LET'S MEET: NOA VAN HULST

Bijgewerkt op: 19 okt. 2020Wij hebben Noa ontmoet bij de opening van Salon B in Den Bosch. Ze heeft ook het haar van SO prachtig geknipt en gestyled. Het was echt een hele beleving. Wij bevelen Noa zeker aan aan anderen!


Wie is Noa van Hulst

Noa is 19 jaar en woont in een klein dorpje vlakbij Breda, genaamd Geertruidenberg. Haar hobby is vooral leuke dingen doen met haar vriend of vriendinnen. Ze houdt echt van gezelligheid!


Hoe verliep haar loopbaan tot nu toe?

Noa heeft haar middelbare school afgerond met een vmbo-diploma. Toen wist zij al dat ze kapster wilde worden. Noa is op verschillende scholen gaan kijken, maar voelde zich nergens echt op haar plek, omdat ze het idee had dat deze studenten op de een of andere manier minder gemotiveerd zijn, bijvoorbeeld omdat zij nog zoekende zijn in wat ze willen. Zij wist wél zeker wist dat zij een goede kapster wilde worden. Goals girl!


Na lang zoeken is zij terechtgekomen bij B Academy, een kappersopleiding in Amsterdam. Daar is zij de opleiding gaan volgen en daarnaast is Noa als salonassistent gaan werken bij Salon B Utrecht. Toen zij daar binnenkwam, voelde ze zich meteen thuis en wist ze direct dat ze zelf ook graag bij Salon B wilde werken. Toen Noa een try-out had gedaan voor Salon B is ze bij The Graduates in Utrecht en Amsterdam gaan werken. Dat is een salon waar je eerst zes tot twaalf maanden werkt, voordat je bij Salon B aan de slag kunt. En nu ben ik dan eindelijk zelfstandig ondernemer bij Salon B Den Bosch! Petje af voor deze dame!


Wat is haar droom?

Haar droom is om in de toekomst een succesvolle business te hebben bij Salon B.


Waar kunnen we haar vinden?

Kom haar een keer opzoeken bij Salon B in Den Bosch. Foodwise houdt zij megaveel van sushi. Dus je kun haar eigenlijk in elk lekker sushirestaurant vinden, haha.


Wat is haar gouden tip?

Noa zegt: "Wees altijd jezelf! En doe wat jóú gelukkig maakt. Volg je eigen dromen en pak elke kans met beiden handen aan!" Daar staan wij he-le-maal achter!


Waar kunnen we jou vinden online?

Op Instagram: @hairbynoa. Go follow!Wij wensen Noa veel succes in de toekomst, ze is echt geknipt voor het vak! Als je op deze leeftijd al zo'n talent hebt gaat dat zeker lukken girl!

493 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven