LET'S MEET: NANNEKE VAN DRUNEN

Bijgewerkt: 19 okt 2020Deze spontane 'go-getter' in copy, content & storytelling leerden wij kennen tijdens SOSU Den Bosch netwerkfestival 'Let's meet' in april 2019. Laatst hebben we bij haar thuis, in Berlicum een gezellige en zinvolle meet-up gehad. Toen hebben we haar ook meteen het hemd van d'r lijf gevraagd. Zie hieronder het resultaat.


Hoe is je carrière tot nu toe verlopen?

Na het behalen van haar strikdiploma en tafeltjesdiploma op de lagere school, heeft zij Havo gedaan om vervolgens af te studeren aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg.


Na het afstuderen heeft zij 4,5 jaar als beleidsmedewerker Communicatie gewerkt bij een gemeente en maakte van daaruit de overstap naar een reclamebureau in Den Bosch. Die baan heeft zij opgezegd om eind 2008 zeven maanden in haar uppie op wereldreis te kunnen gaan. Tijdens die reis ontstond het idee om voor zichzelf te beginnen. Na terugkomst is zij toch weer een baan gaan zoeken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In april 2010 startte zij haar eigen bedrijf met de gedachte: "Ik probeer het een jaar om te zien of ik het kan en leuk vind."Ze stevent op het tienjarig jubileum af, dus je kunt wel concluderen dat het leven als zelfstandig ondernemer haar goed bevalt.


Wat wil je nog bereiken?

Nanneke wil zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers leren dat zij hun contentmarketing met gemak kunnen doen, doordat ook zij SENSAtionele teksten kunnen schrijven en dat zij een verhaal hebben waarmee ze anderen kunnen inspireren. Daarnaast wil zij reizen en werken nog meer gaan combineren!


Waar komen we jou tegen in Den Bosch?

Qua eetplekken is Roels is al jaren een favoriet van haar en ook bij Oerwoud eet zij haar vingers erbij op. De taartjes bij Crème Coffee & Pastry vindt zij op zijn zachts uitgedrukt ook verrukkelijk.

Verder gaat Nanneke vaak op zoek naar nieuwe eettentjes om het ‘menu’ uit te kunnen

blijven breiden.

Wanneer we haar de vraag stellen wat volgens haar leuke netwerkplekken zijn geeft ze een kort een krachtig antwoord: "Daar waar SOSU is ;-)"

Voor goede werkplekken moet je volgen haar bij Seats2Meet en de stadsbieb zijn. Maar eerlijk is eerlijk, elke plek waar zij haar laptop neer kan zetten, waar leuke mensen zijn en zij lekker kan eten, dat is voor haar een goede werkplek. Bovendien werkt zij ook heel vaak thuis, ze heeft namelijk de luxe: een kantoor aan huis.


Wat zou je onze lezers als gouden tip willen geven?

"Ga geen klanten najagen, maar deel jouw kennis, expertise en persoonlijkheid, om zo klanten die bij jou passen aan te trekken!"


Klinkt dat goed? Lees dan het boek Calimeromarketing 2.0 of neem contact op met Nanneke. www.nannekevandrunen.nl/instagram/

26 keer bekeken0 reacties

SOSU Den Bosch

 

contact

sanne@sosudenbosch.nl

Bel ons op +31 6 13 39 71 78

adverteren?

klik hier


BTW-nummer: NL859767711B01

KVK-nummer: 74087223

IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

POLICY

  • Instagram
  • Facebook

YES WE LOVE:

Het Netwerk voor vrouwen

© 2020 by SOSU Den Bosch

powered by brandfinity
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon