LET'S MEET: MIRJAM SCHUT

Bijgewerkt op: 1 feb. 2021

Deze interessante duizendpoot is Mirjam Schut. Ze heeft veel verschillende banen gehad voordat ze datgene vond waar haar hart echt sneller van ging kloppen. Eind 2018 startte ze met haar onderneming waarbij door de verschillende dingen die Mirjam heeft gedaan en geleerd in haar leven, zij haar eigen unieke combinaties heeft gecreëerd en alle kennis en ervaringen kon samenvoegen binnen Water & Vuur.


Mirjam woont samen met haar man Remco en 2 kinderen (Morris 10 en Vida 8) in Empel een randgemeente van Den Bosch. Een ondernemend gezin waar creativiteit, sporten, voor elkaar klaarstaan, gezelligheid en jezelf kunnen zijn hoog in het vaandel staan.

Naast haar eigen bedrijf werkt ze ook samen met haar man in zijn bedrijf de Embassy of Brands, een groeiend broeinest voor creatievelingen, die als ondernemer de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen en samen te werken met anderen. Daarin worden ze ook op persoonlijk/ondernemers vlak gecoacht door Mirjam. Dankzij haar fijngevoeligheid en scherpe vragen komt ze snel tot de kern waarbij patronen en overtuigingen zichtbaar worden, zodat je hierin sneller stappen kunt maken.


Mirjam is een dromer, doener, intuïtief, dol op gek doen, nieuwe dingen ervaren, bewegen, verbinden en ze houdt van mensen. Ze voelt bij alles wat ze doet. Hiermee heeft ze van haar leven, wat vooral bestond uit, observeren, luisteren, aanvoelen, zien, horen en weten haar beroep gemaakt.

Water & Vuur Met haar bedrijf Water & Vuur zoekt ze het avontuur op samen met jou, er wordt ontdekt en je gaat van gebaande paden af. Mirjam laat jou voelen wie je bent, welke schatten er in jou verborgen liggen en waar jij blij van wordt. Ook al heb je dingen (klein of groot) meegemaakt in je leven, deze hoeven jouw leven niet te beheersen. Ben je aan het overleven of aan het leven?

Als intuïtief en systemisch groeicoach helpt zij bewuste, ondernemende vrouwen en mannen om meer te leven en werken vanuit overvloed, de magie van het leven en het nu. Dat doet zij door systemisch en ervaringsgericht te coachen in onder andere de natuur. Het is een proces van transformatie, groei, bewustwording en de juiste mindset. Mirjam geeft woorden aan wat er leeft en speelt in jou, dankzij haar waarnemend vermogen en intuïtieve gave, voelt zij dingen aan op een diepere laag. Vanuit haar hoge verwerkingssnelheid kan Mirjam erg snel schakelen, verbindingen leggen en voelt zij waar de kern van het probleem ligt. Hierdoor kun jij in beweging komen en echt stappen zetten, zodat je de sprankel weer gaat voelen en hierdoor meer flow en plezier gaan ervaren in je leven.

Loopbaan

Ooit is Mirjam gestart bij een evenementen organisatie in Oosterhout, de Arjan van Dijk Groep. Mirjam heeft hier veel plekken binnen het bedrijf gezien, waarbij groeien en creatief bezig zijn de rode draad waren. Naast deze baan was zij ook op de events te vinden als partybabe (fotograaf). Daarna startte zij met een aerobic opleiding, om parttime les te kunnen gaan geven. In de sportbranche heeft zij een aantal jaren full-time gewerkt.


Tot 2018 heeft zij bij 'Schutdesigns', nu Embassy of Brands, het bedrijf van haar man gewerkt, als grafisch vormgever en creatieve ondersteuning. Tijdens deze jaren werd heel duidelijk dat Mirjam op eigen benen mocht gaan staan in de vorm van een eigen onderneming. Eind 2018 is Mirjam gestart met 'Water & Vuur', een bedrijf waarin zij mensen coacht. Ze neemt hen mee op avontuur in de zoektocht naar zichzelf en/of hun onderneming. Zij werkt van binnen naar buiten, waarbij ze aandacht geeft aan alles wat voorbij komt. Mirjam maakt hierbij gebruik van haar sterk waarnemend vermogen en haar intuïtieve gave, waardoor zij dingen aanvoelt op een diepere laag. Mirjam kan woorden geven aan wat er leeft en speelt in jou. Vanuit haar hoge verwerkingssnelheid kan Mirjam erg snel schakelen, verbindingen leggen en voelt zij waar de kern van het probleem zit. Zij kan dit jou laten voelen en ervaren, door ervaringsgerichte systemische oefeningen, opdrachten en opstellingen uit te voeren.

Door de verschillende dingen die Mirjam heeft gedaan en geleerd in haar leven, heeft zij haar eigen unieke combinaties gecreëerd. Mirjam heeft allerlei opleidingen en trainingen gevolgd, door haar brede interesse en omdat zij zich wil blijven ontwikkelen.

Denk hierbij aan creatief, sportief, management, coachingsopleidingen en systemisch werken met familieopstellingen, systemische pedagogiek en afgelopen jaar de training tot deeprelax Yoga Nidra docent.


Je leest het al, die Mirjam is ontzettend divers! In de toekomst wil zij graag doorgaan met wat ze nu doet en alles naar een hoger plan tillen. Zij wil online training(en) koppelen aan haar huidige aanbod en podcasts op gaan nemen. Ook wil zij anderen blijven inspireren en ze meer rust en ontspanning laten ervaren, met behulp van haar Yoga Nidra sessies.

Maar dat is nog niet alles... Mirjam wil boeken gaan schrijven, een eigen opleiding creëren en deze gaan aanbieden, waardoor er meer mensen op deze unieke manier mogen gaan werken.


Mirjam geeft woorden aan wat er leeft en speelt in jou, dankzij haar waarnemende vermogen en intuïtieve gave voelt zij dingen aan op een diepere laag en komt ze snel tot de kern. Hierdoor kun jij in beweging komen en echt stappen zetten. Zodat je de sprankel weer gaat voelen en hierdoor meer flow en plezier gaan ervaren in je leven.418 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven