LET'S MEET: MIRJAM CHRISTIAANS


Dit is Mirjam Christiaans, eigenaar van 'Coachen met Lef'. Mirjam is loopbaan- en ondernemerscoach. Met veel daadkracht en enthousiasme helpt zij jou de regie te (her)pakken op je eigen loopbaan of onderneming. Het is haar doel om jou op een praktische manier je drijfveren, kwaliteiten en talenten te laten (her)ontdekken. Op deze manier kun je dit heel concreet vertalen en soms betekent dat een compleet ander pad inslaan. Samen wordt jouw loopbaankoers uitgestippeld.


Mirjam is niet alleen ondernemer. In 2008 ben is zij naar Schijndel verhuisd voor de liefde. Samen met haar partner Sander en hun zoon Lef, genieten zij volop van het leven en maken mooie herinneringen. Haar vrienden zijn haar dierbaar. Met z’n allen aan een grote tafel vol eten, drinken en goede verhalen, daar word Mirjam echt blij van!

Ze vindt het ook belangrijk om vitaal te blijven en daar hoort een gezonde levensstijl bij. Tijdens het hardlopen voelt zij zich vrij en draait haar creatieve brein overuren. Om uit haar hoofd te komen, maakt Mirjam graag lange wandelingen in de natuur.


Loopbaan

Al van jongs af aan stimuleert Mirjam zichzelf én anderen om net een stapje verder te gaan. Ze heeft een natuurlijke drang om mensen aan te sporen tot nieuwe stappen en hen hiermee te helpen. Maar bovenal ook om trouw te blijven aan deze stappen. Geruime tijd heeft ze met veel plezier als ondernemerscoach in loondienst gewerkt.

Toch begon het te kriebelen. Toen zij merkte dat ze weinig energie had, heeft Mirjam zichzelf wakker geschud en is op zoek gegaan naar de oorzaak.

Mirjam is er namelijk van overtuigd dat wanneer je jezelf goed leert kennen, je kansen creëert en de beste keuzes kunt maken. Zo ontdekte zij de behoefte aan meer diepgang, vrijheid en het bepalen van haar eigen koers. Een optelsom was snel gemaakt. Het starten van een eigen coachpraktijk werd mijn nieuwe werkelijkheid. Met haar diploma’s Organisatiepsychologie en Loopbaanadviseur op zak, is zij in 2020 begonnen als ondernemer.


Dream it & do it!

Het ondernemerschap voelt voor Mirjam als het najagen van haar dromen met genoeg ideeën waarin ze heilig gelooft. Dit brengt haar geluk in werk en leven omdat ze meer regie heeft in hoe ze het graag zou willen.

Een paar jaar geleden visualiseerde Mirjam zich dat ze een eigen bedrijf had in het hartje van Schijndel. Haar kantoor zou eruit zien als een woonkamer. Waar, onder het genot van een lekker bakje koffie, goede gesprekken zouden worden gevoerd over werkgeluk. Deze droom is werkelijkheid geworden. Nu visualiseert zij zich een mooi landhuis in Frankrijk, met lavendelblauwe luiken en een grote tuin met vijver. Hier organiseert zij 3-daagse small group Business Boosts!


Mirjam draagt uit waar ze voor staat: "Lef is iets eng vinden, én toch gewoon doen!


https://www.instagram.com/coachenmetlef/

www.linkedin.com/in/mirjamchristiaans

https://www.facebook.com/deloopbaancoachmetlef

75 keer bekeken0 reacties