LET'S MEET: LINDA VAN DER VELDEN

Bijgewerkt op: 20 dec. 2020Linda van der Velden is een virtual assistent (VA) binnen haar eigen bedrijf 'Baat By Support.' Ze legt de focus op het (online) ondersteunen van ondernemers, zodat zij de focus kunnen leggen op het ondernemen zelf. In oktober 2020 is zij gestart en het loopt al als een tierelier! Onlangs is zij Goldmember geworden bij SOSU Den Bosch.


Linda van der Velden (40), woont samen met Piet en hun twee dochters in een prachtige woonboerderij in Liempde, die zij zelf hebben verbouwd. Linda is creatief en denkt graag in oplossingen. Zij wordt gelukkig van een gezellig interieur, sporten en het eten van sushi.


Al ruim 15 jaar heeft Linda een supportrol binnen de diverse organisaties gehad. Ze is een echte professional op het gebied van ondersteunen en organiseren, het zit in haar DNA.


Ooit is Linda begonnen als officemanager bij een makelaarskantoor. Daarna heeft zij 9 jaar bij een grote interieurbouwer gewerkt als Management Assistente. Vervolgens heeft ze nog een klein uitstapje gemaakt en heeft ze een jaar bij evenementen organisatie gewerkt als Event Manager. Ze vond het erg jammer dat deze baan ophield te bestaan. Ze heeft daarna nog 2 jaar bij een projectmanagement bureau als Management Assistente gewerkt, maar door de C-tuatie verloor zij hier haar baan. Een geluk bij een ongeluk, want hierdoor ontdekte Linda het ondernemerschap. De reden dat Linda als zelfstandige is begonnen, is dat zij graag een goede balans wilde creëren tussen werk en privé. Haar oudste dochter gaat over een jaar naar het voortgezet onderwijs en ze wil graag zoveel mogelijk thuis zijn als ze uit school komt. Daarnaast zag zij dat veel ondernemers veel tijd kwijt zijn met bepaalde randzaken (die ook belangrijk zijn uiteraard), maar niet met het ondernemen zelf, waar de ondernemers juist vaak zoveel energie van krijgen.
Met haar bedrijf 'Baat By Support' legt Linda de focus op het (online) ondersteunen van ondernemers, zodat zij de focus kunnen leggen op het ondernemen zelf. Door het uitbesteden van uitvoerende werkzaamheden aan haar, creëert de ondernemer zowel zakelijk als privé veel tijd. Deze tijd geeft de klant ruimte om hun business verder uit te bouwen en om kostbare tijd te besteden aan waardevolle zaken bijvoorbeeld in de privésfeer. Terwijl daar de focus ligt voor Linda, voert zij deze nevenactiviteiten achter de schermen uit.

Ondanks dat Linda pas in oktober 2020 is gestart heeft Linda al zoveel klanten waar ze nu voor werkt. Ze heeft geleerd dat als je een idee hebt, je gewoon van start moet gaan. Je hoeft geen perfect uitgewerkt plan te hebben, want je bedrijf vormt zich gaandeweg het proces.

https://www.instagram.com/baat_by_support/196 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven