LET'S MEET: LISELORE VERSCHUREN

Bijgewerkt: 14 nov 2020


Deze SEO superster is Liselore Verschuren. Sinds 2017 helpt zij als zelfstandige, bedrijven hoger in de Google zoekresultaten te laten eindigen met behulp van SEO teksten, advies en trainingen. Zij kan jou helpen door de unieke boodschap van jouw bedrijf centraal te zetten en zij ziet gewoonweg altijd en overal kansen en mogelijkheden.


Als je Liselore (46) in een paar woorden mag omschrijven dan is dat: vrolijk, optimistisch, ambitieus, reislustig en nuchter.

Ze woont met haar man, zoon en teckel in Tilburg de gekste! In 1994 heeft zij op kamers gewoon in Den Bosch, vlakbij het station. Nou verwachtten wij dat zij manlief heeft leren kennen in Dee Bee, maar nee. Ze heeft haar man leren kennen op een vakantie in Spanje, in augustus kennen zij elkaar alweer 26 jaar.


Als je Liselore vraagt waar zij trots op is zegt ze meteen: "Op wie ik ben nu, inmiddels al 3 jaar een zelfstandig ondernemer die de wereld is afgereisd en haar doelen na weet te streven."


Deze dame heeft 15 jaar als projectmanager gewerkt voor website bureaus. Zij leidde daar grote projecten en dat waren echte uitdagingen. Dat is mooi, maar het zorgde ook voor veel stress vanwege de vele deadlines. Liselore had moeite met het aangeven van haar grenzen, bovendien wilde ze zelf haar eigen klanten kiezen. Want, met sommige klanten is er echt geen klik (lees: zuigers).


Inmiddels heeft Liselore een goed lopend bedrijf: Liselore.online. Ze is helemaal happy, houdt van de afwisseling. Ze werkt steeds aan een nieuw project en werkt steeds met compleet andere bedrijven. Ze laat zich steeds helemaal onderdompelen in het aanbod en de visie van het bedrijf. Ze blijft cognitief uitgedaagd en het blijft verfrissend! Toch blijft het voor haar een uitdaging om niet teveel hooi op haar vork te nemen. "Maar ja", voegt Liselore eraan toe: "Bijna alle vrouwen zijn people pleasers, we willen het graag goed doen en niemand teleurstellen. Wel iets leuks voor een volgend netwerkevent wellicht....


In haar vrije tijd reist Liselore er graag op los. Liselore heeft ooit de Dalai Lama ontmoet en dat heeft zo'n impact gemaakt. Hij heeft een lezing gegeven over hoe je met obstakels om kunt gaan in het leven. Zijn vrolijkheid en energie heeft haar echt geraakt op een hele positieve manier.


Liselore houdt van borrelen en gezelligheid en leert graag nieuwe mensen kennen. Zij kwam in november 2019 terecht bij SOSU Den Bosch via Instagram en zij besloot om naar een netwerkevent te gaan, dat het beviel haar toen zo goed. Ze is in januari meteen Goldmember geworden. Welkom bij de club!

70 keer bekeken0 reacties

SOSU Den Bosch

 

contact

sanne@sosudenbosch.nl

Bel ons op +31 6 13 39 71 78

adverteren?

klik hier


BTW-nummer: NL859767711B01

KVK-nummer: 74087223

IBAN: NL37 KNAB 0258 5624 39 

POLICY

  • Instagram
  • Facebook

YES WE LOVE:

Het Netwerk voor vrouwen

© 2020 by SOSU Den Bosch

powered by brandfinity
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon