LET'S MEET: NANNEKE VAN DRUNEN

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021


We leerden Nanneke van Drunen kennen tijdens het SOSU Netwerkfestival in april 2019. Een tijdje geleden hadden wij een meeting aan haar keukentafel en toen hebben we het gehad over hoe we elkaar kunnen versterken. Inmiddels is Nanneke goldmember bij ons en daar zijn we heel erg blij mee! Wie is Nanneke? Nanneke (41) heeft gewoond in Den Bosch en woont inmiddels al jaren in Berlicum. In een notendop is Nanneke een zingende, dansende en reislustige boekenwurm, die gek is op pure chocolade. Ze houdt van de kracht van woorden (taal is zeg maar echt haar ding). Nanneke is de enige Nederlander die volgens de Amerikaanse Amherst Writers & Artists-methode schrijfworkshops mag geven. Hoppa!Hoe is haar loopbaan verlopen? Nanneke studeerde af aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting en volgde daarna nog allerlei cursussen, trainingen en opleidingen #nevernotlearning #bezigeblijebij Sinds 10 jaar is zij zelfstandig ondernemer. Ze laat mensen de kracht van woorden kennen en hoe ze die woorden voor zich kunnen laten werken. Dit doet zij door vrouwelijke ondernemers in haar online programma SENSA te leren hoe ze ijzersterke teksten schrijven, en hierdoor het verschil kunnen maken met hun verhaal en hun contentmarketing. Daarnaast laat ze mensen ervaren dat zij zichzelf letterlijk beter kunnen schrijven. Wat zijn haar dromen & doelen? Het is haar doel om zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers te laten ervaren dat ook zij SENSAtionele teksten kunnen schrijven en een verhaal hebben, waarmee ze anderen kunnen inspireren. Daarnaast wil Nanneke talloze mensen laten ontdekken dat ze dankzij schrijven energieker, gezonder en gelukkiger kunnen worden. Het is haar droom om reizen en werken nog meer te combineren dan dat zij nu al doet. Waarvoor kun je bij haar terecht?

Je kunt bij haar terecht om SENSAtionele teksten te leren schrijven en jouw verhaal te ownen, zodat jij je contentmarketing met gemak doet, zichtbaarder wordt en jouw ideale klanten aantrekt.

Daarnaast biedt ze mensen met 'Schrijf jezelf beter' een manier aan om dingen te verwerken, zodat zij deze achter zich kunnen laten en zich energieker, gezonder en gelukkiger voelen. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter het stroomt in je bedrijf.


Instagramaccount: @nannekevandrunen

Facebook: Nankracht

Mail: nanneke@nannekevandrunen.nl

Website: nannekevandrunen.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nannekevandrunen/

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven