LET'S MEET: PATRICIA PANASRI

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020

Patricia Panasri kwam naar een netwerkontbijt van SOSU Den Bosch en zij wekte gelijk onze interesse, want wat Patricia doet is net even wat anders als je misschien gewend bent en dat is juist rete-interessant!


Wie is Patricia Panasri?

Patricia is 34 jaar en woont samen met haar man en twee (derde is op komst) kinderen in Vlijmen. Tien jaar geleden is Patricia op backpackreis door Zuidoost Azië haar (toekomstige) man tegengekomen. Totaal onverwachts verliefd geworden op een local! Na wat heen en weer reizen is zij in 2012 definitief vertrokken naar Thailand. Ze hadden er een fantastische tijd, maar op een gegeven moment het toch te krebelen, ze pakten hun koffers en zijn naar Nederland verhuisd.

Inmiddels wonen zij alweer 1,5 jaar in Nederland. Hoewel Patricia terug is in haar geboortedorp, voelt alles compleet anders. Na 10 jaar in het buitenland te hebben gewoond en nadat zij moeder is geworden, kijkt ze heel anders tegen de wereld aan.

Haar prioriteiten zijn verschoven en ze weet nu wat echt belangrijk is in het leven: "Samenzijn met de mensen van wie je houdt." Het klinkt misschien cliché, maar dit is juist de reden waarom zij voor zichzelf werkt en waarom Patricia andere vrouwen leert om hun eigen energie te respecteren.

Hoe verliep haar loopbaan?

Patricia heeft interieurarchitectuur gestudeerd in Utrecht. Ze studeerde af toen de crisis net begon. Vandaar ook haar besluit om lekker te gaan reizen. Sindsdien heeft zij niet meer fulltime als interieurarchitect gewerkt. Patricia had toen nog wel wat freelance klussen gedaan. Eenmaal in Thailand deed Patricia een opleiding tot yogadocent en daarnaast een opleiding tot astroloog. Beide leende zich uitstekend voor het opstarten van een eigen online bedrijf. Ze was altijd al geïnteresseerd in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en in Thailand had zij de tijd en ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Hierdoor was de beslissing om naar Nederland te verhuizen snel gemaakt. Met een laptop kan zij namelijk overal werken. Haar cliënten wonen door heel de wereld, dus het maakt niet zoveel uit waar ze woont.

Inmiddels is Patricia deels aan het overschakelen op Nederlandstalig, omdat ze merkt dat deze thema's hier in Nederland enorm leven onder ondernemende moeders. Vrouwen willen vaak meer rust en duidelijkheid krijgen over bepaalde zaken in hun bedrijf en privéleven. Minder rondrennen en alle ballen hoog houden, maar weten waar je prioriteiten liggen en waar je energie zit en hoe je er effectief mee om kan springen.


I help you save time, feel more peaceful, experience flow. Identify the pockets of gold in your business and skyrocket your journey!"


Wat is haar droom?

Het is Patricia's droom om nog meer vrouwen te kunnen helpen te ondernemen (en leven) vanuit hun eigen wensen en dromen. Dat ze geen strategie volgen die iedereen volgt en dat ze succesvol zijn op allerlei onderdelen van hun leven.

Patricia wil deze mooie dromen van andere vrouwen laten waarmaken vanuit een huis in zuid Europa. Waar het weer prachtig is en zij veel ruimte heeft dit waar te maken. Een plek waar vrouwen uit heel Europa kunnen samenkomen voor korte intensieve sessies of life-changing retreats.


Waar kunnen we Patricia vinden?

Buiten haar gezin en werk is Patricia het liefst buiten, ze gaat heel graag de natuur in. In Thailand hadden ze een grote tuin en leefden zij altijd buiten. Dat is nu wel even wat anders, maar ze proberen toch zo vaak mogelijk naar buiten te gaan als het even kan.

Haar favoriete plek in Den Bosch Zoetelief. Ze vindt het een heerlijke plek om samen te komen met vrienden. Verder vindt ze Den Bosch een geweldige stad om gewoon lekker rond te dwalen, zonder doel. De architectuur, de sfeer, Den Bosch blijft haar altijd positief verbazen.


Wat is haar gouden tip? Patricia zegt: "Leer je eigen kompas kennen en te vertrouwen op jouw energie. Jij voelt in jouw lichaam hoe het voelt en wat de volgende logische stappen zijn. Vertrouw op dit gevoel en stippel je koers uit aan de hand van jouw kompas."


Waar kunnen we haar online vinden?

Hebben wij...(en jullie) even geluk! Want Patricia komt op 22 maart een talk geven over energy management tijdens ons aankomende netwerkevent LOW KEY TEA! Kaartjes zijn binnenkort te koop!87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven