LET'S MEET: NATHALIE BHAROS


Nathalie van Thull-Bharos (36) is een dromer, videoproducente, presentatrice en styliste. We zijn erg blij met Nathalie in onze SOSU-club als Goldmember, want oh wat een positiviteit, creativiteit en authenticiteit weet zij te brengen!


Nathalie is geboren en getogen in Uden en woont inmiddels in Rosmalen. Ze is in haar leven al vaak verhuisd, maar wel altijd binnen Brabant. Dat zorgt voor, je raadt het al: Brabantse gezelligheid en een prachtig Brabants accent. Dit laatste zorgde er helaas ook voor dat zij haar droom om presentatrice te worden in haar tienerjaren had opgegeven (minde nie!).


Loopbaan, of zullen we zeggen: atletiekbaan


Nathalie ging naar het VWO, kluste bij achter de kassa van de C1000, deed vervolgens Vrijetijdsmanagement op de NHTV, en werkte in een kledingzaak. Daarna heeft zij nog diverse salestrainingen gevolgd, een opleiding tot personal styliste en personal shopper. Ze heeft presentatietrainingen gehad en heeft een opleiding video- en filmproductie gevolgd.


Nathalie is afgestudeerd in de marketing, namelijk belevingsconcepting en kon na haar afstuderen bij Crossmarks op de afdeling strategie aan de slag. Ze had bij hen een positioneringsplan geschreven voor een heel gaaf kledingmerk en ging op pad om te kijken of het plan zou slagen. Ze kreeg een Kennith Smith salestraining, een zwarte Volkswagen Caddy en een rek met kleding en ging op pad.

Huilend wilde zij ontsnappen aan de mensen die haar als broekie uittestten, maar van haar schoonvader mocht ze absoluut niet opgeven. Ze moest harder en zakelijker worden en dat is uiteindelijk de reden dat deze zakenlieden serieuzer en zelfs vriendelijker met haar omgingen.


Rise (reis) up


10 jaar geleden is Nathalie samen met haar vriend (inmiddels man) Nick teruggekomen van hun tweejarige wereldreis door Azië en Australië. Compleet platzak, maar kei verliefd en veel onuitwisbare herinneringen rijker. Herinneringen aan de verschillende culturen, het backpacken, golfsurfen, de gastvrijheid, vrienden, het werk in de outback, hun 4-wheel drive avontuur met een witte jeep en de bezoekjes van het thuisfront.


Eenmaal thuis zit ze niet lang stil. Na deze wereldreis ging Nathalie aan de bak als projectmanager, vervolgens als verkoopster in een toffe kledingzaak in Den Bosch, en daarna werd ze zzp kledingstyliste en image consultant.


Dit droomkoppel krijgt vervolgens 3 prachtige dochters samen. Niet allemaal tegelijk hoor. Eerst kwam Bay (8), daarna Goa (5) en tenslotte West (3).

Toen West nog maar een paar maanden oud was kreeg ze plots een bijzonder telefoontje wat alles (nog meer) op zijn kop zette. Nathalie werd gebeld door iemand van de NPO, om auditie te komen doen. Of ze als styliste een programma wilde gaan presenteren, op de Nederlandse televisie! Met een heerlijk Brabants accent. De belangrijkste les die zij hieruit heeft geleerd is: gewoon lekker jezelf blijven!


Op dit moment werkt Nathalie helemaal voor zichzelf als presentatrice en videoproducente en zo nu en dan ook nog als styliste. Daarnaast heeft ze samen met haar zus nog een eigen onderneming: SETS Embrace. Dat zijn haar elastiekarmbanden. Een mooie som van technische kennis van haar zus, gecombineerd met de creativiteit van Nathalie. Het was Nathalie's wens om je haarelastiekje charmant en veilig om je pols te kunnen dragen.


Het levenspad is mooi, hobbelig en kent ook veel obstakels, maar wat is ze dankbaar. Dankbaar voor het geluk wat op haar pad is gekomen, maar vooral ook dankbaar dat ze niet heeft opgegeven.Dromen en doelen

Waar Nathalie van in de flow raakt, daar wil ze meer van! Nathalie heeft altijd al enorm van mensen gehouden en haar gevoel gevolgd. Ze willen laten zien hoe mooi en geweldig ze zijn als ze zo dicht mogelijk bij zichzelf blijven. Ze houdt ervan om hen hierin te inspireren, motiveren, maar ook te animeren. Ze tovert graag een lach op iemands gezicht.

Als we vragen naar haar dromen dan wil Nathalie graag blijven presenteren en video’s produceren. Mensen, dieren, energie in beeld brengen en zelf ook blijven presenteren op haar eigen pure manier.


Nathalie zegt: "Jezelf een doel stellen kan je ook blokkeren. Ik geloof dat als je meer doet van wat je in de flow brengt, het juiste vanzelf op je pad komt. Daar hoort wel bij dat je soms een lange adem moet hebben. Mijn man en ik hebben veel tijd, geld en energie in het kunnen realiseren van mijn droom gestopt. Dat betekent dat we soms echt concessies moesten doen en duidelijke keuzes moesten maken. Ik zeg hier droom, maar mijn droom was in eerste instantie niet perse de droomjob, maar droomsituatie. Namelijk een bepaalde vrijheid om rondom de kinderen te kunnen werken. Uiteindelijk ben ik nu meer aan het werk dan toen ik voor een baas werkte, maar ik kan wel zelf mijn uren indelen en ik doe iets waarvoor je me ‘s nachts wakker mag maken. I love het creatief bezig zijn met beeld!"
174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven