LET'S MEET: LISA HEERKENS

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020


Deze vrolijke noot is Lisa Heerkens (32), momenteel woonachtig in Uden is owner van de prachtige boetiek Number3. Oorspronkelijk komt deze onderneemster uit Heeswijk-Dinther. Het pittoreske dorp, waar zich tevens haar lifestyle boetiek bevindt.


Laten we voorop stellen dat Lisa van styling en mode houdt! Verder is deze ondernemende dame ook vaak bij haar vrienden te vinden. Ze houdt van koken en lekker eten met fijn gezelschap. Daarnaast zweet ze graag peentjes, in de sportschool dan wel.


Lisa is erg (klant)vriendelijk en ze onthoudt ook al haar klanten die bij haar hebben geshopt.

Ze is enthousiast, maar ook in haar eerlijkheid. Ze blijft wel beleefd. Dat lijkt gemakkelijk, maar tegen een vrouw zeggen dat een maatje groter beter past, kan best lastig zijn.

Je voordelen werken soms ook in het nadeel. Zo is Lisa in het verleden soms ook iets te enthousiast. Bijvoorbeeld toen zij de ondernemer in zichzelf (meerdere malen) tegenkwam. Onder andere door de inkoop van een onmogelijk verkoopbaar jurkje. De grapjurk!

Voor haar is het af en toe lastig om zakelijke voor - en tegens af te wegen. Ze is niet goed in "nee" zeggen als het om Number3 gaat. Zo was zij bijvoorbeeld 2 weken na haar bevalling al weer fijn klanten aan het helpen. Hoppetee!


Ook vindt Lisa dat ze af en toe te chaotisch en ongeorganiseerd is. Een boodschappenlijstje kent ze niet en tijdens het sporten zocht ze laatst naar haar handdoek, die om haar nek hing "koekoek". Lisa wil hier graag wat aan doen, dus als iemand tips heeft, zijn ze welkom! (SU luistert mee ;)

Lisa heeft een prachtig gevoel voor styling en materialen. Detailhandel is haar met de paplepel ingegoten. Haar ouders hebben een grote woonwinkel en ze hielp al van jongs af aan met plezier mee. Van cadeautjes inpakken maakte al een waar feestje. Tevens maakte Lisa vroeger op school zelf poppetjes van hout en zette ze in de winkel, in de hoop dat iemand het zou kopen...


Toen Lisa na de middelbare school Toerisme ging studeren, mocht zij stages lopen in het buitenland, wat voelde zij zich bevoorrecht! Al op 19 jarige leeftijd ging zij voor een half jaar naar Bali om mee te draaien in een hotel. Een onwijs mooie periode geweest waarin ze veel heeft geleerd en zij nu nog steeds de vruchten van plukt.

Grappig is dat zij het mantelpakje van het hotel zo onwaarschijnlijk suf vond, dat ze er alles aan deed om het een beetje op te pimpen, helaas vroeg de manager haar toch of ik die glitterschoenen thuis wilde laten voortaan. Wist de manager veel dat styling en mode haar meer lag dan het toerisme zelf?


Toen Lisa 23 was, kreeg zij de kans om een boetiek te openen en ook al was ze erg jong, toch greep ze dit met beide handen aan. Mensen helpen aan leuke outfits is een feestje, waar ze nog altijd graag tijd voor vrij maakt. Ongeacht de leeftijd, kledingmaat of stijl, gelooft Lisa dat zij iedere vrouw kan laten stralen, door haar te stylen in de stijl die bij haar past.

Ze ontdekte afgelopen jaar dat zij het soms vindt dat ze voor haar gevoel te weinig het verschil maakt in het grotere geheel. Er mooi uit zien, mode en styling is een, maar de C-tuatie heeft haar het inzicht gegeven, dat er veel meer is in het leven.

Het is haar doel en droom om fairtrade en mode te gaan combineren. Zeker in de textielbranche is daar nog verbetering in mogelijk!

Lisa vindt dat we altijd onze comfortzone voorbij mogen durven gaan. Dit jaar is zij zelf bijvoorbeeld begonnen met vloggen voor Number3, doodeng aan het begin! Juist die dingen waarbij je jezelf af vraagt “durf ik dat wel? Kan ik dat wel en wat als.....?” brengen je verder in carrière en ontwikkeling. Dus: GO FOR IT!


Inmiddels is het ons nu wel duidelijk geworden. Lisa maakt eigenlijk van alles een feestje en dat is haar kracht. Welkom bij de SOSU-club Lisa!


390 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven