van de kleine lettertjes in teksten. Ze heeft er haar vak van gemaakt om jou in begrijpelijk Nederlands uit te leggen wat er in juridische documenten staat, zodat jij niet voor akelige verrassingen komt te staan....


Phyllis (31) woont in ’s-Hertogenbosch met de liefde van haar leven. Het is een echte enthousiasteling, ontzettend oplossingsgericht. Deze fanatiekeling houdt van

hardlopen, wandelen met haar hond, is een echte dierenvriend en gaat graag vaak op vakantie. Oh en Louboutin's mogen niet ontbreken in haar garderobe. Phyllis is ooit speciaal naar Parijs gereden om een paar te kopen, toen ze haar eerste omzet binnen had gekregen. Wij houden van dit soort acties.


Loopbaan

Phyllis riep al sinds haar tienerjaren dat ze advocaat zou gaan worden.

Ze heeft uiteindelijk Ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, na het behalen van haar Bachelor en Master heeft ze nog haar Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit Maastricht behaald. Tenslotte wist ze nog een diploma beroepsopleiding Advocatuur binnen te slepen.


Phyllis dacht na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een advocatenkantoor: "is dit het nu"? Niemand uit haar omgeving had het aan zien komen, maar na vier jaar advocaat te zijn geweest hing ze haar toga aan de wilgen en is zij als office manager bij een IT-bedrijf gaan werken.

Sommige mensen keken Phyllis maar raar aan en begrepen niets van haar keuze, maar ze heeft er geen moment spijt van gehad. Het heeft namelijk deuren geopend en kansen geboden waar zij erg gelukkig van is geworden.

Phyllis werkt momenteel als compliance manager bij dit mooie IT bedrijf en is hiernaast gestart als zelfstandige onder de naam: Winkens Legal, waar zij juridisch advies geeft aan ondernemers en Winkens Insolventies. Hierbij ondersteunt ze curatoren bij het afwikkelen van faillissementen.


Dromen & doelen

Phyllis is heel kort en krachtig hierover: ze wil genieten van het leven en doen waar zij gelukkig van wordt en meer van de wereld zien. Ze grijpt dan ook alle kansen die op haar pad komen.

De afgelopen jaren heeft ze geleerd om niet te blijven hangen in dingen waar je geen energie of plezier van krijgt. Phyllis zegt:"Doe gewoon waar jij je goed bij voelt, ook al betekent dat een stap naar het onbekende."

Ze wil zich niet zoveel aantrekken van wat anderen van haar keuzes denken of vinden. Ze geeft de lezer dan ook de volgende gouden tip mee: "Als jij je er goed bij voelt, moet je het doen, no matter what everybody thinks!" Het maakt je geen gelukkiger mens als je voldoet aan het verwachtingspatroon van een ander.


Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Phyllis! Leuk voor de Goldmembers: die krijgen van haar standaard 10% korting.


104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven