LET'S MEET: MIRJAM CHRISTIAANS

Bijgewerkt op: 12 apr.


Dit is Mirjam Christiaans, eigenaar van 'Coachen met Lef'. Mirjam is Business Coach.

Zij heeft een hele duidelijke missie, namelijk zoveel mogelijk mensen helpen aan een goede en gezonde start als ondernemer. Maar daarnaast ook ondernemers die al een tijdje bezig zijn te helpen naar een nieuw niveau.

Zij bied coachen met LEF, zonder slap gelul. No-nonsense coaching waar je wat aan hebt. Met een duidelijk plan voor ogen en een op maat aanpak. Alles om je intuïtie ruim baan te geven en je vertrouwen te versterken. Zodat je met de juiste inzichten en met een goed gevoel de ondernemer kan zijn die je voor ogen hebt.


Haar visie op het ondernemerschap is zo helder als dat het complex lijkt te zijn in de uitvoering: Doen, doen, doen! Want alleen door te ondernemen en dingen te proberen, kom je erachter wat wel en niet werkt voor je. En dat is precies wat zij met jou doet.


Mirjam is een dolgelukkig mens en dat komt omdat zij haar ideale leven leeft. Zij woont sinds in Schijndel met haar vriend Sander (die zelf ook een inspirerende coach is) en hun zoon Lef. Voor haar draait het leven dan ook niet om materialistische zaken. Maar vooral om het maken van prachtige herinneringen met mensen die haar dierbaar zijn. Of ze nu aan het werk is, of met vrienden lekker bourgondisch aan het tafelen tot in de late uurtjes. Zij geniet met volle teugen van wat zij doet. En vitaal zijn is daarbij een belangrijk onderdeel. Zij sport graag in haar vrije uren en gaat regelmatig wandelen in de natuur om haar hoofd leeg te maken.

Loopbaan

Al van jongs af aan stimuleert Mirjam zichzelf én anderen om net een stapje verder te gaan. Ze heeft een natuurlijke drang om mensen aan te sporen tot nieuwe stappen en hen hiermee te helpen. Maar bovenal ook om trouw te blijven aan deze stappen. Geruime tijd heeft ze met veel plezier als ondernemerscoach in loondienst gewerkt.

Toch begon het te kriebelen. Toen zij merkte dat ze weinig energie had, heeft Mirjam zichzelf wakker geschud en is op zoek gegaan naar de oorzaak.

Mirjam is er namelijk van overtuigd dat wanneer je jezelf goed leert kennen, je kansen creëert en de beste keuzes kunt maken. Zo ontdekte zij de behoefte aan meer diepgang, vrijheid en het bepalen van haar eigen koers. Een optelsom was snel gemaakt. Het starten van een eigen coachpraktijk werd haar nieuwe werkelijkheid. Met haar diploma’s Organisatiepsychologie en Loopbaanadviseur op zak, is zij in 2020 begonnen als ondernemer.

Dream it & do it!

Het ondernemerschap voelt voor Mirjam als het najagen van haar dromen met genoeg ideeën waarin ze heilig gelooft. Dit brengt haar geluk in werk en leven omdat ze meer regie heeft in hoe ze het graag zou willen.

Een paar jaar geleden visualiseerde Mirjam zich dat ze een eigen bedrijf had in het hartje van Schijndel. Haar kantoor zou eruit zien als een woonkamer. Waar, onder het genot van een lekker bakje koffie, goede gesprekken zouden worden gevoerd over werkgeluk. Deze droom is werkelijkheid geworden. Nu visualiseert zij zich een mooie omgebouwde boerderij in het buitengebied van Schijndel met een eigen inspiratielocatie waar zij en haar partner trainingen geven en in alle rust kunnen coachen.

Mirjam draagt uit waar ze voor staat: "Lef is iets eng vinden, én toch gewoon doen!

https://www.instagram.com/coachenmetlef/

www.linkedin.com/in/mirjamchristiaans


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven