LET'S MEET: MIRJAM SCHUT

Bijgewerkt: 3 nov 2020

Deze interessante duizendpoot is Mirjam Schut. Mirjam is entrepreneur: ze is systemisch en intuïtief coach binnen haar eigen bedrijf 'Water & Vuur'. Ze neemt je mee op avontuur naar jezelf. Hierin staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Door haar fijngevoeligheid en scherpe vragen komt ze snel tot de kern waarbij patronen en overtuigingen zichtbaar worden, zodat je hierin echt stappen kunt maken.


Mirjam is een bezige bij met een enorme passie voor mensen, natuur en sport. Ze woont in Den Bosch en is er dan ook vaak te vinden!


Ooit is Mirjam gestart bij een evenementen organisatie in Oosterhout, de Arjan van Dijk Groep. Mirjam heeft hier veel plekken binnen het bedrijf gezien, waarbij groeien en creatief bezig zijn de rode draad waren. Naast deze baan was zij ook op de events te vinden als partybabe (fotograaf). Daarna startte zij met een aerobic opleiding, om parttime les te kunnen gaan geven. In de sportbranche heeft zij een aantal jaren full-time gewerkt.


Tot 2018 heeft zij bij 'Schutdesigns', nu Embassy of Brands, het bedrijf van haar man gewerkt, als grafisch vormgever en creatieve ondersteuning. Tijdens deze jaren werd heel duidelijk dat Mirjam op eigen benen mocht gaan staan in de vorm van een eigen onderneming. Eind 2018 is Mirjam gestart met 'Water & Vuur', een bedrijf waarin zij mensen coacht. Ze neemt hen mee op avontuur in de zoektocht naar zichzelf en/of hun onderneming. Zij werkt van binnen naar buiten, waarbij ze aandacht geeft aan alles wat voorbij komt. Mirjam maakt hierbij gebruik van haar sterk waarnemend vermogen en haar intuïtieve gave, waardoor zij dingen aanvoelt op een diepere laag. Mirjam kan woorden geven aan wat er leeft en speelt in jou. Vanuit haar hoge verwerkingssnelheid kan Mirjam erg snel schakelen, verbindingen leggen en voelt zij waar de kern van het probleem zit. Zij kan dit jou laten voelen en ervaren, door ervaringsgerichte systemische oefeningen, opdrachten en opstellingen uit te voeren.
Door de verschillende dingen die Mirjam heeft gedaan en geleerd in haar leven, heeft zij haar eigen unieke combinaties gecreëerd. Mirjam heeft allerlei opleidingen en trainingen gevolgd, door haar brede interesse en omdat zij zich wil blijven ontwikkelen.

Denk hierbij aan creatief, sportief, management, coachingsopleidingen en systemisch werken met familieopstellingen, systemische pedagogiek en afgelopen jaar de training tot deeprelax Yoga Nidra docent.


Je leest het al, die Mirjam is ontzettend divers! In de toekomst wil zij graag doorgaan met wat ze nu doet en alles naar een hoger plan tillen. Zij wil online training(en) koppelen aan haar huidige aanbod en podcasts op gaan nemen. Ook wil zij anderen blijven inspireren en ze meer rust en ontspanning laten ervaren, met behulp van haar Yoga Nidra sessies.

Maar dat is nog niet alles... Mirjam wil boeken gaan schrijven, een eigen opleiding creëren en deze gaan aanbieden, waardoor er meer mensen op deze unieke manier mogen gaan werken.

Mirjam heeft een duidelijk doel in haar leven en dat is anderen in contact brengen met zichzelf, bewustwording brengen in hun leven en waar ze passie uit kunnen halen, net als zij.

Plezier en flow gaan ervaren in wat ze doet, leven vanuit vrijheid en vanuit de juiste mindset. De gouden tip die Mirjam onze lezers nog wil meegeven: "Ben vooral jezelf, volg je hart en je gevoel. Wanneer je niet helemaal weet wie je bent of wat je wilt, ga op onderzoek uit naar jezelf en ga op avontuur. Het leven is veel te kort, haal er alles uit wat erin zit!"
181 keer bekeken0 reacties

SOSU Den Bosch

 

contact

sanne@sosudenbosch.nl

Bel ons op +31 6 13 39 71 78

adverteren?

klik hier


BTW-nummer: NL859767711B01

KVK-nummer: 74087223

IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

POLICY

  • Instagram
  • Facebook

YES WE LOVE:

Het Netwerk voor vrouwen

© 2020 by SOSU Den Bosch

powered by brandfinity
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon