LET'S MEET: NATURAL WOMEN CARE

Bijgewerkt op: 17 jun. 2021


Ondernemers Tanja den Dunnen (44) en Sabine Verhallen (43) hebben hun krachten gebundeld en zijn samen 'Natural Women Care' gestart.

Wat hebben ze naar dit moment toegeleefd, hard gewerkt, veel onderzoek en ervaring opgedaan, maar nu is het eindelijk zover! Ze zijn live en kunnen niet wachten om jou te voorzien van het beste advies en passende, natuurlijke supplementen, om zo bij te dragen aan meer energie, balans en een mooie uitstraling. Zij helpen je dit te bereiken op een makkelijke manier, zonder......... al te veel poespas (yay!:)


Natural Women Care

Natural Women Care stelt met behulp van een persoonlijke vragenlijst vast of er ergens een tekort is aan een bepaald stofje, en waar je op dit moment behoefte aan hebt. Om een tekort te herstellen, ontvang je direct advies welke homeopathische of orthomoleculaire supplementen die je kunt gebruiken uit hun eigen lijn. Zij staan bij vragen ook persoonlijk voor je klaar. Hun supplementen selecteren ze uiterst zorgvuldig en worden vanuit hen in Nederland geproduceerd. De ingrediënten worden zeer streng gecontroleerd, de kwaliteit is dan ook verzekerd.


Wie zijn deze dames? Tanja is net van Waalwijk naar Sprang-Capelle verhuisd, daar hebben ze het huis van hun dromen gekocht. Het is een super gaaf project waar zij haar handen vol aan heeft. Samen met haar man Bjorn heeft zij 3 kinderen: Tim (17), Meike (15), Thijmen (9) en puppy Jones. Ze 'hit' graag een balletje met tennis haar vrije tijd.

Sabine woont haar hele leven al in Rosmalen, nu al een tijd met haar man Bart 3 kinderen: Merle (11), Linde (10), Thijmen (7), puppy Bodhi. In de vroege ochtenden ondergaat ze vaak een HIT training.

Beide dames brengen hun tijd graag door met vrienden, lekker eten en puppy training, wat een gelijkenissen hebben de dames, is het jullie ook al opgevallen? Bizar!

Ze zitten altijd heerlijk op 1 lijn, in hoe ze tegen dingen aan kijken, hun visie op Natural Women Care, de drang naar kwaliteit. Tegelijkertijd vullen ze elkaar perfect aan, Tanja continu gedreven door het beste te doen als therapeut, en Sabine alles toetsend op de praktische vertaling en haalbaarheid ervan.

Loopbaan


Tanja: "Oorspronkelijk ben ik opgeleid als Bestuurskundige en na jaren in de consultancybranche heb ik het roer omgegooid. Reden hiervoor was dat in na een zeer gecompliceerde bevalling van mijn oudste die maar niet herstelde. In een wanhopige zoektocht naar verbetering stuitte ik op de orthomoleculaire geneeskunde. Niet alleen ging er een wereld voor mij open, ook begon ik mij eindelijk weer de oude te voelen. Hierdoor raakte ik geïnspireerd en startte ik met diverse opleidingen. Ondertussen ben ik al jarenlang werkzaam als orthomoleculair therapeut en Psycho Neuro Immunologie therapeut. Een mond vol, maar het komt erop neer dat ik gespecialiseerd ben in hoe processen in het lichaam lopen. Daardoor ben ik in staat te achterhalen waar het mis is gegaan of wat er ontbreekt zodat je vanaf dat punt naar de oplossing kan gaan werken en het geheel weer goed functioneert. Hierdoor zit je weer lekker in je vel, en dat is toch de basis van geluk!"Sabine: "Bij mij is het inzicht wat later gekomen, afgelopen jaar namelijk. Ik heb jarenlang in sales en marketing rollen gewerkt bij Mars Nederland in Veghel. Altijd in een mix van inhoud en menselijk leiderschap. Mijn interesse ging steeds meer uit naar het begeleiden van mensen, wat verder ging dan hen inhoudelijk helpen. Naast werk hield ik me al jaren bezig met leefstijl, en ben ik al tijden bezig met diverse opleidingen. Eerst vanuit persoonlijke interesse en passie en ondertussen ook om die kennis zo breed mogelijk te gaan delen via Natural Women Care. Als ik jaren geleden al wist wat ik nu allemaal weet…. Poeh, wat zou me dat een hoop gedoe hebben gescheeld! Dus nu een compleet andere tak van sport, van chocolade naar gezondheid en van veel kennis over winkelverkopen naar onlineverkopen."


Dromen en doelen

Sabine en Tanja streven samen een doel na; "zoveel mogelijk vrouwen ondersteunen bij hun optimale energie en balans."

Uiteindelijk is het hun droom om een groot platform, of misschien wel een fysiek centrum te hebben, waar ze vele producten/diensten aangeboden worden. Denk hierbij aan supplementenverkoop, nevenverkopen, wederverkopers van hun eigen merk, coaching, trainingen, workshops, onderzoek en heel veel samenwerkingen met andere bedrijven en instellingen die hun visie delen en aansluiten bij Natural Women Care.


Gouden tip

De dames hebben een duidelijke tip voor de lezers: "wacht niet met starten tot alles perfect is; start, leer en verbeter!"


De eerste supplementen zijn hier al besteld, we keep you posted on the effects :)www.facebook.com/naturalwomencare.nl175 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven